Şimdi Ara

Patcher: 'Vita'nın En Büyük Avantajı Fiyatı'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Oyun dünyasındaki haberleri güncel olarak takip edip de Michael Patcher ismini duymayanın kaldığını pek sanmıyorum. Oyun dünyasının konuşkan analisti Michael Patcher, bu kez de PS Vita hakkında konuştu.
     
         Business Week'e konuşan Michael Patcher, Playstation Vita'nın en büyük avantajına değindi. Patcher, Amerika'da 229 dolardan, Birleşik Krallık'da ise 229 paunddan satışa çıkacak olan Vita'nın en büyük avantajının fiyatı olduğunu söyledi.
     
         Patcher konu hakkında, "Sony'nin belirlediği fiyatlar gerçekten etkileyici. İnsanlar Vita'yı almak için indirimleri beklemek zorunda değil. Vita'nın en büyük avantajı fiyatı." şeklinde bir yorum yaptı.
     








  • Türkiye'deki en büyük kazığı ise fiyatının yinede yüksek olması. >.<
  • vergiler NORMAL olsa yeter..
  • bu alete bu fiyatı veren konsolsever az olacatır nedir bu böyle ?
  • bu nasıl analiz anlamadım gitti. hafıza kartını şusunu busunu üzerine ekleyince cihazın fiyatı 400 küsur dolarlara çıkıyor. bu analiz mi şimdi? bence SONY bu adamı parayla konuşturmuş o kadar.
  • _giray_
    Yo çok fazla kazık değil. 250$*1.88 : 470 TL 250€ *2,45 :613 TL.Türkiye Avrupa bölgesine dahil olduğu.Avrupadaki diğer ülkelere göre çok büyük fark yokki buda bişeydir bence ben 1000 TL olur diyodum fiyatı ki 750 TL olucak. Ya tabi birisi atlamasın tabiki, İnsanlarımız için bu para çok büyük bir para ama olayı o açıdan düşünmek gereksiz çünkü sonuçta Lüks tüketim ve İnsanlar kalkıpta I Phone,I pad e para veriyolarsa 750 TL bunada verirler.
  • aykut291

    17.12.2011 01:07:12


    Aynen kardeşim lafı resmen ağızımdan aldın +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alito

    bu nasıl analiz anlamadım gitti. hafıza kartını şusunu busunu üzerine ekleyince cihazın fiyatı 400 küsur dolarlara çıkıyor. bu analiz mi şimdi? bence SONY bu adamı parayla konuşturmuş o kadar.


    Dostum 400 doları nereden çıkardın. Bak 424 dolara yanında PSVITA WIFI lı + little Deviants + PSVITA özel koruma kabı çantası işte+little big planet + uncharted 430 dolarhttp://www.amazon.com/PlayStation-Vita-First-Bundle-Sony-PS/dp/B005IMVP0O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1324077660&sr=8-1 bak yani. :) yani fiyat olarak avantajlı. Ama kartları pahalı ve psn konusunda hatası var sony nin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: karisma_esmer

    bu alete bu fiyatı veren konsolsever az olacatır nedir bu böyle ?


    Fiyatı gayet uygun ama türkiyede baya tuzlu.
  • 3ds fiyatları avrupayla nerdeyse aynı arada 50 lira fark var.. Vitanında ilk çıkış fiyatı Türkiyede yüksek olacaktır sonraki aylarda normalleşir. Dartyde su an 499 lira ve çok uygun ilgilenen arkadaşlar baksın yada D&R de 200liralık çek hediyeli 699lira :D sonuçta taksit yapmış oluyosun alırken, hangisi işinize gelirse.
  • çok para.
  • çok para.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clubberkay

    çok para.


    Neresi çok para açaba söyler misin. Türkiyede tuzlu olabilir ama avrupa us da ucuz
  • Fiyatlar gerçekten pahalı herhalde ucuz diyenlerin daha eli ekmek tutmayanlar olduğunu düşünüyorum.Ayrıca aykut291 lüks tüketim olduğunda haklısın ama ipod aldığında istoreda çok fazla iyi olmasada bedava oyunlar var ama ne yazıkki psvita alırsan aynı paraya o vita açlık vitası olur.
  • Amerika -> $249.99
    Avrupa -> €249.99
    Türkiye -> 749.99 TL

    İşte kapitalizm.
  • TR fiyatı az daha düşük olabilirdi.
  • bu fiyatlar için firmanın yapacak fazla bir şeyi yok 250€ 250$ avrupa amerika için ideal iyi fiyat bence aradaki fark ya Türkiye euro kullanır(öyle olsun demiyorum tabi ki) yada Türkiye için özel formüller bulunur...çünkü para değerleri çok farklı ve yaşam şartları da ayrıca lüks tüketim demek olayın kolayına kaçmak avrupa için lüks değil bize lüks...Yurt dışında tanıdığınız arkadaşlarınız varsa ne demek istediğimi daha da açık şekilde anlarsınız...ama kimse kalkıp bu fiyatları savunmasın parayı yurt dışında kazanıp Türkiye'de almıyoruz konsolu ...amacım burada duygu sömürüsü yapmak değil ama arkadaşım ya 1500 tl ye çalışan adam çocuğuna kalkıp maaşının yarısını konsol alsın diye veremez ! bence Türkiye standartlarını da göz önünde bulundurmaları iyi olurdu
  • Gelişmiş ülkeler için ucuz belki fakat TR için vergisiyle kartıyla oyunuyla vsvs pahalı.
  • Ya fiyat çok diyenlerin bazıları haklıda diğerleri siz neden bahsediyorsunuz?Fiyat pahalıymış.İ phone Türkiye'de ilk çıktğında 1.4 .1.6 arası seyrediyordu.Amerikada fiyatı ne kadar düşük olursa olsun Türkiye'de 1000tl dan aşağı düşmüyordu.Ve şuan dolar 1.80lerde seyrediyor.Ben ps3 ü 4 aylık maaşımı biriktirerek aldım.Tek maaşımlada alabilirdim ama o zaman paramın hepsini harcamış olurdum.Sonra ordan 1500tl gelirli bir baba oğluna alamaz diyorsunuz alamaz tabi çünkü dolar çok yüksek ve bu aldığın şey oyun konsolu ,bakkaldan süt almıyorsun.Hem bu sadece konsollar için geçerli değil.Sen bir aylık maaşını cep telefonu alırkende harcıyamazsın,televizyon alırkende,beyaz eşya alırkende,araba alırkende harcıyamazsın.Oyun konsolu olsa bile bu kadar hafife almayın.
  • oyuncu11790
    Okadar olucak sende.Amerika gelişmiş ülke.Avrupada ise Avrupa birliği var.Türkiye ise Ttek başına gelişmekte olan ve vergileri tuzlu olan bir ülke vede Burda pazar çok yüksek seviyede değil.Oyunlar orjinel alınmıyo.Bu verileri hesaba katarak yorum yaz. Vede 750 TL günümüz şartlarında ekonomiye baktığımızda çok düşük para görünebilir. Ama git araştır bu ülkede bir hastalık var Bu ülkede Iphone ilk çıktığında yok satıyıo. Her gün biyerlere gittiğimde Liseye giden insanların birkaçının elinde Iphone görüyorum ben veya Nokıa N8 Veya Balack Barry;herkezin altında conversse ayakkabı vs vs görünüş öyle değil İnsanlar bir şekilde alabiliyolar.Kalkıpta 1.500 TL maaş alan insan daha çok şey alır emin ol buna.Bu ekonomiye göre acayip birşey bu ama Görünüş öyke Bilmem analatabildimmi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.