Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.802
Cevap
114
Favori
649.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Günal kullanıcısına yanıt
    o sorun tüm V40'larda var, özellikle sağ arka kapıdan gelen ses çok net. serviste kapıya yalıtım yapılarak garantiden çözülen bir sorun can sıkmaya gerek yok, randevu alır servise giderseniz bir kaç saat içinde hallederler
  • Arkadaslar birsey soracagim.
    Ben yurt disinda yasiyorum TRden gectigimiz subat ayinda v40 almistim neyse pek test etme imkanim olmamisti. yanliz burda dikkatimi birsey cekti. Yasadigim yerdeki v40 r design rebel blue olan araclarin dashboardu blue
    trdeki aracim beyaz onda performance theme alinca kirmizi oluyor sizdede øylemi veya sonradan blue olarak degistirilebilirmi?

    Bu arada arac babam sehir icinde surmus 890 km yapmis yakit tuketimi 7.5 diyor uzun yol yaparsam 6.5 lara duser herhalde :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar2 -- 2 Mayıs 2014; 18:45:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim aracım rebel mavi r-design ve için aşağıdaki resimdeki gibi, dashboarddaki tek mavi olan yer iki tane çizgi, sizin bahsettiğiniz mavi dashboard bundan farklı mı?

    http://static.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/styles/gallery/public/volvo-v40-rdesign-3-interior.jpg?itok=qkOlAGXi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 2 Mayıs 2014; 21:37:31 >
  • http://images.conceptcarz.com/imgxra/Volvo/Volvo-V40-R-Design-2013-Image-i01-1024.jpg
    dedigim dahboard

    Bu sadece rebel blue øzgu galiba keske degistirebilme olanagi olsa :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 2012 ve 2013 model V40 R-Design araçlara özgü, Temmuz 2013 ve sonrasında üretime giren R-Design V40'larda da trandart V40'larda olduğu gibi sport temada kırmızı renge geçildi. Benim rebel mavi aracımda Ağustos üretimi ve kırmızı renk mağlesef
  • Huh bu arada ben burada yokken adima volvodan hediye gelmis volvo benimle diye icinden 8 gblik usb ile credit card cikti valide hanim daha yeni søyluyor :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da göndermişler, tam adamlara küsüyorum böyle bir hediye falan birşeyle gönlümü alıyolar hafiften :) Termos, ajanda falan vermişlerdi geçen gittiğimde o da hoşuma gitmişti.

    Bu arada benim araç 2013 model olduğundan performans teması olarak mavili olanı koymuşlar. İnsan kendinde olmayanı arzu edermiş ya, ben de kırmızılıyı merak ediyorum işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTaDoR -- 3 Mayıs 2014; 9:08:42 >
  • Polestar genuine part ama serviste araca herhangi birsey takilmiyormus isterseniz baska bir yerde taktirin garantisi bozulmaz dediler. (Sorunda cikartadabilirmis o zaman garanti disi kalirmis) Neyse hic orginalligini bozdurmamak lazim. :)

    bu arada bahsettigim parca.
    http://image.automobilemag.com/f/2015_volvo_v60/69964603+h455/2015_volvo_v60_polestar_brake_caliper.jpg
  • bahsettiğiniz şey fren kaliperi sanırım, Polester bulsam alacağım ama Türkiye'de polesterle ilgili hiç bir ürünü bulamadım, ancak şöyle alternatifler var

     Volvo V40: Ve O Sensin
  • arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    Ben sana birsey soracagim
    bu start stopu kullaniyormusun ben hep kapatiyorum. Daha arac durmadan devreye giriyor "VIDA" programi ile duzeltme yapsalar bari araba tam durduktan 1 saniye sonra felan devreye girse daha guzel olur bence :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar2 -- 3 Mayıs 2014; 14:04:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında uzun süreli ışıklarda falan güzel sistemde istanbul trafiğinde 1 saniye durup 2 saniye ilerler halde sistem nasıl isyan etmiyor anlamıyorum , ilk başlarda tuhaf geliyordu kapatıyordum hemende artık alıştım gibi, bir de MATADOR'un bizim araçlardaki sistemin 1 saniye bile motoru kapatsa kesinlikle aracın fazla tüketimine sebep olmadığını açıklaması kafamdaki soru işaretlerinide yok etti ama keşke tam kapatılabilse
  • Merhaba, Sn. Helmut'un XC60 konusuna araç içi kamera mesajıyla, uzun zamandır aklımda olan araç içi kamera teminini gerçekleştirdim. Kameralar konusunda geniş içeriği bu konudan takip edebilirsiniz. Konudaki orjinal mesajım ise aşağıda yer almakta.

    Kamerayı, city safe kamera sisteminin altanda sürücü tarafındaki diğer tarafa göre boş olan alana yerleştirdim.

    quote:

    Merhaba, Cuma günü RX300 cihazımı teslim aldım. Foxoffer sitesinden siparisimi vermistim, yaklaşık 20 günde teslim aldım. Bunun 11 günü İstanbul PİM'de bekledi.

    Kamera beklediğimden ufak çıktı. Dış görünüş malzeme kalitesi gayet güzel. GPS de almıştım, GPS kablosu yeterli geldi. Besleme kablosu da ön bardaklıktaki şarj soketine tam yetti.

    Gündüz çekimleri iyi olmasına rağmen karanlık ortamda pek o kadar başarılı değil gibi. Tam gece ortamında deneyemedim. Aşağıda resimler mevcut. Fakat esas alma amacımız olan kötü durumda kayıt alınabilmesi için, beğenmediğim alacakaranlıkta iken bile önüme kıran aracı gayet güzel gösteriyor.

    Özellikle şehir dışı seyehatlerde seyahat videosu için çok güzel olacaktır. Kısaca memnunum.

     Volvo V40: Ve O Sensin

     Volvo V40: Ve O Sensin

     Volvo V40: Ve O Sensin

     Volvo V40: Ve O Sensin

     Volvo V40: Ve O Sensin




  • unusuall U kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun, rica etsem kameranin arac icinde nasil durduguna dair arac icinden cekilmis fotograf paylasma sansiniz var midir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraflar aşağıda yer almakta. Güç kablosu tam yetti güzel oldu, GPS sırıtıyor biraz. Ama kabloları geçirirken, özellikle A sütunundaki kabloların hava yastıklarına bir zararı var olur mu tereddütteyim.

    Bir çok noktada bant kullandım, dışardan ve ön yolcu koltuğundan bakınca hoş gözükmüyor ama sürücü mahalinden bakınca sıkıntı yok.

    Ay sonunda senelik bakıma gittiğimde kabloların döşeme altına alınmasını rica edeceğim, böyle bir imkan var mı diye. Özellikle GPS anteni çok çirkin duruyor.

    Son olarak, bardaklığın ordaki çakmaklıkta, aracı durdurup anahtarı çıkartınca elektrik kesiliyor. Yani çakmaklıktan enerji bağlantısını, araç çalışmazken akünün boşalmaması için sökmeye gerek yok.
     Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin




  • bu haftasonu alaçatı seyahatim oldu dönüş yolunda istanbul plakalı v40 r design kırmızı ile rebel blue aracım baya bir birlikte yol aldık bir foto çektim estantane olaun diye
     Volvo V40: Ve O Sensin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun aldıgınız sıtenın lınkını verebılırmısınız ve fıyatı ne kadar
  • crazydentist kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İlk mesajımda da belirtmiştim, aşağıdaki adresten aldım:

    http://www.foxoffer.com/shadow-tec-seezeus-rx300-car-dvr-with-wdr-support-gps-logger-p-634.html

    Kamera: 90$
    Hafıza kartı Class 10 32 GB: 25$
    GPS: 20$ -- GPS gerekli değil aslında ama uzun yol seyahati yapıyorsanız rota tanımlama konusunda iyi oluyor. Hafıza kartında sadece videolar var ama içinde GPS datası da gömülü. Uygun programlarla açınca hep google map gibi harita platformlarından güzergahı takip edebilir hem de o andaki videoyu görebilirsiniz. orjinal programından ziyade şu adreste yer alan programın ekran görüntüsüne bakınca kastettiğimi daha iyi anlayacaksınız.




  • Herkese selamlar. Volvo V40 ile ciddi düşünüyorum da bir foruma göz gezdirdim fakat sizlere kısa sorular sormak istedim.

    Yıllarca öğrencilikte Kıbrısta (benzin ucuz) Honda Jazz kullandıktan sonra, şimdi Türkiye'de CLA200 kullanıcısıyım. CLA uzun yolda oldukça az yakıyor (5,3) fakat şehirçi (13,0) ortalamadan aşağı pek inmediği için kafayı yemek üzereyim.

    Kırmızı renk CLA ile yollarda 300.000 TL'lik araçmış gibi muamele görüyorum. Düşündüğüm kırmızı Volvo'da UFO gibi etki yaratmasada oldukça etkileyici bir otomobil olduğunu düşünüyorum. Kendim konfigüre ederek ve 3 aya varacak olan bekleme süresini/maliyeti göze alarak V40 R-Design D2dizel (+Xenon +Panoramik +Sabitleyici) Kırmızı veya Mavi renk sipariş vermeyi düşünüyorum.

    Aklıma takılanlar ?

    1) Mesela şehiriçi 1 depo ile dizel V40 ortalama bir kullanımda kaç km yol yapacaktır ?

    2) Hiç volvo kullanıcısı tanımadım. Volvo uzun yollar sorunsuzca kullanılabilir mi ?

    3) Araçtan genel olarak memnunmusunuz veya V40 alırken illa ki şundan bundan şu paketten al dediğiniz birşey varmıdır ?

    Acelem yok siparişi bile yazın vermek istiyorum. Piyasada çok araştırma yaptım. Fakat fiyat ve verdiği donanım açısından en iyi ve hakikaten ucız kalan araç olan V40'ta karar kılmak üzereyim. İstediğim konfigürede diğer otomobiller:

    Mercedes A180 cdi 7G-DCT = 128.000 TL
    VW Golf Highline TDI DSG = 110.000+ TL
    Audi A3 TDI = 120.000+ TL

    ve benim konfigüre ettiğim Volvo V40 dizel = 106.000 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mindolluin -- 5 Mayıs 2014; 0:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: unusuall

    Teşekkürler. İlk mesajımda da belirtmiştim, aşağıdaki adresten aldım:

    http://www.foxoffer.com/shadow-tec-seezeus-rx300-car-dvr-with-wdr-support-gps-logger-p-634.html

    Kamera: 90$
    Hafıza kartı Class 10 32 GB: 25$
    GPS: 20$ -- GPS gerekli değil aslında ama uzun yol seyahati yapıyorsanız rota tanımlama konusunda iyi oluyor. Hafıza kartında sadece videolar var ama içinde GPS datası da gömülü. Uygun programlarla açınca hep google map gibi harita platformlarından güzergahı takip edebilir hem de o andaki videoyu görebilirsiniz. orjinal programından ziyade şu adreste yer alan programın ekran görüntüsüne bakınca kastettiğimi daha iyi anlayacaksınız.

    Tesekkurler kabloda kamufle edilebilirse bende almayı planlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • V40, fiyat aldığınız diğer araçlardan daha performanslı, kaliteli ve sağlamdır. Güvenlik olarak da rakipsizdir. Dış görünüm olaraksa görecelidir. Bazı kişiler V40'ın arkası yüzünden almıyor ama ben özellikle arkasını çok beğeniyorum. Kişiden kişiye değişir yani.

    Ancak R-Design paketiyle beraber, cam tavan, deri koltuk, spor süspansiyon, 18" jant ve geri görüş kamerasını da mutlaka ekletmelisiniz bence. Yakıt sarfiyatı olarak dizelleri bilmiyorum ama 7 litre civarı ş.içi var diye biliyorum. Fakat kullandığım T4 benzinli motorlu versiyonu size örnek verebilirim. Sizin 13 litre ş.içi dediğiniz değer bende 10 litre. Gaza nazik davranarak değil bu arada bildiğiniz agresifçe basarak rahat rahat dolaşılan değer, yoksa benim arkadaş 8 litreyle heryeri gezdiriyor bize :) Aracımın 200 HP olduğunu da belirteyim. 13 litre facia bir değermiş...




  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.