Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.802
Cevap
115
Favori
648.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arastirmama gore aracin baz premium ve advance modelleri arasında 1-2 donanim var. Bunlarla sinirli mi yoksa ayrıca kozmetik farkliliklar var mi ? Yani baz model alinabilir halde mi sizce ben dolu gördüm yaniliyor muyum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkan1zek

    arastirmama gore aracin baz premium ve advance modelleri arasında 1-2 donanim var. Bunlarla sinirli mi yoksa ayrıca kozmetik farkliliklar var mi ? Yani baz model alinabilir halde mi sizce ben dolu gördüm yaniliyor muyum?

    baz donanım boş bir araç bence. premium da biraz öyle ama en azından premiumda sesnsörler vs. var. Bütçe el veriyorsa advance yada r-design almak lazım benim görüşüm. Tabi bütçe önemli baz donanımdakiler de yeter diyenler ona göre tercih yapabilir.

     Volvo V40: Ve O Sensin

     Volvo V40: Ve O Sensin
  • Arkadaşlar 9 ay once aldıgım aracım su an 8200 kmde ama bu sabah ekranda bakım randevusu alın dıye uyarı verdı 10000 kmde yada bır yılda yapılmıyordu bu ılk bakım bır problem mı var acaba
  • crazydentist kullanıcısına yanıt
    Benzinli ise 20k km veya 1 sene, dizel ise 10k veya 1 sene.

    Benim aracim T4, bende de o sekilde uyari cikmisti. Bakim esnasinda resetliyorlar uyariyi servis.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unusuall

    Benzinli ise 20k km veya 1 sene, dizel ise 10k veya 1 sene.

    Benim aracim T4, bende de o sekilde uyari cikmisti. Bakim esnasinda resetliyorlar uyariyi servis.

    dızel arac demek daha zamanı varmıs erken uyarısı altında baska bırsey olabılırmı dıye dusunmustum.cevabınız ıcın tesekkurler
  • Teşekkürler bilgiler için. Ben öğrenciyim Baz veya premium donanımı yeter de artar aslında bana o bütçelere çıksam bile advance ve r-design gereksiz gelir.
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    r desing de , hiz sabitleyici ve ekrani yazmamis resimde. r desing almayi fusunuyorum. hiz sabitleyici ve ekrani sonradan mi taktirmamiz gerekiyor? ve ekran kac inc geliyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    hız sabitleyici farklı bir opsiyon
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nc39

    r desing de , hiz sabitleyici ve ekrani yazmamis resimde. r desing almayi fusunuyorum. hiz sabitleyici ve ekrani sonradan mi taktirmamiz gerekiyor? ve ekran kac inc geliyor?

    araçta hız sınırlayıcı var. hız sabitleyici ekstra olarak eklenebiliyor.

    7" ekran da r-design paket ile geliyor. yani r-design da yok bide buna r-design pac ekletmek gerekiyor.

    r-design pac ile: elektrikli sürücü koltuğu, aktif bi-xenon far, ön far yıkama sistemi, yağmur sensörü, arka park sensörü, high performans müzük sistemi geliyor. bu high performans ses sistemi ile 7" ekran gelmiş oluyor. bu paketin ücretide 5.461TL


    Edit: volvonun sitesinde araç oluşturucu bölümünden opsiyonları ve seçenekleri görebilirsiniz.
    http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/Pages/car-configurator.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 7 Eylül 2014; 14:02:08 >
  • Forumda sayısı artan V40 kullanıcıları ve havaların daha soğumamış olması avantajını kullanarak neden bir buluşma gerçekleştirmiyoruz.
  • Hocam kaplamayı nerede, kaç liraya yaptırdınız? Gümüş gri S40 t4 aracımı siyah renge kaplattırmayı düşünüyorum. Ben aracı çok düşük kmde orijinal boyalı olarak aldım ancak yavaş yavaş kuş pisliği hasarları, taş izleri vs olmakta. Orijinal ve temiz kalmasını istediğim için kaplattırayım dedim. Siz bu işi bir hayli araştırdınız sanırım önerileriniz neler olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce zeytinburnu volvo ıle telefonda konuştum.
    ekım ayında gelecek olan rebel mavısı r desıng + hız sabıtleyıcı d2 otomatık araca 99000 fıyat verdı , 94 e bırakacagını soyledıler.

    sct taktırmak ıstedıgımı soyledıgımde ekranın da degısecegını 5000 tl masraf olacagını soyledıler, ekranın degısecegını sanmıyordum cunku 7 ınclık ekran zaten r desıng da default olarak gelıyor.

    bugun gdıp zıyaret edecegım, acaba verılen fıyat nasıldır sızce ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgnkr

    Forumda sayısı artan V40 kullanıcıları ve havaların daha soğumamış olması avantajını kullanarak neden bir buluşma gerçekleştirmiyoruz.

    olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karareis

    Hocam kaplamayı nerede, kaç liraya yaptırdınız? Gümüş gri S40 t4 aracımı siyah renge kaplattırmayı düşünüyorum. Ben aracı çok düşük kmde orijinal boyalı olarak aldım ancak yavaş yavaş kuş pisliği hasarları, taş izleri vs olmakta. Orijinal ve temiz kalmasını istediğim için kaplattırayım dedim. Siz bu işi bir hayli araştırdınız sanırım önerileriniz neler olur?

    Bostancı'daki Protac'ta kaplattım. Bir şubeleri de Maslak Atatürk Oto Sanayi'de mevcut. Taş izi, sıyrık vs. bu tip şeyleri içten dolgu etiket yapıştırarak kaplandıktan sonra üstte hiçbir şey belli olmayacak şekilde hallediyorlar. Öncesinde de detaylı boya temizliği yapılıyor. İşlem 1.5 gün kadar sürüyor.

    Tüvtürk'ten muayene sırası alıp 20 TL vererek dışarıda doldurttuğunuz EK-1 formunu alıp gidiyorsunuz. Yarım saat sürmeden renk tespit tutanağını veriyorlar. Sonrasında aracı kaplattığınıza dair faturanızla birlikte bu belgeyi trafik şubesine götürüyorsunuz ve 162 TL ücret ödeyerek 5dk sürmeden yeni ruhsatınızı veriyorlar. Bu işlemlerin hepsi 1 saatimi bile almadı. Çok basit bir işlemmiş.

    Cam tavanlı aracım için 2200TL ödedim. Tavan da kaplanacaksa fiyat 2700-3000 gibi oluyor. Diğer kaplamacılar aracın dikiz aynası, anten, far yıkama kapakları, kapı kolları gibi parçalarını sprey boyayla boyuyorlar. Protac ise, o parçaları da kaplıyor. Bu bakımdan fiyatları yüksek. Zaten piyasada belirttiğimin yarı fiyatının da altında kaplatılabiliyor. Hatta tabelacılar taksileri 600 TL'ye tavan dahil kaplıyorlar. Tabi kullanılan malzeme son derece uyduruk. Araç kaplamasında kullanılması gereken Cast folyo denilen Alman markası 110 mikronluk özel bir folyo, fiyatın yüksekliğinin bir diğer nedeni de bu.

    Son olarak tavsiye eder miyim? Kesinlikle evet. Volvo'nun size sunamayacağı kadar geniş bir skalada renk tercihi yapabiliyorsunuz. İlaveten, mesela aracınız normalde füme diyelim ve mat siyaha kaplattınız. Artık ruhsatlarda renk tonları yer almadığından ve mat siyah füme gibi durduğundan ruhsat değişikliğine gerek kalmıyor. Kimisi sadece boya koruma amaçlı olarak sıfır aracını getirip şeffaf veya beyazsa inci beyazına kaplatıyor; o durumlarda da ruhsat değişikliği gerekmiyor. Aracı satacağı zaman folyoyu çıkarttığında ise boyası hiç zarar görmemiş sıfır bir araç ortaya çıkıveriyor.

    Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
  • Ben de 4 sene once Bostanci Protac'a kaplatmistim, Mustafa Sahin Bey, isinin ehli, kibar bir insan, 4 sene icinde ne bir acilma ne de bir balon oldu. Ben de on arka farlar, pianoblack kapi citalari, ayna kapaklari, kapi ici citalar, kapi alti esikleri, kapi kollari vs de dahil olmak uzere olabildigince heryerini kaplattim. Bu yakinlarda da bir polisaja sokacagim Meguiarsda. Hic supheniz olmasin kaplatin derim. Eski volvomu 6 ayda bir boya korumaya sokardim, ama bu aracda pek ihitiyac duymadim ancak koyu renk araclarda durum farkli olabilir. Iscilik ornek olmasi adina birkac yakin cekim foto paylasayim;

     Volvo V40: Ve O Sensin


     Volvo V40: Ve O Sensin


     Volvo V40: Ve O Sensin


     Volvo V40: Ve O Sensin


    Edit: resimler cikmamis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohbenezor -- 11 Eylül 2014; 11:38:38 >
  • Hocam tam istediğim bilgileri vermişsiniz, emeğinize sağlık. Çok teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karareis -- 11 Eylül 2014; 16:02:42 >
  • Arkadaşlar v40 CC D2 de gaza basıldığında anlık yakıt tüketiminin 20lt/100km gibi bir değer göstermesi normalmidir?
  • İlk kalkışta tam gaz durumunda çoğu arabada normal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raz

    Arkadaşlar v40 CC D2 de gaza basıldığında anlık yakıt tüketiminin 20lt/100km gibi bir değer göstermesi normalmidir?

    Küçük viteslerde ani yüklenmelerde bu rakamlar normal.
  • v40 d2 40.000 km bakımı için fiyat araştırması yapıyorum.

    980 TL'den daha uygun fiyat veren yok(İstanbuldaki servisler).

    Hidrolik yağ değişimini çıkarttırdığımda 880 TL fiyat çıkıyor.

    Polen,hava,yağ,mazot filtreleri ve yağ değişimi için bu kadar ücret çok fazla.

    Kurulmuş sisteme ayak uyduracağız; garantinin devam etmesi için...
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.