Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.802
Cevap
114
Favori
649.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arabaci_58

    Yalnız 19 jant taktığımızda zaten yüksek olan araç daha da cross country gibi olmaz mı üstüne ibrede hata payı artıp zaten kısa mesafe dur kalkta ağır olduğu için bir miktar fazla yakan aracımız daha da fazla yakmaz mı ?

    Aracın yüksekliği değişmez çünkü jant + tekerleğin toplam çapı değişmiyor. 225 45 17 olan ebat 225 35 19 oluyor yani toplam çaplar neredeyse değişmediğinden ibre hata payı önemsenmeyecek kadar az olmakta. Ama elbette 17 jant 10 Kg ise, 19 jant 13 Kg civarı olacaktır ve bu da ekstra yakıt sarfiyatı manasına gelir.

    Ancak 19 inç ince yanak lastik takıldıktan sonra aracı alçaltmak da şart oluyor çünkü çamurluk ile lastik arasındaki mesafe göze batar hale geliyor.




  • arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    Hocam gonderilen tekif formunu yolladim. Nasil fiyat?
  • vusalazeroglu V kullanıcısına yanıt
    aynı donanımda aracı özel sipariş verseniz kaç paraya geleceğini (şuan 2015 modellere yapılan inidirimle birlikte) sorup bir model yılı eskimiş aracı alıp almaya değmeyeceğini düşünmenizde yarar var, şahsen 2-3.000 tl fark için eski model yıllı araç almak istemezdim. Telefonu elinize alıp yakın uzak fark etmeden Türkiye çapındaki bayilerden de diyat almanızda yarar var
  • sitedeki son liste fiyatlarında neden benzinli modeller yok , bilgisi olan var mı ?


    http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/Pages/volvofiyatlistesi.aspx
  • Cunku yeni motor (Euro 6b) geldi
    isvecte satisi var diger ulkelerine dagitimi basladi.
    Turkiye yazin gelecek diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni motor ve şanzımanlarla ilgili link var mı? .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni cikan motor katalogda yanlislik var sanirim bilmiyorum verildimi ama

    D2 2lt 120 hk 280 nm 0 100 10.5 sec
    D3 2lt 150 hk 320 nm 8.4 sec

    T2 1.5 122 hk 220 nm 9.8 sec
    T3 1.5 152 hk 220 nm 8.3 sec
    T2 manuel 2lt 122 hk 9.8
    T3 manuel 2lt 152 hk 8.3

    d2 t2 t3 2 lt?

    edit: harf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar2 -- 7 Mart 2015; 17:28:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı v40'ların ön ızgarada dikdörtgen siyah bir parca oluyor,

    fonksiyonunu bilen var mı?
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    Acc nin ve carpisma onleyicinin radar sensoru diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    ACC (adaptive cruise control)

    Yoğun Trafik Destekli Adaptif Hız Sabitleyici (ACC)



    Otomatik vitesli araçlarda 200 km/saat'e kadar olan bütün hızlarda, düz viteslilerde ise 30 ile 200 km/saat arasındaki hızlarda öndeki araçlarla önceden ayarlanmış mesafeyi korumanıza yardım eden ACC, her türlü yolculukta daha rahat bir sürüş deneyimi yaşamanıza destek oluyor. Yavaş akan trafikte, ECO modlu ACC dur/kalk fonksiyonu* hızınızı otomatik olarak önünüzdeki aracın hızına göre ayarlarken, hızlanma ihtiyacını azaltarak daha akıcı bir ilerleme sağlayarak yakıttan tasarruf etmenize yardım ediyor. Araç dururken, öndeki aracı yumuşak bir şekilde izlemek için düğmeye ya da gaza dokunmanız yeterli. 30 km/saat'in üzerinde ise, istediğiniz hızı ve öndeki araçla minimum zaman aralığını seçmeniz yeterli. Radar algılayıcısı önde daha yavaş giden bir araç algıladığında, hızı otomatik olarak o araca göre ayarlıyor. Yol açıldığında, otomobil yeniden seçilen hıza dönüyor. ACC devre dışıysa ve öndeki araca çok yaklaşılırsa, mesafe uyarısı fonksiyonu ön camın alt bölümünde bir uyarı ışığı göstererek uygun bir mesafe korumanıza yardım ediyor. İstediğiniz zaman, ACC düğmesine birkaç saniye basarak geleneksel hız sabitleyici özelliğini de seçebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar2 -- 7 Mart 2015; 18:14:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: scottysvensson

    buyur :)
    http://www.volvocars.com/se/all-cars/volvo-v40/specifications/pages/technical-spec.aspx



    T4 üretilmeyecek artık o zaman
  • T3 152 hb. Türkiye için ideal motor o zaman benzinlide..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • Bu sene bir aksilik olmazsa Polestar yapimi V40 uretime gecilecek (Limited edition) XC90 daki motor kullanilacak 2.0 320 hp 4 cylinder turbo turbocharged Drive-E, Awd mi fwd olacagi belli degil 19-20' Polestar rims, brembo break system 0 100 5 saniye olacak 250 km/h (kilitli) simdilik bilinenler bunlar
    umarim yine ertelemezler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, v40 R Design almaya tam karar vermiştim bugün bayiye gittim kırmızı r design'a baktım baktım.. dizel otomatik versiyon, hız sabitleyici vs ile beraber 2014 model için 92 gibi bir fiyat aldım, yalnız araç 1560kg ve 115 beygir. Bu beni biraz düşündürüyor.

    Arkasından bmw ye geçtim 1.18 var, m paket, 104bine bırakıyor. 1350kg ve 170beygir, büyük fark var arada. benzin otomatik tabii daha çok yakıyor ama ben yılda ortalama 20bin km yapıyorum.

    Tip olarak Volvo kesin daha iyi ama sürüş zevki olarak bmw tek geçerim. İkinci eli de göz önüne alınca bmw önde gibi. Ama kalbim hala v40'tan yana, siz ne dersiniz kullanıcı olarak, özellikle uzun yol ve sürüş zevki olarak soruyorum?
  • Aldiginiz fiyat sadece r desing paket icin sanirim ayrica r pack yok.
    Suphesiz 170 bg verecegi tat ayridir bmw sanzimani ve arkadan itisinin karsisinda önden cekisli 115 bg bir motor ve zf sanzumana karsi cok daha ağır kanli bir sanzuman olan powershift var.bu baglamda 1 serisinden aldığımız surus keyfini v40dan almaniz mumkun değil.
    Ama 1 serisi kasa degistirecek ve yakit tuketimi hayli fazla kabin ic malzeme kalitesi olarak v40dan hayli geride burada ben yakita katlanirim diyorsaniz plastik kalitesi ic mekan ferahligi vs çok da benim icin onemli degil diyorsaniz sizin alacaginiz arac belli.
    Simdiden hayırlısı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagoodman -- 8 Mart 2015; 22:46:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exotique kullanıcısına yanıt
    T4 180 hp düşünmüyormusunuz belki fiyat listesinde gözükmüyor ama geçen satış temsilcisiyle görüştüm siparişle geliyormuş.
  • Volvo aksesuar kampanyası.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇAĞLAR SERTAN KASIMOĞLU -- 9 Mart 2015; 1:43:12 >
  • Benim aracimda sanirim takilacak birsey kalmadi arka koltuklari kullanilmadigim icin eglence sistemi bana uymaz bu arada yukardaki ilanda øn kør nokta camerasi V40 icin gecerli degil Auto park øzelligine gelince pek øyle olmazsa olmaz bir øzellik degil benim almamin sebebi øn sensør olmasiydi max 10 kere kullanmamisimdir autopark øzelligini

    Ilk kez serviceye gittim yili geldigi icin uyari veriyordu, birde sag kapi dis aynasi kapanirken ses yapiyordu sorunumu belirttim yag surunce gecer herhalde diye teklif ettim olmaz garantisi var degistirelim beyefendi dediler ve icindeki ayna dis kapak haric isvecten parca geldi gecen gun takildi
    Ilk service bakimina 615 TL ødedim.

    Allaha sukur baska bir problemim yok ilk zamanlar cukurdan gecerken arkadan ses geliyordu sonrasinda aracin altina zift gibi birsey yaptirmistim o gunden beri ses felan kalmadi. Birde yanimda gelirken orjinal volvonun alcantara koltuk bakim setini getirdim servicede havalar guzel olunca koltuklara bakim yaptirmayi dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.