Şimdi Ara

CHEVROLET LACETTİ NASIL ARAÇ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
20.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABALAR CHEVROLET LACETTİ NASIL BİR ARAÇTIR ÖZELLİKLE 2010 MODEL 1.4 LERİ 1.6 DA OLABİLR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKRÜLER



  • Chevrolet i bu forumda sorarsan kesin alırsın :)
    Bence fiyatına göre alınabilir bir araçtır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: colibaly

    Chevrolet i bu forumda sorarsan kesin alırsın :)
    Bence fiyatına göre alınabilir bir araçtır.

    tam tersi bu forumda Chevrolet düşmanı o kadar insan var ki, hiç binmemelerine rağmen atıp tutuyolar bu yüzden burda sorarsa alması güçleşir .)
  • Opel erpaştan 2007 yılında ilk arabamı alırken(o dönem chevroletde satıyorlardı) bir vatandaş gelip arabasını burdan sıfır aldığını ama 1 yıldır başına gelmeyen kalmadığını anlattı.Opelle takas istiyordu satış temsilcisi masadan kalkınca bana ayrıntıları anlattı bir çok şeyin garanti dışı kaldığını aldığına çok pişman olduğundan bahsetti.Vatandaş gidince satış temsilcisi chevrolet sıfır satışını bırakacaklarını söyledi.Marka fanatikliğim kesinlikle yoktur 1 ay öncesine kadar chevrolet yeni aveo almayı düşünüyordum güzel bir focus yüzünden vazgeçtim.Lacetti özellik olarak güzel görünüyor fiyatına göre ancak insanlar bir aracı tercih etmiyorsa bir sebebi vardır bence,umarım gönlünüze göre bulursunuz.
  • Benim vardi emin ol sattigima cok pismanim
  • Lacetti güzel araç ama Chevrolet Opel servisleri rezalet. Bunları düzelmeden bu araçların satışı yükselmez. Tanıdık Chevy özel servisiniz varsa başınız ağrımaz ve o zaman almayı düşünün derim. Lacetti'ler güzel arabadır. Güvenle kullanabilirsiniz.
  • Benzin istasyonunuz varsa neden olmasın
  • çokmu yakıyor .s 1.4 araç ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cleron

    çokmu yakıyor .s 1.4 araç ?

    öncelikle sunu söyleyeyim "Çok Sarhoşum Gel Beni Al " gibi insanlar Chevrolet düşmanıdır, bi kere bile lacettiye binmemişlerdir, sürmemişlerdir, hatta binen süren arkadaşları da yoktur. ordan burdan duyduklarına göre "ÇOK YAKAR" vs. gibi karalamalar yaparlar.

    Lacettinin de, Aveonun da, Cruze un da, Ford Fiestanın da, Focusun da, VW jettanın Polnun da TAM OTOMATİK BENZİNLİ şanzımanları çok yakar. (powershift, dsg, edc vs. hariç)

    Lacettinin de otomatik şanzımanı manuele göre çok yakar. fakat manuellerinin yakıt tüketimi gayet iyidir.

    Üstte bahsettigim konu şu şekilde oluyor. Otomatik lacetti sahibi geliyor, benim arabam otomatik km de 40 kuruş yakıyor diyor. Bu üstte söyledigim tarzda Chevrolet düşmanları da "vayy Lacetti çok yakıyor sakın alma, Benzin istasyonu sahibiysen al" gibisinden laflarla gereksiz ve yanlış bilgilendirme yapıyorlar.

    1.4 yada 1.6 tam otomatik benzinli alcagın her araç çok yakar.

    eğer manuel lacetti düşünüyosan alabilirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 25 Aralık 2011; 0:48:57 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sitenin-en-temizi-burdaa-full-orj-50-binde-66659416/detay/

    bu arac benimn tanıdıgımın cok temiz bir aractır istersen yardımcı olurum.
  • USTA BEN 2010 2011 DÜŞÜÜNÜORM AMA YİNEDE SON FİYATI NE OLR PERFORMANS YAKIT NASIL 1 DEPO İLE KAÇ KM GİDİYOR ARAÇ VS DETAYLI BİLGİ VERİRSE SX MODELİ HMDE ALIRIM ÇOK TEMİZE BENZİYOR
  • 2005 den beri otomatiğini kullanıyorum, kayda değer bir sıkıntı çıkarmadı. yakıt tüketimi diğer atmosferik konvansiyonel şanzımanlı araçlarla benzerdir. lpg li rahatlıkla binilebilir. servis konusunda memnun değilim, anlamıyorlar, ben de dışarıya götürüyorum zaten. Parça sıkıntısı yaşamadım bu arada.
  • Çok yakan araç yoktur; dar gelirli binici vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colibaly -- 25 Aralık 2011; 8:38:30 >
  • yalnız fiyatlar çok artmış, geçen aralıkta 2011 1.4 hb yi 22.400 e almıştık sıfır olarak.
  • 1.8 benzinli manuel sirket arabasiydi. 14 litreden asagi dusuremedik. 118 hp di yanlis hatirlamiyorsam. Yani o motor o arac bilmiyorum da dah guclu arabam oldugu icin miydi bilmem bir turlu alisamadim. Zaten sonunda 4 takla attiktan sonra cop fiyatina sattik gitti. Ozbekistan taskentte yasiyorum. Burda 0 lari yerli uretim 12 13000 usd etrafinda. Ama hala airbagsiz modelleri var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.