Şimdi Ara

Ankaragücü'ne Acıma ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pek acıyacak gibi değiller.

    şimdilik 2-0
  • ankarada oturduğumdan düşmelerini istemiyorum aslında zaten senede 5-6 maça gidiyoruz azalmasa bari.ama bi yandanda taraftar gruplarından dolayı düşmelerini istiyorum
  • En sonda olsunlar, dussunler. 1 gram uzulmuyorum, yok islak formaydi bilmem ne. Banane kardesim ben duygusuzum. Kumeye!
  • Ne aciyacam arkadaş.. Zamanında " bak melih gökçek gibilerine güvenmeyin zamanı gelir şimdiki paranizida alır sizleri başı boş bırakır giderler borç içinde kalırsınız " 3 büyükler bizi cekemiyor bekleyin Ankara geliyor gibi saçma sapan tepkiler vermişti.. Taraftarını saymiyorum bile.. o günler bugünün cezasını.
  • Edit..:

    Ne aciyacam arkadaş.. Zamanında " bak melih gökçek gibilerine güvenmeyin zamanı gelir şimdiki paranizida alır sizleri başı boş bırakır giderler borç içinde kalırsınız " dediğimizde 3 büyükler bizi cekemiyor bekleyin Ankara geliyor gibi saçma sapan tepkiler vermişti yönetimi.. Taraftarını saymiyorum bile.. o günler bugünün cezasidir ve mustehaktir.... daha beter olsunlar...


    Ekleme...; Yönetim bu lafım sana... Adam gibi şu bölüme "düzelt" butonunu ekleyin artık.. işe yarar bi iyiliğini olsun şu bölüme artık..
  • 19 mayıs çevresinde farklı bir formayla, atkıyla, bereyle gezin bakalım ne oluyor.
    Stad çevresinde tip tip adamlar, ellerinde bilet koçanları. Kulübün beslediği adamlar. Biletin tanesin 5 liradan alırsınız.
  • Taraftarlarını hiç sevmem ama bir Ankaralı olarak Ankaragücü'nün bu durumuna çok üzülüyorum.
  • Bizim sorunumuz olmasa da taraftarı pistir, serttir. Ama tribün kültürü vardır. Takımı için herşeyi yapan gerekirse erzak götüren, gerekirse primlerini kendi cebinden veren, bilgisayardan maçı takip etmeyip 1.5 saatlik maç için 30 saat yol giden her tribüne saygı duyulmalı. Ama tabi burda deplasmana gitmeyi bırak maça giden kaç kişi vardır? Gidenler alınmasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gyükseltürk

    Bizim sorunumuz olmasa da taraftarı pistir, serttir. Ama tribün kültürü vardır. Takımı için herşeyi yapan gerekirse erzak götüren, gerekirse primlerini kendi cebinden veren, bilgisayardan maçı takip etmeyip 1.5 saatlik maç için 30 saat yol giden her tribüne saygı duyulmalı. Ama tabi burda deplasmana gitmeyi bırak maça giden kaç kişi vardır? Gidenler alınmasın.

    Katılıyorum bu kültürden uzak olan arkadaşlar çok belli zaten.
    Düşene bi tekme atmak zaten Galatasaray'lılığa yakışmaz.
  • Video daki görüntüler her Ankaragücü, Bursa ve Antalya maçlarından sonra yaşanıyor. Çoğu deplasmana giden biri olarak söylüyorum olay sadece tribünde bitmiyor. Şehirden çıkana kadar deplasman otobüsü çok büyük badireler atlatıyor. Taşlamalar olsun otobüsü durdurma olsun.. Genelde 3 ilde yaşanıyor. Büyük ayıp sadece bir taraftar grubu insanı o şehirlerden soğutuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.