Şimdi Ara

Arçelik A40-LEG-6B LED TV İçindeki Uydu Alıcısı Hızlı Kanal Değiştiriyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
15.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arçelik A40-LEG-6B LED TV'ye sahip arkadaşlar, bu tv'nin içinde uydu alıcısı var diye biliyorum. Kanal geçiş hızı nasıl? Normal mi yoksa hızlı mı? Evimde kullandığım SD yayınları gösteren uydu alıcısı yarım saniyede kanal değiştiriyor. Bu televizyonun içindeki uydu alıcısda hızlı kanal değiştiriyor mu?

    Arçelik A40-LEG-6B LED TV
    http://www.arcelik.com.tr/led-televizyonlar-102-ekran-A40-LEG-6B-LCD-Televizyon.html


     Arçelik A40-LEG-6B LED TV İçindeki Uydu Alıcısı Hızlı Kanal Değiştiriyor Mu?



  • kanal geçişleri çok hızlı değil. yarım saniyeden daha çok geçişler
  • Bu TV'yi alıpta memnun olan var mı?
  • 3d iyi değil. diğer özellikleri güzel
  • İçindeki uydu alıcısı, bütün kanalları gösteriyor mu yoka sadece d-smart yada digitürk için mi?
  • @coderMX Ben A46-LEG-3B aldım. HD 1080P çıkışı olan uydu cihazı taktım. Şuan memnunum. Cihaz içinde uydu cihazı bıraz rısklı bir iş bence. Cihaz bozulsa tvde tamire gidecek vs.
  • Tek kumandadan yönetmek daha güzel değil mi?

    Bende tüplü tv var. Uydu alıcısının kumandasından kapatınca, TV'de standby moda geçse. TV içine dahil edilmiş uydu alıcıları tek bir kumanda ile hem tv hemde uydu alcısı standby moda geçiyordur diye düşünüyorum.
  • Çok amaçlı cihazların arıza yapma oranları daha fazladır.. Tek avantajları kablo ve kumanda karmaşasından kurtulmadır.
  • Arçelik pişirici ve ısıtıcı cihazlarda iyi ve kaliteli ürünler sağlıyor ancak elektronik ve özellikle tv konusunda montaj yaptırdığı için genelde montajcılarda rakip firmaları olduğu için hatalı ürün çıkarıyorlar. 24 ay.önce aldığım arçelik LCD TV garanti süresi içinde yaptığı arıadan dolayı tekrar servise gitti. Garantiliyken iki günde hallettiler ancak şimdi 1240 TL tamiş rparası istşyorlar. Yada 500 tl verecekmişim bana yeni TV vereceklermiş. Ya ben kullanım ömrü 24 ay olan bir markanın ürününü neden alayım. Gider en dandiğini alırım 24 ay sonra atyarım çöpe hiç olmazsa moralim bozulmaz kendimi kullandırmıuş olmam.
  • eşim samsungdan caymış sony karışımı ürün demişler bunu istiyor bende pek istemiyorum kullananlar ne diyor?
  • 3d var ama çok iyi değil. iki gözlük çıkıyor içinden.mide bulantısı yapabilir. yapmayabilir de. hd yayınlar (kanallar) süper. içinde tv nin içinde dijital uydu alıcısı var. ayrıca
    uydu alıcısına gerek yok. kayıt özelliği var . istedğin kanalı yada görüntüyü kaydedebiliyorsun. internet tv(smart tv) var. ama lg ve samsung'un yanında biraz sönük kalıyor. geliştirilebilir. 3d çok öncelikli değilse bu paraya alınabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coderMX

    Bu TV'yi alıpta memnun olan var mı?

    bende bu tv var yaklaşık 2 hafta oluyo bu televizyonda bence arçelik sınıf atladığını söylesem bence yeterli süper harika hd problem yok 3 de ise uzantılardan videolarlardan anlamayan almasın boşuna rezil ediolar bide 3 d iyi deil die lütfen yorum yapmayın bende yaklaşık 10 20 tane film var ekrana fırlayan bir kaç görüntüde ekrana bakamadığım dizlerimin sızladığı sahneler bile var bu filmdeki 3d özelliğiyle ilgili her filmin 3 desi iyi değil bunu dikkat edin alırsan film öneririm herkese ayrıca çoğu gözlüğü açmayı bile bilmio gereksiz yorum yapıo bence samsung 46d 7000 dentasarım dışında hiçbir fark yok idda ederim ve bende var kullanıorum 2 side bilerek yorum yapıorum öyle arçelik adını duyup sallayanlardan değilim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehtap_2308

    eşim samsungdan caymış sony karışımı ürün demişler bunu istiyor bende pek istemiyorum kullananlar ne diyor?

    benim evimdeki butun beyaz ve elektronik eşyala arçelik bende bu tv var yaklaşık 2 hafta oluyo bu televizyonda bence arçelik sınıf atladığını söylesem bence yeterli süper harika hd problem yok 3 de ise uzantılardan videolarlardan anlamayan almasın boşuna rezil ediolar bide 3 d iyi deil die lütfen yorum yapmayın bende yaklaşık 10 20 tane film var ekrana fırlayan bir kaç görüntüde ekrana bakamadığım dizlerimin sızladığı sahneler bile var bu filmdeki 3d özelliğiyle ilgili her filmin 3 desi iyi değil bunu dikkat edin alırsan film öneririm herkese ayrıca çoğu gözlüğü açmayı bile bilmio gereksiz yorum yapıo bence samsung 46d 7000 dentasarım dışında hiçbir fark yok idda ederim ve bende var kullanıorum 2 side bilerek yorum yapıorum öyle arçelik adını duyup sallayanlardan değilim
  • Arkadaşlar bu tvde wireless üzerinden pcdeki windows media player 11 kitaplığındaki mediaları oynatabiliyormuşuz. Peki 3D bir filmi o şekilde seyredebilir miyiz? Yoksa ille de harici bir bellek veya hard drivedan mı seyredebiliriz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakdoker

    Arkadaşlar bu tvde wireless üzerinden pcdeki windows media player 11 kitaplığındaki mediaları oynatabiliyormuşuz. Peki 3D bir filmi o şekilde seyredebilir miyiz? Yoksa ille de harici bir bellek veya hard drivedan mı seyredebiliriz?

    çalışacaktır tabi tv de 2 d yi 3 deye çevirme özelliği var çünkü sen ekranı pcde oynatacaksın bunu televizyon alt yapısı 3 d video olarak algılamadığından kaliteli bir görüntü olacağın sanmıyorum bu benim şahsi düşüncem denemek gerekir ben denemedim harici disk var kendi medyası oyattığı için sıkıntı yok öyle yapmanı tavsiye ederim!!!
  • 3d görüntü sistemi iyi değil diyen arkadaslar örnek verebilir mi..
    başka hangi firmada 3d iyi dir peki... ???

    ___________

    lütfen ama anlamayan arkadaşlar için söylüyorum..
    3D görüntü kalitesi
    A B ve C marka tv ye göre değişmez...
    3D görüntü kalitesi izlediğiniz filme göre değişir...

    örnek verecek olursak...
    avatar 3D olarak... 4gb da var..... 13 gb da..... 32 gb da.....
    _______________________
    son olarak 3D görüntülerde derinlik isteyenler varsa..

    test yayınlarını izlesinler önce..

    http://www.youtube.com/watch?v=yqvPd0kZG6Q

    kesin simde de
    arcelik marka tv de lg test yayınını izliyoruz kavgası cikar herhalde değil mi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.