Şimdi Ara

POLYPAD C7000 TABLET PC Çok acil görüşlere ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • c7000'i bilmem ama c5500 aldım salı günü. Ürün dün arıza yaptı ve bugün servise doğru yola çıktı. Şimdi kara kara düşünüyorum ve pişmanım. Eğer imkanınız var ise üzerine biraz daha para koyun Samsung Galaxy s wifi 5.0 alın. Bu tablet inanın çok çok daha iyi ve arada 150 TL gibi bir fiyat farkı var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maytere

    c7000'i bilmem ama c5500 aldım salı günü. Ürün dün arıza yaptı ve bugün servise doğru yola çıktı. Şimdi kara kara düşünüyorum ve pişmanım. Eğer imkanınız var ise üzerine biraz daha para koyun Samsung Galaxy s wifi 5.0 alın. Bu tablet inanın çok çok daha iyi ve arada 150 TL gibi bir fiyat farkı var.

    Büyük talihsizlik olmuş ya. Aynen başlığı açtıktan sonra yaptığım araştırmalarda samsunga karar verdim fakat 5 inç mi olsun 7 inç mi henüz karar veremedim...
  • tablet biraz büyük olmalı bence 7
  • 5" olursa cebinizde taşıyabilirsiniz. 7" cebe sığmaz.
  • 7 pantolon cebine zor sığıyor yani sırıtıyor
    mont cebine falan koymak lazım en az

    oyun için ideal. elinizle tam kontrol sağlıyorsunuz ama nette gezinme için biraz küçük kalıyor
  • Takip
  • arkadaşlar PolyPad C7000'i cumartesi günü aldım.

    Dokunmatiği ve hassaslığı tam anlamıyla mükemmel..

    Cihazı aldığınızda içinden sağlam bir ürün çıkacağına emin olacağınız güzellikte ve sağlamlıkta bir kutu göreceksiniz. Kutu içeriğinde 1 adet PC bağlantı kablosu ve küçük usb'yi büyük usbye çevirici bir aparat bulunuyor. Aynı zamanda yine yapanın eline sağlık Türkçe kullanma klavuzu açık ve anlaşılır bir dilde yazılmış..

    Cihazda 3D oyunlar dahil bir çok oyun oynadım. Isınma tabii ki oluyor ama oyun süresini baya bi abartırsanız.. (1-1,5 saat sonra)

    Müzik ve Videolarda ses seviyesi tabii ki muhteşem değil ama inanın kötüde değil.

    Android 2.3.4 sürümü mevcut üründe. Ben tablet konusunda yeniyim. Belki yeni sürümlerde daha iyi uygulamalar vardır ama cihazda android sürümüde beni mutlu etti.

    G-Sensor dahil tüm donanım bence harika.. Cihazda download yaparken (200-250) mb'dan sonra biraz kasılma oldu ama bence normaldir sonuçta IPAD almadım.. küçük uygulamalarda indirme ve kurulum çok hızlı.

    Downloadda laptopumun zor çektiği yerde tabletimle 300 kbps hızı gördüm. İçeriğindeki wireless alıcısı da harkulade..

    Özetle ben bu cihazı gerçekten çok beğendim. Kasası olsun, Ekranı olsun, donanımları olsun gerçekten iyi. Benim gibi facebook'a girip msnde sohbet edicek ve 10-15 dk oyun atıp günde 1 film izlicekler için ideal bi cihaz. Meraktan elden düşürmüyorum buna rağmen bataryası da 1 gün gidiyor. İlerde kurcalama safhaları bittiğinde bataryanın 2-3 güne kadar dayanabileceğine inanıyorum. Android market eğlenceli birşey oradan ücretsiz birton şey indirebiliyorsunuz. Eğlenceli.. Sizde bu zevkten mahrum kalmak istemiyorsanız bu cihazı seçebilirsiniz. İyi alışverişler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.