Şimdi Ara

YGS den sonra LYS konuları yetişir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu ana kadar hiç lys çalışmadım öncelikli tercihimi ygs6 dan yapacağım için.

    Sizce ygs sınavından sonra bütün mat2 fizik lys kısmı ve organik bitirebilir miyim yetişir mi?



  • hocam çok zor.bi de sayısalsın.bence otur ygs 6dan tercih yapacaksan bütün gücünle aban.iki yarım iş yapacağına tam iş yap.
  • ben de daha baslamadım. En iyisini yapıyoruz.. Millet ygs onemli degil diyor da yarısı cuvallayacak. Ama hafif hafif baslamalıyız hocam. 2 ay yetmez.. Daha gec kalmadık yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta ben başta beraber götürmeyi denedim.Ama iyi ki organik falan bulaşmamışım.Zamanla çok kolay unutuluyor çünkü formüller.Sürekli çalışman lazım.Bu sefer de ygs'yi aksatmış olursun.Bana kalırsa lys konuları fazla yorum içermediğinden ygs'deki gibi çok fazla soru çözmemize gerek yok çünkü soru tipi ygs'deki kadar çeşitli değil.Ama ufak ufak şimdiden bakmaya başlamaktan yarar var diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pan-river

    ben de daha baslamadım. En iyisini yapıyoruz.. Millet ygs onemli degil diyor da yarısı cuvallayacak. Ama hafif hafif baslamalıyız hocam. 2 ay yetmez.. Daha gec kalmadık yani.

    Şubat 15-Mart 10 lys ağırlıkla gideceğim ki lys kısmı ygs den daha kolay bitecek gibi görünüyor lys fizik haricinde.
    O bakımdan her türlü yetiştiririz.Her yol Ankaraya.
  • Temel varsa olur ama oturup da iki günde trigonometri iki günde türev iki günde integral öğreneceğim falan demek hayalcilik olur,
    Ama şöyle,
    Eğer dersanedeki dersler düzenli takip edilmişse, konu hakkında temel bilgiler biliniyorsa,
    10-11. sınıflarda derslerde arada tahtaya bakılmışsa bitirilir,
    Çünkü YGS konuları zaten ayrıntılı çalışınca (fen ve geometri için) LYS konularının da büyük bir kısmını oluşturuyor,
    Mesela biyolojinin tamamı, fiziğin çok büyük bir kısmı (sorular pek benzemese de konular benzer) en büyük fark kimyada oluşuyor,
    Yani mat2, kimya, biraz da fizik hariç pek sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum.
  • imkansız
  • ygs dediğin şeye en fazla 2 ay vakit ayırman lazım, bazıları 5-6 ay ygs çalıştı şimdi evet 150-155 net yapabilir bu insanlar ancak hepsi lys de dökülecek adım gibi eminim. ayrıca denemelerde iyi yapman ygsde iyi yapacağın anlamına gelmiyor, ygs yorum ağırlıklı bir sınav, sürprizle karşılaşabilirsin.

    eğer bu zamana kadar hep ygs çalıştıysan lys yi 2 ayda halledemezsin, bir kere onca konuyu bitirmek çok zaman alıyor, konuları bitirsen bile her bir konu için en az 150-200 soru çözmen lazım.
  • mat2 konuları 2-3 ayda bitecek şeyler değil trigonometriyi 1 hafta çalışırsın hallettiğini sanarsın ama sınavda soru kaçar.Ygs de 150 net yapma 100 yap ama lys karşılığını fazlasıyla görürsün.Son 1ay edebiyat ezber yapılır anlarız da mat2 şakaya gelmez arkadaşlar şimdiden çevremde bir çok kişi dizi-seriyi bitirmiş durumda özellikle mezun adayların daha önceden bitirmesi gerek sonra bırakmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.