Şimdi Ara

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.138
Cevap
240
Favori
1.640.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu başlığı düzeltin bari "Bekleyenler" olacak
  • Rockstar bir bomba daha patlatıp RDR'ye devam oyunu çıkartsaydı keşke..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgay007

    Şu başlığı düzeltin bari "Bekleyenler" olacak

    Tesekkurler guzel kardesim duzelttim insALLAH.
  • Yahu ortada söylenti falan yok, neden kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz? Yazar orada sadece kendi temennisini dile getirmiş, o kadar.

    Ortalığı velveleye vermeye ne kadar da meraklı bir milletiz yahu!
  • Microsoft GDC 2012 oyun fuarinda Windows 8 oyunlari hakkinda konusacak.


    Önümüzdeki ay, 5-9 Mart tarihleri arasinda yani 8 gun sonra San Francisco’da Game Developers Conference (Oyun Geliştiricileri Konferansı) düzenlenecek.

    Etkinliğe binlerce bilgisayar ve konsol oyunu geliştiricisi katılacak. Bu seneki gündemi ise Windows 8 oluşturuyor.

    Windows 8 altında nasıl teknolojiler kullanılacak ve bu teknolojiler nasıl çalışacak gibi sorular günceme gelecek. Microsoft ise bütün bu sorulara yanıt verecek. yenilenen Xbox Live servislerinin oyunlara nasıl entegre edileceği ve Live hesaplarının oyunlar ile ilişkilendirilmesi hakkında konferanslar verilecek.

    Hatirlayacaginiz uzere gectigimiz aylarda CES 2012 fuarinda Windows 8 in bir sonraki nesil Xbox dada olabilecegi konusuluyordu, GDC 2012 de tabiki yeni Xbox adina bir bilgiye raslayamiyacagiz ama yinede Windows 8 bu olasilk sebebiyle onem arzediyor .

    http://www.wincomin.com/2012/02/16/microsoft-gdc-2012de-windows-8-oyunlari-hakkinda-konusacak/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 27 Şubat 2012; 10:22:53 >
  • Windows 8'in en çok merak edilen detaylarından biri daha tüm detaylarıyla ortaya çıkıyor...


    Yıllık Oyun Geliştiricileri Konferansı (GDC), önümüzdeki ay San Francisco'da gerçekleştirilecek. 24 yıldır gerçekleştirilen etkinliğe her sene binlerce oyun geliştiricisi katılıyor. Microsoft ise yaptığı duyuruda, GDC 2012'de Windows 8 dahil olmak üzere çeşitli platformlarında nasıl oyun yapılabileceğine dair bilgiler sağlayacağını açıkladı.
    Microsoft'un bir gün sürecek etkinliği Microsoft Developer Day, GDC'nin ikinci günü olan 6 Mart'ta gerçekleştirilecek. Microsoft'un etkinliğinde geliştiricilere Windows 8 Metro stili uygulama platformu ve yeni Xbox LIVE hizmetleri hakkında bilgiler verilecek.
    Microsoft'un seansları arasında "Windows 8 için harika bir Metro Stili oyun oluşturma" ve "Windows 8 Deep Dive'da Xbox LIVE" gibi başlıklar bulunuyor.

    http://www.webmusti.com/software/chip-online-haberler/item/348-6-mart-ta-neler-olacak.html
  • almak lazım yaz benı de
  • Microsoft Xbox 720 İçin Samsung'la mı Çalışıyor?


    Xbox 360'ın sürücüleri belli bir sisteme oturtulmadığından dolayı büyük sorunlara ev sahipliği yapmıştı. Microsoft'a büyük zarar getiren bu olay, yeni nesil konsollarda da yaşanacak mı? GadgeHit'de çıkan bir söylentiye göre bu durum, Xbox 720 ile birlikte sona erecek. Söylentiye göre Microsoft Surface 2.0'da Samsung ile çalışan firma, Xbox 720'de de Samsung'la birlikte işler yapacak. Yani Xbox 720'nin disk sürücüsü, hafıza sürücüsü gibi parçaları, Samsung tarafından Xbox 720'lere özel olarak üretilecek. Bu tip şeyler için üçüncü parti firmaları seçmek Microsoft adına kâr mı getirir, zarar mı bilemiyoruz. Ancak Microsoft'un Xbox 360'da teknik problemlerden çok zarar ettiği kesin. Son dönemde Xbox 720 hakkında söylentiler epey artmaya başladı.

    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Microsoft_Xbox_720_icin_Samsungla_mi_Calisiyor-22413.htm

    Kaynak :http://www.gadgehit.com/2011/12/04/could-microsoft-outsource-xbox-720-to-samsung/
  • Epic, Unreal Engine 4'ü GDC'e Hazırlıyor! [5-9 Mart]

       Oyun dünyasının en iyi grafik sunan motorlarından birisine sahip olan Epic Games, gelecek nesil için oluşturduğu Unreal Engine 4'ü sonunda gün yüzüne çıkartıyor!
     
         Yapılan duyuruya göre Epic Games, Unreal Engine 4'ü önümüzdeki hafta yapılacak olan Game Developers Conference'da önizleme sürümüyle birlikte sergileyecek. Ancak görünüşe göre bu sergileme açık bir şekilde olmayacak.
     
         Duyuruda yeni Unreal Engine'in lisans sahiplerine, iş ortaklarına ve potansiyel müşterilerine gösterileceği belirtilmiş. Yani sunuma katılacak olan kişilerin Epic Games'in belirttiği gizlilik sözleşmesini imzalaması gerekli.
     
         Tahmin edebileceğiniz üzere bu gösterimin açık olarak yapılmayışı, Unreal Engine 4'ün gelecek nesildeki konsollara yönelik de hazırlanmasından kaynaklı. Geçtiğimiz sene GDC'de gösterilen Unreal Engine 3 - Samaritan demosuyla birlikte herkesi büyüleyen Epic Games, bakalım bu sene neler yapacak...

    BSC
  • Bir sonraki nesilin ilk teknoloji demosu, geliyor ilk gecen yil GDC 2011 de gosterilen bu vidyoyu GDC 2012 oyun fuarinda gorebilecegiz. Epic games in Mudur yardimcisi 2 hafta onceki DiCE sunumunda Unreal engine 4 u 10 Xbox 360 gucunde yeni nesil bir konsolun calistirabildini soylemisdi. Dort gozle bekliyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    Xbox Durango: Top 10 Launch Games… We Want


    Soylenti : 360 Magazine de bu 10 tane oyunun cikis oyunu olabilecegi soyleniyor sanirim.

    - Project Gotham Racing 5
    - Call Of Duty
    - Halo 4
    - Gears Of War 4
    - Forza 5-
    - Crysis 3
    - Samaritan
    - GTA V
    - Dragon Age III
    - Kameo: Elements Of Power 2

    Kaynak :http://www.360magazine.co.uk/the-mouth/xbox-durango-top-10-launch-games-we-want/


    Fena istekler değil, bu listede Forza 5'e %100 diyorum ki en çok merakla beklediklerimden birisi.CoD'da mutlaka yapılacaktır ama IW mi yapar Bungie mi yapar bilemem, Bungie'nin IP sağlam olursa bırakabilirler de.Crysis 3 kesin yeni nesile gelir konsollara da gelir herhalde yeni motor işine kalkışmazlarsa ki bence CryEngine 3 ile devam edecekler.Ama onların ilk önce yapacakları iş Homefront 2 ve Crysis'ten daha çok ilgimi çekiyor.GTA V ise bu nesilde gelecektir motor falan değişmedi yeni nesilde daha iyi grafikler beklerim GTA'dan.Dragon Age II gibi olursa istemem ilki gibi olsa güzel olur.

    Exc.lere gelirsek Forza kesin zaten ama FM5'ten önce Turn10 güzel bir PGR5 ile 4'ün yaptığı etkiyi yapsa güzel olur bu oyunu Turn10 dışında kim yapsa güvenmem kapanan Bizarre elemanları toplanabilirdi ama dağıldı onlarda.PGR5 umarım çıkar.Gears of War'a gelirsek GeOW'un gelecek Xbox'un Main Exclusive'i olmayacağını düşünüyorum People Can Fly yapacak gibi malum Epic hem Samaritan projesi var hem yeni bir Unreal Tournament bekleniyor bunlarla uğraşacaktır.Spin-Off bir oyun gelir seriye.Kameo ise Rare'i bu nesilde Kinect'e harcadı MS, çıkışında 2 oyun yapmışlardı fena değildi ama adam gibi oyun yapmadılar sonra, halbuki özellikle N64 zamanında bayağı sağlam bir firmaydı.

    Burada en şüphelisi Halo 4, açıklama yapıldı bu nesilde diye, ama hala belli değil.2013 sonu çıkacaksa konsol 2012 sonu Halo 4 çıkarılır mı emin değilim sonuçta Halo 3 yılda bir çıkan ve yeni oyuna kadar oynanan bir oyun.1 yıldan az süre de yeni konsol çıkaracaksa bu oyunu yeni nesilde patlatmak müthiş bir başlangıç yapmaya yeter.Halo içeren bir çıkış listesi çok fazla sattırır.Ama 343'ün ne çıkarabileceği de belli değil, Bungie'yi yakalamak kolay değil, ne kadar başarılı olabilecekler merak ediyorum.Sonuçta hedef Halo'nun da gelecek nesilde Main Exc. olması, MLG ve Community kısmı da var.Bu mantıkla Halo 4 giriş olacağından 4'ün tepkilerini görüp yeni nesilde 5'i sürmek isteyebilirler.
  • GDC 2012 konferansinda Microsoftun sunumu 6 Mart 2012 de tam 9 gun var.
    Unreal engine 4 ilk defa Microsoftun bu sunumunda tanitilacak. Bir sonraki nesilin Unreal engine 4 vidyosunu gorebilecegiz.
  • söylentiler güzel gayet heyecan verici ancak "samaritan" oyun olmiyacak die üstüne basa basa açıklama yapmamışlarmıydı???

    gerçi para getirdikten sonra ellerinden gelse "mario"ya bile unreal-4 motoruyla oyun yaparlar...
  • Unreal Engine 4'ün gösterimine az kaldı

    Yeni bir grafik motoru, yeni bir çağ!


    Epic Games'in yeni grafik motoru Unreal 4, gösterilmeye hazır. Yapılan açıklamaya göre Epic Games, önümüzdeki Game Developers Conferance'da, Unreal Engine 4'ü ilk kez görücüye çıkaracak. Motor hakkında bilgiler verecek olan yetkililer, ayrıca eğitim seminerleri de düzenleyecek.


    Epic Games'in Unreal 3 motoruyla büyük ilgi uyandırdığını hepimiz biliyoruz. Unreal Engine 4 ile neler göreceğiz, gerçekten merak ediyoruz.

    http://www.merlininkazani.com/Unreal_Engine_4un_gosterimine_az_kaldi-haber-48989p1.html
  • Epic Games in sunumunu GDC 2012 de Unreal engine 4 'ü yayinlayacagi sutudyolarin oturma duzenine ve GDC 2012 konferansindaki stantlarin semasina ulastim.

    Neogaf forumu:
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=35476498

    ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 28 Şubat 2012; 11:01:15 >
  • Epic Games, Unreal Engine 4'ü önümüzdeki hafta yapılacak olan Game Developers Conference'da önizleme sürümüyle birlikte sergileyecek. Ancak görünüşe göre bu sergileme açık bir şekilde olmayacak.
     
         Duyuruda yeni Unreal Engine'in lisans sahiplerine, iş ortaklarına ve potansiyel müşterilerine gösterileceği belirtilmiş. Yani sunuma katılacak olan kişilerin Epic Games'in belirttiği gizlilik sözleşmesini imzalaması gerekli.
     
         Tahmin edebileceğiniz üzere bu gösterimin açık olarak yapılmayışı, Unreal Engine 4'ün gelecek nesildeki konsollara yönelik de hazırlanmasından kaynaklı.



    Sunumu gizli yapicaklar fakat illaki internete sizdirilacak tahminim. Gizlemelerinin sebebi % 100 yeni Xbox.
  • "bu gösterimin açık olarak yapılmayışı, Unreal Engine 4'ün gelecek nesildeki konsollara yönelik de hazırlanmasından kaynaklı."


    Sadece bu cumle bile yeni Xbox'in en gec 2013 Kasim habercisi. Bazi kardeslerimin dedigi gibi 2015 imkansiz, zira ilk vidyo geliyor evelALLAH ve bu sir gibi saklanan yeni nesil konsol malum.
  • Epic Games, Game Developers Conferance'da, kendi özel expo süit sunumunda Unreal Engine 4'ü ilk kez görücüye çıkaracak. Motor hakkında bilgiler verecekmis yetkililer, ayrıca Unreal Engine 4 hakkinda eğitim seminerleri de düzenleyecekmis.
  • Lionhead'den DirectX 11 destekli Yeni Nesil Konsollar icin Bir Oyun !


         Microsoft'un iş ilanları Lionhead Studios'un yeni bir oyun geliştiriyor olabileceğini işaret ediyordu ki Lionhead'in web sitesinde geri sayım başlatıldı. Bir sonraki nesil için geliştirildiği iddia edilen ve Molyneux'un yeni projesi olduğu söylenen yapım çığır açacak bir oyun olacakmış.
     
         İş ilanlarına dönecek olursak oyun motoru programlamak için programcı ve tasarımcı aranıyor. Çalışacak kişilerin Unreal Engine ile tecrübesi olması istenmiş. Yeni oyun motoru yazabilme, var olan motoru değiştirme gibi özellikler istenirken örnekler DirectX 11 ile verilmiş.
     
         Xbox 360'ın DirectX 11 desteği olmadığına göre yeni geliştirilecek oyunun Unreal Engine 4 ve bir sonraki nesil için olacağı söylentileri dolanıyor. GDC için geri sayım açan Lionhead, bakalım bizleri nasıl bir sürpriz ile karşılayacak.
     

    http://lionhead.com/

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Lionheadden_Surpriz_Oyun-25080.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 28 Şubat 2012; 13:40:02 >
  • Dikkat ! Simdiden yeni nesil konsollar icin bir cok oyun sirketleri yapim asamasindaki oyunlarina Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanmaya baslamis bile, ayni UE3 bu nesilde oldugu gibi.


    Lionhead Studios launches teaser countdown

    Lionhead sutudyosunun Unreal Engine 4 oyun motoruyla yapimina son surat devam ettigi bu oyun muhtemelen ilk once yeni Xbox da gorecegiz. Geri sayim baslamis. Ayrica soylenene gore oyunun devrim nitelinde oldugu. Yeni nesil konsollarda devrim kelimesini kullanan oyun ziyadesiyle fazla olucak sanirim.

    http://gematsu.com/2012/02/lionhead-studios-launches-teaser-countdown

    ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.