Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.132
Cevap
31
Favori
164.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2013 yılından beri ininal kart kullanıyorum. Hiçbir şekilde ödeme sorunu ile karşılaşmadım. Ayrıca TL alışverişlerinizde ön ödemeli kart kullanmak varken neden kredi kartı veya banka kartı kullanmak istiyorsunuz ki? Büyük tutarda alışverişi anlarım ama taş çatlasa aylık yaptığınız 200-300 TL'lik alışveriş için ön ödemeli kart en ideali.

    Ayrıca hangi kartla internet üzerinden alışveriş yaparsanız yapın mutlaka 3D Secure sisteminin aktif olduğundan emin olun. Kullansanız da kullanmasanız da 3D Secure aktif değilse işleminiz onaylanmayabiliyor. Son olarak daha önce sıkıntısız bir şekilde kartını kullanırken şimdi problem ile karşılaşanlar eğer durum sizden kaynaklanmıyorsa yapabileceğiniz bir şey zaten yok. Sony'nin bu duruma el atması gerekiyor. Tek deneyebileceğiniz şey ön ödemeli kart kullanmak.
  • Merhabalar

    Biraz önce Ps4 üzerinden ininal kart ile denedim, oyun satın alabildim. Aynı bilgiler ve kart ile pc ya da tel üzerinden psn store dan alım yapamadım. Bilgiler için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: foremr

    Merhabalar

    Biraz önce Ps4 üzerinden ininal kart ile denedim, oyun satın alabildim. Aynı bilgiler ve kart ile pc ya da tel üzerinden psn store dan alım yapamadım. Bilgiler için teşekkürler.

    Cok tesekkurler bugun ilk isim ininal kart almak olacak. Aldiktan sonra yapmam gerekenleri de yazma sansiniz var mi? Mobil uygulama uzerinden taniyacagim daha sonra PSN uzerinden alim yapmayi denemem yeterli mi? Vallahi umut oldu artik. Umarim sorunsuz calisir benimde. Sony yuzunden nelerle ugrasiyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Migros tan ininal kart aldım içine 200 TL yükledim. Sonra pc den web üzerinden ininal kart a girip bilgileri doğru şekilde doldurdum. Sonrasında pc den psn store a girip sepette tüm ürünleri ve kayıtlı olan tüm kartları sildim. Ps4 üzerinden girip oyunu sepete ekledim, kart bilgisi olmadığından kart bilgilerini istiyor. İninal kart bilgilerini girdim, adres e ggggggggg, ilçe kadıköy il İstanbul, posta kodu 34744 yazdım, bunları büyük harf ile yazdım. Farklı yazsam olurmuydu bilmiyorum, denemedim. Bu bilgiler psn hesap adres bilgilerim ile aynı, farklı olması durumunda sorun çıkarır mı bilmiyorum, denemedim. Bu şekilde alabildim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.

    Bende 20 gündür kredi kartı mağduruyum. denemediğim hiçbirşey kalmadı. Geçen sene forumdan uncharted 4 sec hesap almıştım. oyunu alan kişinin adres bilgisinin nasıl yazdığına baktım. durum şu şekilde ;

    PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU


    Bu da almış olduğu oyun;
    PLAYSTATION STORE KREDİ KARTI SORUNU - ANA KONU


    Benim şahsi fikrim banka hesap adresindeki bilgi ile buraya girdiğimiz bilginin aynı olması lazım bilgisi bana göre tamamen palavra.

    Bu konu hakkında arkadaşların fikrini almak istiyorum.




  • Bende aynı fikirdeyim ama denedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 1:33:12 >
  • Tr PSN de olmuyor PSN card olarak şu anda benim aldığım Çin, Endonezya,ingiltere ,Amerika.



    Yukarıdaki ülkelerden hesap açtığın taktirde psn card Alman hiç de zor değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gittim İninal aldım yok sorun düzelmiyor. Kart bilgileri geçersiz deyip duruyor. Ne desem bilemedim artık.
  • 10 gündür denemediğim yöntem kalmadı.sorun psn den kaynaklı.5 eylülden sonra oyun alamadım.mecbur beklicez.
  • merhaba
    bende tam 4 adet kredi kartı ve 2 adet innial kartla denedim sonuç tek oyun alabildim
    innial kartın bir tanesiyle alabildim diğer innial 3d securty tele mesaj göndermiyor
    bence alabiilmek ps storeden oyun hayal gibi gözüküyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: konya

    merhaba
    bende tam 4 adet kredi kartı ve 2 adet innial kartla denedim sonuç tek oyun alabildim
    innial kartın bir tanesiyle alabildim diğer innial 3d securty tele mesaj göndermiyor
    bence alabiilmek ps storeden oyun hayal gibi gözüküyor

    Resmen rezalet.bunun adı paranla rezil olmak.şuanki ortamım ve ortak oyun oynadığım arkadaşlarım olmasa hiç düşünmeden xbox a geçerdim yani.xbox ta bir hesaba birden fazla ülkenin parasını yükleyebilirsin hepsi bir arada duruyor.last of us 2 çıkana kadar denenebilir aslında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 18 Eylül 2017; 12:45:21 >
  • hocam gerçekten paranla rezil oluyorsunuz hiç bir ticari anlayışı yok bu sistemde bence .
    sanırım ingiltere ambargo uyluyor oyun satmak istemiyorlar.
    oyun almak çok zor şansa düşerse alabilirsin aslında bir listen yapmak gerekecek oyun alamayanlar listesi olacak
    kişi sayısı ne kadar fazla olursa sony bizi dikkate alır diye düşünüyorum.
  • bu nasil is anlamadim? arkadasa pro aldik 4-5 tane kart denedik olmadi. innial kart aldik olmadi. sanal kart olusturduk olmadi. hesabin adresi ile kredi kartin adresini ayni yaptik olmadi. kartin ekstresindeki adresini yaptik olmadi. turkce karakter kullanmadik olmadi. buyuk harf, kucuk harf tum kombinasyonlari uyguladik olmadi. bu nasil rezilliktir, gittik konsol aldik konsol bize bakiyor biz konsola paramizla oyun alamiyoruz. bu arada bankayi da aradik kart bloke felan degil alisverise acik.bildigin paramizla rezil oluyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah bu sistemin belasını versin.2 yıldır sorunsuz kullanıyorum kartı.En az 3 4 bin lira para harcadım.Önce fifa 18 siparişi için para yükledim bu yüzden hesabım engellendi.12 gün sonra hesabı açtılar simdide ödemede kredi kartı geçersiz diyor.İninal tarzı kartı geçtim visa kartta da diyor bunu.12 gün engel zamanında yan hesap açtım kendime aynı bilgiler yazıyor.Hatta yan hesapta ş falan yazıyor adreste.Buna rağmen ordan alışveriş yapılıyor kendi hesabımda yapılamıyor.

    Tarayıcı üzerinden de kredi kartı bilgisi geçersiz dedikten sonra 1 2 deneme daha sonrasında "hesabınıza para eklerken sorun olustu daha sonra tekrar deneyin yazısı gelmeye başladı." Muhtemelen üstüne bir de bloke ettiler kart kullanımını 2 hafta süreyle.

    Ps kartları hizmetlerin olduğu yerde oluyormuş ama temsilciye sorsan neymiş efendim normalden farklı miktar oluyormuş vergi falan ülkemizde çıkamıyormuş.Ya güzel kardesim tamam sen cıkar alan alır illaki.Bu sorunu yaşayan sayısı hergün artıyor.

    Şu linkteki ödeme yöntemlerine baktıkça gülüyorum.
    https://www.playstation.com/tr-tr/buy/playstation-store/ways-to-pay/




  • Abysm Nucleus kullanıcısına yanıt
    Kartta en az 10 lira olması lazım. 9.99 bile olsa olmaz. Bende ininal kartı tanıtamıyordum ama para yükleyince sorunsuz tanıttım. Ps3, Ps4 ikisinde de sorunsuz. Ancak işlemleri hep konsoldan yapıyorum. PC veya telefondan değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gundur fifa 18 almaya calisiyorum fakat hata aliyorum. cidden saka gibi hala bir cozum uretilememis olmasi.
  • Şikayet var sayfasına şikayet yazdım sony den aradılar.Dedim kullanıyordum sorun falan oluştu hala aynı bilgilerle 2. hesabımda kullanabiliyorum falan.Girdik adres bilgilerine müşteri temsilcisi ile beraber doğruladık adresi falan.Her gün 24 saat bekle falan diyip geçiştiriyorlar belli ki kronik bir sorun bu.

    2. hesabımda adres bilgilerine değiştirmeye girip aaaaaaaa yazdım il,ilçe,posta kodu doğru sadece hala satın alabiliyorum.Tekrar değiştirdim ş ve İ kullandım yine satın alabiliyorum.Bu adres vs yalan şeyler.Bu kronik sorunun çözümü şans.Şansa denk gelirse çözülüyor.

    Her gün 1 kere ödemeyi deniyorum.Artık düzelene kadar 2. hesaptan alacağız oyunları.Mikro ödeme yapamamak cidden üzücü.Destiny 2 de ne güzel gümüş alacaktım alamıyorum.
  • Böyle sistemin... 15 gün blok olayını çözüme kavuşturan var mı? Nefret ettim artık.
  • PearLJaM kullanıcısına yanıt
    hocam bence 15 günlük bloke olayı hikaye. şansa plus alabildik, sistemin keyfi gelirse alabiliyorsunuz. hesaptan işlem ayrıntılarına baktığımda 30-40 kere 0,10 pound provizyon çekmiş. bu arada banka ile akraba olduk. kartta bloke felan yok. sony'i aramayın standart şeyleri söylüyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.