Şimdi Ara

Fax Nedir? Ne İşe Yarar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adresi:faksmakinesi.com
    Kuruluşu: 2010
    İçerik:Fax Nedir? Ne İşe Yarar?
    Tanıtımı:


    Faks denince akla sadece sabit olarak bir yerde kalan, ulaşılması için süre istenen, kullanıcıları için bazen bekleme sıkıntısı getiren ve bunun gibi negatif durumları da içeren bir teknolojik alet gelir. Fakat size önereceğimiz şirket ile artık genel bir düzenleme çerçevesinde internetten fax gönderme şansını elde edebileceksiniz. İnternet üzerinden faks yollamak diğerlerine göre çok daha hızlıdır. Bunun için beklemeye gerek yoktur. Ayrıca; sadece birkaç dakika içinde yüzlerce farklı faksın aynı anda gönderimi de mümkün olmaktadır. Halbuki bu durum normal fax cihazlarında mümkün olmayan bir durumdur.

    Özellikle de büyük şirketlerin teknolojiyi yakalayarak anında hizmet alması, tüm kullanıcıların memnuniyeti adına hareket ederek zamanında iletimin gerçekleşmesi adına hareket etmesi gerekmektedir. Bunun için faks makinesi.com hizmetini talep ederek toplu faks ağını kullanmanız yerinde olacaktır. .txt dosya türünden .jpg dosya türüne, .html dosya türünden .ppt gibi türlere kadar onlarca farklı dosyayı gönderebilen, en gelişmiş teknolojiye sahip, hız konusunda sıkıntı getirmeyen, kullanıcı memnuniyeti odaklı esnek ve şeffaf olan bir hizmeti bu adresle bulabileceksiniz. Çok cazip fiyatlar karşılığında hızlı bir faks hizmeti talep etmek için kısa zaman zarflarını kullanarak başarılı sonuç alabileceksiniz.

    Bu anlamdahttp://www.faksmakinesi.com internet adresini kullanarak anında hizmete erişebilecek, gelen talepleri hızlıca kullanabilecek, çok kısa zaman zarflarında en makul fiyatlara fakslarınızı yollayarak anında hizmet alabileceksiniz. Dilerseniz masaüstüne programı kurarak kullanabilir, dilerseniz de siteye üye olarak belli bir kontör karşılığı işlemlerinizi hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca; raporlar kısmını da kullanarak göndermiş olduğunuz içeriklerin anında iletip iletilmediğini kontrol etmeniz mümkün olacaktır. Üstte aktarmış olduğumuz internet sayfa linkini kullanarak konu hakkında sorularınıza cevap bulabilecek ve firmadan hizmeti talep etme şansını elde edebileceksiniz.



  • dial-up modem kullanarak bilgisayardan da fax çekilebiliyor.fax çekme işlemini ücretsiz karşılayan web siteleri var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.