Şimdi Ara

SAHİBİNDEN HATTUŞA ASYTRA THERMAL 2+1 DEVRE TATİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 SAHİBİNDEN HATTUŞA ASYTRA THERMAL 2+1 DEVRE TATİL
    Bizimkiler böyle bir devre tatil almışlar ama neden almışlar kendileri de bilmiyor Yazlığımız var devre tatili ne yapacağız diye düşünmemişler alırken nasıl olduysa...
    Nerdeyse 2 sene önce aldığımız fiyata satıyoruz, tamamlandığında çok daha fazla değerlenecektir ama arabayı değiştireceğiz ve arabayı değiştirmek için bir sene daha beklemek istemiyoruz. Şimdi aracılar emlakçılar bu devre tatilleri 18binden satmaya çalışıyorlarmış, biz 12.000'e satıyoruz.
    Daire standart dairelerden daha üst sınıf bir dairedir bunu da vurgulamak isterim (residance tipi)

    542 314 06 90 Semih

    Ayrıca ilan vermiştik onu da kopyalıyorum:

    EDREMİT GÜRE'DE THERMAL 2+1 DEVRE TATİL

    ARALIK-MART DÖNEMİ ÖNCEDEN HABER VERMEK KOŞULU İLE (YILBAŞI VE SÖMESTRE TATİLİ HARİÇ) İSTENİLEN ZAMANDA 6 GECE 7 GÜN DEVRE TATİL SATILIKTIR.
    DEVRE TATİL THERMALİN RESİDANCE KISMINDA OLUP 2+1'DİR. RESİDANCE BÖLÜMÜ 2013 YILINDA AÇILACAKTIR ANCAK BU SÜRE İÇERİSİNDE 4+1'LİK KISIMDAN YARARLANILMAKTADIR.

    HATTUŞA VE THERMAL HAKKINDA AYRINTILI BİLGİLERİ FİRMANIN WEB SİTESİNDE AYRINTILI OLARAK BULABİLİRSİNİZ. (www.hattusa.com.tr/ )
    SATIŞ NEDENİMİZ İSE UZUN BİR SÜRE BU OLANAĞI KULLANAMAYACAK OLUŞUMUZDUR. 2010 YILI EYLÜL AYINDA ALMIŞ OLDUĞUMUZ DEVRE TATİLİMİZİ HİÇ KULLANMA FIRSATIMIZ OLMADI. YILDATI DÜZENLİ OLARAK ÖDENMİŞTİR. KULLANMADIĞIMIZ SÜRELERİ SATIN ALACAK KİŞİ KULLANABİLECEKTİR.

    HERKESE SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLERİZ.
    Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • param olsa alırdım kesin
  • almadan önce "sikayetvar.com"u incelemeniz önerilir..
  • Geçmiş olsun hocam.
    Bu haftada Tekirdağ da satıştaydılar

    Saygılar
  • Satış toplantılarında öyle bir psikolojik baskı yapıyorlar ki bizimkiler ne olduğunu anlamadan alıvermişler.. şikayetvar daki şikayetlerin hemen hemen hepsi de bu şekilde alıp sonra ben niye aldım ki bunu diyenler
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Turkiyede bu pazarlama isini yapan ozel firmalar var.tatil koyu sahibi bunlari tutuyor anlasiyorlar adamlar mini etekli kizlarla agzi laf yapan erkeklerle dumanli kafa bulaniran mekanlarda bedava tatil diyerek davet ettikleri kisilere bu devre mulkleri satiyorlar.bizimde basmiza geldi fakat biz 3 yillik almistik.alirken verilen para belli yalniz onemli olan gidilsede gidilmesede yillik aidat odemeye mecbur kaliyorsunuz.boyle devre mulklerden uzak durun.ozellikle hediye tatil kazandiniz 1 hafta misafirimizsiniz gibi bahnelere kanip gitmeyin sakin.gittiniz an tatil yapacagim saniyorsunuz ama pazarlamacilar yanibasinizda bitiyor aninda.ve size omur boyu devre mulk satmaya calisiyorlar.biz cok sukur atlattik siz siz olun bu ise girmeyin.arkadasada gecmis olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğim gibi bu tarz bir psikolojik baskı ile almış bizimkiler de. kullanacak olan varsa alır, termalle ilgili bir sıkıntı yok sadece bizim gitmeyecek olmamız ve yatırım için elimizde bekletecek durumumuzun olmamasından dolayı satıyoruz. şikayetvar com daki şikayetlerin hemen hemen hepsi satın alma/satma ile ilgili şikayetler. termal şöyle kötü böyle kötü şeklinde şikayetler yok.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • bunun yıllık aidatı ne kadar acaba?
  • €100 yıldat ücreti var
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • valla ben hiçbirşey anlamadım bu ilandan. neyse hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.