Şimdi Ara

Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
12.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bir kaç yıldır oyun konsolları için 5.1-7.1 gaming headsetlerini ve kombinasyonlarını araştırıyorum. Bu süreç içerisinde gerçek olanlarıda sanal olanlarıda denedim: Sharkoon x tactical v2(gerçek 5.1-7.1),tritton ax 720 pro(gerçek 5.1-7.1),turtle beach dpx21(sanal surround) .
    Yakın zaman önce aldığım Astro a40(sanal 7.1) wireless setinin kutu içeriğini ve özelliklerini sizinle paylaşmak istedim çünkü denediğim hazır sistemler arasında gerek rahatlık bakımından gerekse seslerdeki netlik(tiz,mid ve bass dengesi) bakımından en iyisi diyebilirim.Ses kalitesinde en büyük pay Mixamp'ın.Zaten profesyonel oyuncuların ve üst düzey forumların %95'i oyunlar için mixamp + kaliteli stereo kulaklık 2 lisini öneriyor.Bu pc oyuncuları için mixamp + kaliteli ses kartı + kaliteli bir stereo kulaklık olarak değişiyor.Tabi ses kasmak isteyenler bass ı düşük tizleri ön planda olan bir stereo kulaklık tercih ediyorlar çünkü işin içine bass girdiğinde soundwhoring(ses kasma) cidden çok zorlaşıyor.Benim astro yu alma nedenimde ilerki bir zamanda mixamp ı PC360,MMX 300,ad700 ve AKG K701/702 gibi kulaklıklar ile oyunlarda test etmek.Ayrıca elimdeki Samson SR850 özellikle ses kasanlara yer tayinini en net şekilde yapabilmeleri için çok methediliyordu örneğin diğer kulaklıklarda 20 m uzağınızda olan düşmanın 25 m deymiş gibi duyulduğu ancak SR850 ile düşmanın size olan uzaklığını birebir tayin edebildiğiniz yazılmış bende mixamp ile denedim ve bassları düşük tizleri ön planda olan bir kulaklığın ses kasanlara neden bukadar önerildiğini görmüş oldum.

    Astro A40 Wireless Audio System

    MLG'nin official kulaklığıdır.


     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi


    Kutusunun içersinde standart olarak gelen kablolar ve parçalar:
     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi


    Opsiyonel olan ve kesinlikle gerekli parçalar:
    Şarj edilebilir batarya ve ps3/pc chat kablosu

     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi


    En önemli 2 parçası :Mixamp TX ve Mixamp RX

     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi


    Mixamp TX


     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi


    Mixamp TX parçası bir nevi wireless router görevi görüyor ayrıca sistemin beyni görevinde. Stereo sesi 5.1-7.1 e çeviriyor ve Mixamp RX'e 5.8 ghz frekans kanalını kullanarak wireless ile bu sesi Mixamp RX'e iletiyor diğer wireless kulaklıklar 2.4 ghz frekans kanalını kulandıkları için diğer tüm wireless olan aygıtlardan etkilenebiliyorlar birde evimizi etrafında 20-30 tane wireless modem olduğunu düşünürsek 2.4 ghz ile çalışanlarda cızırtı olmaması imkansız gibi birşey ancak 5.8 ghz ile çalışan wireless aygıt bulmak neredeyse imkansız bu yüzden astro a40'ın piyasadaki en iyi ve en temiz sesi veren wireless headset olduğu söyleniyor.Resimde gördüğünüz üzere üzerinde power/pairing düğmesi ve ayrıca dolby surround tuşu bulunuyor bu düğmeyle surround sesi kapatıp stereoya geçebiliyorsunuz.Power düğmesine 3-4 sn basılı tuttuğunuzda kırmızı ışık yerine beyaz ışık yanıp sönmeye başlıyor aynı sırada aynı işlemi Mixamp RX içinde yaptığınızda cihazlar eşleşmiş oluyor.

     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi


    Arkasında resimde görüldüğü üzere Aux. In( Ps3/ pc ve mac de multiplayer oyunlarda arkadaşlarınızla iletişim kurabilmek için ayrıyetten satılan chat kablosunu buraya takıyorsunuz.) , Optical Output:Ev sinema sistemleri için optik çıkış ve Optical Input:Tv ve konsollar için optik giriş , 2 adet usb port: Gelecek zamanda çıkacak astro ürünleri için 2 adet usb port , Power: Adaptör yuvası.

    Mixamp RX 5.8

     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi


    Mixamp TX den sonra sistemin en önemli diğer parçası Mixamp RX dir.Müzik dinlerken,film izlerken ve oyun oynarken ses ayarlarımızı mixamp rx üzerinden yapabiliyoruz.Üstte bulunan kısım normal ses seviyesini ayarlamak için alttaki küçük olan ise oyun oynarken chat sesleriyle oyun seslerini mix etmemize yarıyor kendi isteğinize göre 2 sesi dengeleyebiliyorsunuz.En sola çevirdiğinizde chat sesleri kapanıyor, en sağda ise oyun içi sesler kapanıyor ve chat sesleri max. geliyor.Ayrıca üzerinde "power" tuşu birde "bass expander" tuşu bulunuyor.Bass expander seçeneği bass ların daha derin ve kapsamlı şekilde duyulmasını sağlıyor tabi bunu ses kasanlara önermiyorum çünkü basslar artınca yer tayini istenildiği gibi yapılamıyabiliyor.Ancak Mixamp RX'in asıl önemli özelliği taktığınız herhangi bir stereo kulaklığı wireless yapabilmesi ve ondan sanal surround(5.1-7.1) ses alabilmeniz.Üzerinde 1 adet headphone girişi , XBOX Live kablo girişi ve birde mini usb girişi mevcut kablolu olarak kullanmak istediğinizde ya da ayrı olarak satılan şarj edilebilir bataryayı aldığınızda şarj etmek için kullanıyorsunuz.RX, 3 adet ince kalem pil ile çalışıyor.Pille kullanıldığında şarjı 7 saat gidiyor almayı düşünen arkadaşlar olursa ekstradan satılan şarj edilebilir batarya paketi ile birlikte almalarını şiddetle tavsiye ederim çünkü kullanım süresi 20 saate kadar çıkıyor.Zaten araştırırsanız tüm forumlarda batarya paketi ile birlikte alınması öneriliyor.

    Bataryanın nasıl takılacağını aşağıda görebilirsiniz.

     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi
     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi


    A40:Kulaklık Kısmı

     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi
     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi


    Astro A40'ın kulaklık kısımları oldukça geniş ve son derece yumuşak yapılmış elinize aldığınızda ağır geliyor ve sanki kafanızı ağrıtacakmış gibi duruyor ancak uzun süre kullanıldığında dahi hiç bir rahatsızlık vermiyor.Özellikle Tritton ve Turtle Beach kullananlar o ağrıları çok iyi bilirler :). Kafa kısmında da oldukça yumuşak bir parça var rahat kullanımda onunda etkisi oldukça fazla.

    A40'ın her iki tarafında da kulaklık girişi mevcut bunun 2 sebebi var 1.si kullanıcı isteğine göre sağa ya da sola taksın diye 2.si ise biri bozulduğunda diğer kısmın kullanılabiliyor olması.Kapakların üzerinde mıknatıslı taglar mevcut bunların yerini isteğinize göre rahatlıkla değiştirebiliyorsunuz.

     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi

    A40'ın RX ile arasındaki kabloda bulunan "quick disconnect" aparatıyla mikrofonu kapatabiliyorsunuz ya da modunu değiştirebiliyorsunuz.Kırmızı şerit gözüküyorsa mikrofon kapalı demektir.Ayrıca eğer mikrofonu A moduna geçirirseniz konuşurken kendi sesinizi duyabiliyorsunuz bu sayede bağırmanızı engellemiş oluyorsunuz.B modunda ise bu özellik kapanıyor.
     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi

    Astro A40 CUSTOM SPEAKER TAGS


    Astronun kendi sitesinde kendi tasarladığınız logoları, amblemleri sisteme upload edip kapaklara istediğiniz gibi yerleştirebiliyorsunuz ya da size sunulan simgelerle istediğinizi tasarlayabiliyorsunuz ardından sisteme kaydedip siparişinizi verebiliyorsunuz.

    http://betacustomizer.astrogaming.com/gift/

    Biz kendi yapmış olduğumuz ve şuanda klan logolarından biri olarak kullandığımız resmi bastırttık.Açıkçası ben pek umutlu değildim çünkü bu tür baskılar için resim çözünürlüğünün yüksek olmasını öneriyorlar ancak bizim kullandığımız resmin netliği bu tür baskılar için pek iyi değildi plastik kapak üzerine kaliteli olmaz diyordum ama beklediğim kalitenin çok üstünde geldi.Resimlerde fotoğraf makinesiyle çekmediğim için kaliteler biraz düşük renkler normalde daha canlı ve netlik daha iyi.Ayrıca değişik bir hava katıyor kulaklığa.Tabi fiyatı bence bir kapak için fazla.
    Resimlerde gördüğünüz paketlerden birinin fiyatı $24.95.Bir de $6.50 kargo(USPS First Class) ücreti var.

     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi

     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi





    Artıları:

    1. Piyasada hazır olarak satılan setler arasında en temiz sese sahip olduğu söyleniyor ki benim daha önce kullanmış olduğum Sharkoon x tactical v2,tritton ax 720 pro,turtle beach dpx21(halen elimde mevcut) ile yaptığım karşılaştırmalarda sesler bariz bir şekilde daha net.
    2. Mixamp 5.8 ile elinizde ki herhangi bir stereo kulaklığı kablosuz yapabilme ve sanal surround sağlayabilme özelliği.
    3. Mikrofon aparatının çıkarılabilir olması ve inanılmaz esnek olması(Kırılması neredeyse imkansız.)
    4.Kulaklığın 2 tarafında da mikrofon girişinin bulunması.
    5.Rahat olması: Uzun süreli kullanımda bile 0 ağrı diyebilirim.
    6. Sağlam iskelet: Kulaklık oldukça sağlam bir yapıya sahip aynı zamanda sağlam olduğu kadarda esnek yapılmış.
    7. Diğer wireless kulaklıkların kullandığı 2.4 ghz frekansın aksine 5.8 ghz frekans kanalıyla cızırtısız,kesintisiz ve son derece net bir kablosuz kulaklık keyfi.
    8. Chat seslerindeki inanılmaz netlik.

    Eksileri:

    1.Fiyat,fiyat,fiyat... Kulaklık oldukça pahalı ayrıca pahalı olması yetmiyormuş gibi birde şarj edilebilir bataryanın ek ücret verilerek alınıyor olması ve ps3/pc chat kablosunun her pakette standart olarak bulunmuyor olması normal fiyatını daha da arttırıyor.
    2.Çıkarılabilir yapılan yan kapak taglarının arasında boşluk var bu ses yalıtımını bir nebzede olsa azaltıyor.Sitesinde de bu kaybı engellemek için süngerler satılıyordu ancak artık satılmıyor.


    Total

    Sonuç olarak şunu belirtiyim eğer yurt dışından getirtme imkanınız varsa ve ürün bütçenizede uyuyorsa alınmasını kesinlikle tavsiye ederim.Bütün sistemi almanıza da gerek yok sadece Mixamp 5.8(mixamp tx ve mixamp rx) i alıp onu çok daha sağlam bir stereo kulaklıkla(PC360,MMX 300,ad700 ve AKG K701/702 vb.) kombine edebilirsiniz bu sayede piyasada hazır olarak satılmayan en iyi 5.1-7.1 headseti elde etmiş olursunuz.

    Kombinasyon 1: Ath AD700 + Mixamp 5.8


     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi


    Bu kombinasyon özellikle sound whoring( ses kasmak) benim vazgeçilmezim diyenler için elde edilebilecek en iyi kombinasyonlardan biridir.Mixamp'ın eşsiz sanal surroundu ile AD700'ün ses kasmayı mükemmelleştiren tiz-bas dengesi(baslar düşük tizler ön planda) birleşince ortaya tam bir fps kulaklığı çıkıyor. AD700'ün ses ayrıntılarındaki temizliği yer tayini konusunda çok yardımcı oluyor.Ayrıca uzun süreli kullanımlarda bile halen başınızda yokmuşçasına oyununuza devam ediyorsunuz.Kullandığım kulaklıklar arasında açık ara en rahatı.

    Kombinasyon 2: ATH M50S + Mixamp 5.8

     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi


    Bu kombinasyon biraz daha bas ağırlıklı bu yüzden de ses kasarken kullanılırsa AD700'ün gerisinde kalıyor ancak patlama efekleri gibi seslerin olduğu sahnelerde size ortamı daha iyi yansıtıyor.Uzun süreli kullanımlarda ne yazık ki baş ağrısı yapabiliyor.

    (PC kullanıcıları bu kombinasyonları DDL özelliği olan iyi bir ses kartıyla desteklemeliler)


    Aslında iki kulaklık içinde anlatılacaklar yazmakla bitmez ancak sadece oyun içerisindeki performanslarından bahsettiğim için fazla uzatmaya gerek yok :)



    Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 25 Aralık 2015; 15:52:31 >



  • Emeğine sağlık alper :-)
    türkiye de olmaması böyle kulaklıkların çok sinir bozucu
    hiç düşunmeden bu kulaklıği alırdım tr de olsa pahalı olması önemlı değil
  • İnceleme için teşekkürler arkadaşım. Benim gördüğüm Türkiye de ki ilk ''Astro A40 wireless system'' incelemesi sana ait olmuş oldu. Gerçekten bu zamana kadar Türkiye de en çok beklediğim inceleme buydu. Emeğine sağlık.

    Kulaklığa gelecek olursak; Benim kendi başlığım da da diğer kulaklık başlıklarında da belirttiğim gibi dünya üzerinde ki gelmiş geçmiş konsollarla tam uyumlu en iyi kablosuz oyuncu kulaklığı ASTRO A40 WIRELESS SYSYTEM dir. Daha ötesi hazır kit olarak şuan için yok.

    Bu firma bu kulaklığı ile dünyanın en iyi ses sisteminden daha iyi ses verdiklerini iddia ediyorlar. Haksız sayılmazlar da çünkü oyunlar kulaklıkla oynanır. Dandik bir kulaklıkla bile oyun oynayınca oyunun içindeymişiz gibi oluyor. Ses sisteminde bu duygu kolay kolay yaşanmıyor. Oyunlardaki ve filmlerdeki efektleri beynimizin içinde hissetmek istiyorsak kulaklık şart ve astro a40 gibi son derece kaliteli bir kulaklıkla da dünyanın en iyi ses sisteminden daha iyi ses vermeleri mantıklı geliyor bana


    Sen benim başlığımda linkini paylaştın bende senin başlığında linki mi paylaşayım. Böylece kulaklık incelemelerimiz daha çok kitlelere yayılsın.

    Sony'nin ps3 özel üretmiş olduğu ve aynı zamanda pc ile de uyumlu olan oyuncu kulaklığı

    Official SONY PS3 Wireless 7.1 Surround Sound Stereo Headset deneyimim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_56279568/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56279568

    Bana deseler ki sana oyunlarda kullanman için 20000 dolarlık bir ses sistemi veya Astro A40 wireless system i vereceğiz. Birisini seçmek durumundasın deseler. Direk gözüm kapalı Astro A40 Wireless System kulaklığı seçerim.


    ---
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx



    İnceleme için teşekkürler arkadaşım. Benim gördüğüm Türkiye de ki ilk ''Astro A40 wireless system'' incelemesi sana ait olmuş oldu. Gerçekten bu zamana kadar Türkiye de en çok beklediğim inceleme buydu. Emeğine sağlık.

    Kulaklığa gelecek olursak; Benim kendi başlığım da da diğer kulaklık başlıklarında da belirttiğim gibi dünya üzerinde ki gelmiş geçmiş konsollarla tam uyumlu en iyi kablosuz oyuncu kulaklığı ASTRO A40 WIRELESS SYSYTEM dir. Daha ötesi hazır kit olarak şuan için yok.

    Bu firma bu kulaklığı ile dünyanın en iyi ses sisteminden daha iyi ses verdiklerini iddia ediyorlar. Haksız sayılmazlar da çünkü oyunlar kulaklıkla oynanır. Dandik bir kulaklıkla bile oyun oynayınca oyunun içindeymişiz gibi oluyor. Ses sisteminde bu duygu kolay kolay yaşanmıyor. Oyunlardaki ve filmlerdeki efektleri beynimizin içinde hissetmek istiyorsak kulaklık şart ve astro a40 gibi son derece kaliteli bir kulaklıkla da dünyanın en iyi ses sisteminden daha iyi ses vermeleri mantıklı geliyor bana


    Sen benim başlığımda linkini paylaştın bende senin başlığında linki mi paylaşayım. Böylece kulaklık incelemelerimiz daha çok kitlelere yayılsın.

    Sony'nin ps3 özel üretmiş olduğu ve aynı zamanda pc ile de uyumlu olan oyuncu kulaklığı

    Official SONY PS3 Wireless 7.1 Surround Sound Stereo Headset deneyimim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_56279568/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56279568

    Bana deseler ki sana oyunlarda kullanman için 20000 dolarlık bir ses sistemi veya Astro A40 wireless system i vereceğiz. Birisini seçmek durumundasın deseler. Direk gözüm kapalı Astro A40 Wireless System kulaklığı seçerim.


    ---


    Ben teşekkür ederim hocam azda olsa fayda sağlayabildiyse inceleme ne mutlu bana.Ülkemizde bu tür incelemerin çok daha fazla yapılması gerekiyor bence çünkü oyuncu kitlesi gitgide artmakta.

    Oyunlar için ses sistemleri ve kaliteli kulaklıklar hakkında söylediklerinize tamamen katılıyorum.Zaten çok pahalı pc sistemi kuranların bile büyük bir çoğunluğu kaliteli oyun kulaklıklarını tercih ediyorlar ve en iyisini bulana kadar her türlü kulaklığı deniyorlar.Ne yazık ki bizlerin maddi imkanları batı ülkelerdeki oyuncular kadar rahat olmadığı için birde buna artı olarak ülkemizde kulaklık edinmekte zor olunca haliyle incelemeler pek fazla olamıyor.

    İncelemenizi okumuştum hocam gerçekten elinize sağlık incelemeniz bir ürünün artılarının ve eksilerinin objektif olarak yazıldığı nadir kullanıcı incelemelerinden.Genelde bizim insanımız para verdiği şeylerin eksilerini ne yazık ki pek fazla yazmıyor böyle oluncada okuyanlar ürün hakkında yeterince bilgi sahibi olamıyor.Ancak siz açık açık yazmışsınız bu yüzden ayrıca teşekkür ederim.

    Saygılarımla...
  • League Of Legend oyununun IPL4 Vegas turnuvasına sponsor olmuş astra orada kullanıyor herkez bu kulaklığı güzel duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali1903kemal

    Emeğine sağlık alper :-)
    türkiye de olmaması böyle kulaklıkların çok sinir bozucu
    hiç düşunmeden bu kulaklıği alırdım tr de olsa pahalı olması önemlı değil



    Sağolasın Ali Kemal :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: kronik

    League Of Legend oyununun IPL4 Vegas turnuvasına sponsor olmuş astra orada kullanıyor herkez bu kulaklığı güzel duruyor.


    Bilgilendirme için sağol hocam sponsor olduğunu bilmiyordum ancak kullanılanlar kablolu olanlar kablosuzlar turnuvalarda kullanılmıyor.
  • Dun konunun linkini koydugunda kimse yoktu mesaj atilmamisti ende nedense okudum ama mesaj atmadim Ilker abinin konusundan skrna konu populerolmus ilk astro a40 imcelemesi turkiyedeki tesekkurler ayrica ilker abi neden senin kulakligin fotografini koymus avatara komik olmus sende onunkini koymussun.
  • Güzel inceleme olmuş, eline sağlık hocam

    Yalnız en önemli şeyden, fiyatından bahsetmemişsin:) ebay de biraz araştırdım ve Türkiye'ye yollayan bir satıcı buldum. Şarj edilebilir bataryalı paket kargo dahil 355$, bataryasız paket 335$. Bunlar da linkler;

    http://www.ebay.com/itm/ASTRO-Gaming-A40-Wireless-System-Black-w-Headset-Tags-Mixamp-5-8-Battery-/160774451501?pt=Video_Games_Accessories&hash=item256ee7712d#ht_1327wt_1230

    http://www.ebay.com/itm/New-ASTRO-Gaming-A40-Wireless-System-White-Includes-Headset-Tags-Mixamp-5-8-/150764997311?pt=Video_Games_Accessories&hash=item231a4b4abf#ht_1252wt_1230

    1-2 sorum var;

    %90 ihtimalle gümrüğe takılır ve çıkacak masraf da gümrükteki abilerimizin inisiyatifine kalabilir maalesef. Sen nereden ve kaça temin ettin acaba?

    Ses sistemleri ve kulaklıklar konusunda çok tecrübeli değilim. Daha önce Sharkoon X-Tatic kullandım. Ses kalitesinden çok memnun kalmıştım ama, 1.5-2 saatten sonra ciddi anlamda yanma-ağrı yapıyordu. Bir de gerçekten çok ağırdı:) Bu konuda Sharkoon'dan daha iyi olup da, Astro hariç tavsiye edebileceğin başka kulaklık var mı?
  • ebay konusu açıldığı için birşey eklemek istiyorum. Öncelikle verdiğiniz linkleti satıcı Europe göndermiyor.

    Shipping to: United States, Asia, Canada, Australia

    sadece bu bölgelere gönderiyor, muhtemelen Türkiyenin nerede olduğunu bilmiyor onu mesajla sormak lazım. Bir ikincisi eğer satan kişi kargonun değer bölümüne 75 euro dan kaz bir miktar yazarsa gümrüğe takılmaz, daha doğrusu 75 eurodan fazla bir miktar yazarsa kesin gümrüğe takılır, 75 eurodan az ise acar bakar gümrükteki adam şüphelenirse sizden ödediğiniz miktarın fotokopisini ister ( paypal yada k.kartı neyse) bundan sonrasına emin değilim benim aldığım hiçbirşey takılmadı, takılırsa hemen hemen bir aldığının ürünün değeri kadar daha masraf cıktıgını söylüyorlar.

    ayrıca önceden sharkoon kullanan biri olarak, o kulaklık 5 para etmez diyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluelabel

    Güzel inceleme olmuş, eline sağlık hocam

    Yalnız en önemli şeyden, fiyatından bahsetmemişsin:) ebay de biraz araştırdım ve Türkiye'ye yollayan bir satıcı buldum. Şarj edilebilir bataryalı paket kargo dahil 355$, bataryasız paket 335$. Bunlar da linkler;

    http://www.ebay.com/itm/ASTRO-Gaming-A40-Wireless-System-Black-w-Headset-Tags-Mixamp-5-8-Battery-/160774451501?pt=Video_Games_Accessories&hash=item256ee7712d#ht_1327wt_1230

    http://www.ebay.com/itm/New-ASTRO-Gaming-A40-Wireless-System-White-Includes-Headset-Tags-Mixamp-5-8-/150764997311?pt=Video_Games_Accessories&hash=item231a4b4abf#ht_1252wt_1230

    1-2 sorum var;

    %90 ihtimalle gümrüğe takılır ve çıkacak masraf da gümrükteki abilerimizin inisiyatifine kalabilir maalesef. Sen nereden ve kaça temin ettin acaba?

    Ses sistemleri ve kulaklıklar konusunda çok tecrübeli değilim. Daha önce Sharkoon X-Tatic kullandım. Ses kalitesinden çok memnun kalmıştım ama, 1.5-2 saatten sonra ciddi anlamda yanma-ağrı yapıyordu. Bir de gerçekten çok ağırdı:) Bu konuda Sharkoon'dan daha iyi olup da, Astro hariç tavsiye edebileceğin başka kulaklık var mı?





    Teşekkürler hocam yalnız şarj edilebilir batarya ile beraber olan 299.99$ birde 55.95$'da kargo yani toplam 355.94$ tutuyor imzandan xbox kullanıcısı olduğun anlaşılıyor eğer pc ve ps3de mutliplayer oyunlarda da arkadaşlarınla konuşabilmek istiyorsan bir de 9.99$ verip ps3/pc kablosunuda alman gerekiyor. Verdiğin linktekiler zaten astronun kendisi tarafından satılıyor satıcı astrogaming.
    Biz takım arkadaşımla beraber verdik siparişi amerikada akrabam vardı ona getirttik ancak bazı talihsizlikler oldu ve amerika içinde çok fazla kargo parası vermek zorunda kaldık ve ilk alırken ps3/pc chat kablosunu almayı unuttuk onuda sonradan sipariş verdik 9.99$ lık kablodan 2 tane sipariş verdik ve 111 tl verdik anlayacağın bizimde karlı bir alışveriş olamadı.Tabi o kutunun gümrükten geçişi çok daha pahalıya gelir çünkü sınırın çok üzerinde bir fiyatı var ve kutusu çok büyük.

    Sharkoon X-Tactic V2 yi 1-2 ay kullandım zamanında hakikaten baş ağrısı yapıyordu ancak hazır set olarak satılan gaming headsetlerin(sharkoon,turtle beach,tritton) hepsi baş ağrısı yapıyor diyebilirim tabi bu kullanıcıya göre değişebilir.Ben astroda bile baş ağrısı bekliyordum ancak hiç ağrıtmadı.

    Oyunlarda: Turtle beach bence sharkoon dan daha dengeli ve net ses veriyor.Biri gerçek biri sanal 5.1-7.1 veriyor çoğu kişi gerçek 5.1-7.1 kulaklıkların sanaldan daha iyi olduğunu düşünüyor ancak bu olay sadece ses sistemleri için doğru kulaklıklarda sanallar cidden daha üstün ürünlerde dts olması kafa karıştırıyor ancak kulaklıklardaki dts nin etkisi çok az ancak bizler ne yazık ki gerçek 5.1-7.1 görünce haliyle sanaldan daha iyidir diyoruz bende böyle düşünüyordum ancak batıdaki oyuncular bunu yıllar önce yıkmışlar ve hepsi sanallara yönelmiş.Zaten nette "true 5.1-7.1 headset gimmicky" diye aratırsan bunu göreceksin.

    Hocam size set önermiyim ama benimde ilerdeki amacım olanı söyliyim: Mixamp 5.8 + Sennheiser PC360 a bir bak tabi şuanda ki en pahalı set olan astro a40 wirelessdan bile çok daha pahalı oluyor ancak piyasada hazır olarak satılmayan en iyi gaming headset kombinasyonunu yapmış olursun diyebilirim.Eğer bütçen izin veriyorsa şiddetle tavsiye ederim aldıktan sonra bozulana kadar başka birşeye ihtiyaç duymazsın.

    Eğer illaki hazır set tavsiyesi istersen turtle beachlere bakmanı öneririm kablolu olsun dersen benimde halen elimde bulunan dpx21'i önerebilirim kablosuz olsun dersende yine turtle beach in px5 modeline bakabilirsin ancak diğer wireless cihazlarla aynı frekansı 2.4 ghz i kullanıyor bu yüzden arka fonda hssss olarak adlandırılan bir ses olabiliyor.Aklıma yazıcak başka birşey gelmiyor eğer sorunuz olursa cevaplamak daha kolay olacaktır.

    Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 9 Nisan 2012; 13:09:55 >
  • Alper hocam ellerine saglik inceleme icin fiyatlar gercekten cok ucuk kulaklik haric oteki 2 aparatin turkiyeye gelis maliyeti nedir butun eklentileriyle beraber ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astro
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakkan034

    Alper hocam ellerine saglik inceleme icin fiyatlar gercekten cok ucuk kulaklik haric oteki 2 aparatin turkiyeye gelis maliyeti nedir butun eklentileriyle beraber ?

    Sağolasın Hakan hocam. Mixamp 5.8 ebayde yok sadece kablolu olan satılıyor.Amazonda da bu ürünün tr ye gönderimi yapılmıyor zaten şuan için ayrı olarak alınmak istediğinde sadece ingiltere stoklarında bulunuyor tr ye kargolamayı sadece astrogaming sitesinin ingiltere sayfası yapıyor.

    Mixamp 5.8(£83.33) + şarj edilebilir batarya(£12.49) +ps3/pc chat kablosu(£6.66) + standart kargo(£28.43)= £130.91 yapıyor yani kulaklık hariç sadece mixamp 5.8 375.71 tl ye geliyor tabi bunun birde gümrükteki vergileri olacaktır.


    düzeltme* : Ürün astrogaming fransa sayfasında da satılıyor.Ordan alındığında aynı paket toplam €149.07= 351.05 tl yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagortian -- 9 Nisan 2012; 14:02:24 >
  • eline sağlık Alper, çok güzel inceleme olmuş, uzun zamandır bekliyordum bu incelemeyi biliyorsun :)

    senin akraban bu kulaklıkları kutu ile mi soktu yurda yoksa kutudan çıkartıp mı? kutuları cidden devasa...

    Ümit, senin sharkoon ne oldu sattın mı yoksa ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: renzokuken

    eline sağlık Alper, çok güzel inceleme olmuş, uzun zamandır bekliyordum bu incelemeyi biliyorsun :)

    senin akraban bu kulaklıkları kutu ile mi soktu yurda yoksa kutudan çıkartıp mı? kutuları cidden devasa...

    Ümit, senin sharkoon ne oldu sattın mı yoksa ?

    Teşekkürler Taylan hocam.

    Ne yazık ki kutusuz soktu çünkü kutuları gerçekten çok büyük .Kulaklık kutudan çıkartılmadığı sürece ülkemize gümrüğe takılmadan girmesi imkansız denebilir.

    Daha iyi anlaşılması için kutuları göstereyim. :)

     Astro A40 Wireless Gaming Headset İncelemesi
  • @kronik

    Shipping kısmındaki ülkelere iyi bak hocam, Türkiye var. 70-80 tane alışverişim oldu ebay de, nasıl kullanılacağını biliyorum az çok

    @alr

    Cevaplar için çok teşekkür ederim dostum. Aslında Amerika'da tanıdık var ama, ne zaman geleceği belli olmuyor işte:) Bu kadar pahalı ürünler için de gümrük riskine ve masrafına bulaşmak istemem açıkçası. Bu yüzden bu kulaklık şimdilik hayal benim için:)

    Bu arada, bizim bir arkadaş da sanalların daha iyi olduğunu söylüyordu. Alırsam, onları tercih edeyim. Tekrar teşekkürler

    @Taylan

    Hocam geçenlerde ihtiyaçtan bizim Yavuz'a sattım kulaklığı. Yakın zamanda elim biraz rahatlayacak da, daha az ağrı yapan/yapmayan benzer kulaklık varsa alsam mı diyordum.
  • Ümit, çok daha iyilerini alırsın inşallah

    Alper' le konuşmadan wireless oyun kulaklığı konusunda hiçbir fikrim yoktu bendeki tritton cidden çok kısıtlıyor beni, şarj edilebilir batarya fikri de süper,

    fiyatı cidden biraz pahalı ama önce amfisi daha sonra da güzel bir kulaklık satın alınabilir...

    sanal sen konusunda, geçen gün hem senin sharkoon u hem de benim tritton u kullanmış bir arkadaşla konuştum, o da bass ların sharkoon da çok daha iyi olduğunu, ama çevresel ses anlamında tritton un çok daha başarılı olduğunu söylemişti...
  • 83pound mu kulaklik daha sarji vs si var 100 poundu bulur herhalde biraz pahali bir kulaklik icin tabi,i en iyisini isteyen alir cumku ps3teki kablosuz en iyisi bu ama kamera bile benim isimi gordugunden birakin bunu normal kulakliga bile yonelmiyorum.
  • eline sağlık alper abi yollada bizde deniyelim
  • Sen önce elindeki dpx21'i güzelce bir dene sonra bunuda denersin bir ara
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.