Şimdi Ara

C sınıfı/MPV 2.el araçların fiyatı ne olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    bu aralar km'si düşük dizel otomatik 2. el araçlara göz gezdiriyorum ama fiyatlara aklım fikrim ermiyor. resmen sıfır araç fiyatı istiyorlar. Merak ettiğim sizce örneğin sıfırı 50.000 TL olan C sınıfı bir aracın 1 yaş/10.000 km ve 2 yaş/20.000 km fiyatları nasıl olmalı? (Araçların temiz, kazasın olduğunu varsayalım)

    İlgilendiğim modeller Citroen C4, Peugeot 3008, Opel Astra, Hyubdai i30, Kia Ceed.

    Bu markalar özelinde fiyatlar nasıl olmalı fikirlerini alabilir miyim?



  • kia ceed hariç en sevdiğim modelleri yazmışsın
  • 3008 uygun
    i30 çok pahalı
    c4 biraz ucuzlamalı
    astra çok pahalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilhan032

    3008 uygun
    i30 çok pahalı
    c4 biraz ucuzlamalı
    astra çok pahalı

    hocam zevklerimiz aynı ama sanırım sen sıfır fiyatlarını anladın. Ben bu araçların 1 yaş/10.000 km'de olanlarının fiyatı sıfırlarına kıyasla nasıl olmalı diyorum.
  • bence marşa basınca % 20 si ucmalı arabanın fiyatının. ama sıfırından pahalı olduğunuda görmüşlüğüm vardır.
  • daha önce baska bir başlıktada yazmıstım neden 2. el fiyatlarının yüksek olduğunu

    arabaların dizelinin 0'ı suan satış fiyatı 40,600 tl diyor internette bence 32 li 33 bin tl li fiyatlar ucuk ikinci el benzili için cok...
    bence bu fiyat uçukluğunun 2 sebebi var yüksek 0 km araç piyasası ve 40 bin liralık arabanın kredi ile alındığında 50 binliraları görmesi adam zaten pahalı pahalı almıs satarkende 10 bin zarar edicek biliyor ama içi kan ağlaya ağlana sıfırından 2- 3 bin lira düşük istiyor bence cok sacma eskiden babam derdi oğlum marşa basarsan 3te 1 i erir arabanın . şimdi sıfır ile ikinci el aynı para .. ben 3,5 ucuza ikinci el almam ama bu benim fikrim neden derseniz yok triger değişcek yok yağ değişimi filtre lastikler bakım derken yada 2, el araclarda kredi oranının daha yüksek olusu inanın arabanın fiyatı kafa kafaya geliyor. tekrar söylüyorum arabanın gercek fiyatı rast gele 4 5 galeriye sorarsın fiyatların ortalamasını alır üzerine 750 1000 tl eklersin satarsın. böylece hem alan hemde satan kazık yemez. işine gelmiyorsada aracını satmaz. herkez arabasını satarken yüksek fiyata alırken ucuza almak istiyor tabi insan piskolojisi. bende öyle yaparım :P ama araba bilindiği üzere ALTIN dan değil. değerleniyorda değerleniyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.