Şimdi Ara

Origin şifrem çalındı ilginç bir olay...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi forumlar.Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim uygun bir yer varsa yetkili arkadaşlar ilgilenirlerse sevinirim.Olay şöyle:
    1 hafta önce origin hesabıma giriyim bi Fifa Battlefield 3 falan oyniyim dedim.Girdiğimde ne göriyim:"Your E-mail . origin id or password is incorrect''.Kısacası şifre yanlış hatası aldım.Daha sonra şifremi değiştiriyim dedim mailime sağlıklı bir biçimde giriş yapıyorum.Şifremi unuttum seçeneğinden mailime onay kodu gönderiyorum ama lanet olasıca kod gelmiyor!.Bunun nedenini biri açıklayabilir mi?.Ne yapmam gerek ingilizcem yok mail atıcam atamıyorumda.Yardım ederseniz çok sevinirim...Mail at derseniz ingilizce şekilde gönderirseniz sevinirim.2 adet oyun vardı içinde Fifa 12 ve Battlefield 3 Limited Edition.

    Not:Mail adresimin uzantısı ...@fenerbahce.com.tr ondan mı acaba?.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrJaedeN -- 9 Nisan 2012; 9:13:11 >







  • EA sitesinden değiştirmeye çalıştığımdada:
    No account was found with this email address.
    hatası veriyor.
  • Sallamasyon bir e-posta adresi al. Onunla origin'e üye ol ve Live Chat ile irtibata geç. Gerekirse Battlelog profilini falan göster. ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak4242

    Sallamasyon bir e-posta adresi al. Onunla origin'e üye ol ve Live Chat ile irtibata geç. Gerekirse Battlelog profilini falan göster. ;)

    Live chat ile irtibata geçtim.7-10 gün içinde maille bilgi verilcek size dedi.Ama pek inandırıcı gelmedi.Battlelog hesabınada giremiyorum.Seni originde ekledim kabul edermisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.