Şimdi Ara

LG, Galaxy SIII modeline rakip hazırlıyor olabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wustti

    lg de nokia gibi fiyat politikasından kaybediyor cihazları çok pahalı alanlar da o parayı verip karşılığını alamayınca çevresine aman uzak durun diyor. bende bi tanıdığımın elinde bi modelini görmüştüm şekli filan çok hoşuma gitti ama kullanan kişi uzak dur hiç değmez dedi o gün bugün doğru dürüst modellerine bile bakmıyorum yani herkes yerini bilse fiyatlarını ona göre çıkarsa kendileri de kazanır tüketici de


    LG ye kalitesiz diyebilirsin iyi değil diyebilirsin ama asla pahalı diyemezsin..piyasadaki üst düzey android cihazları en ucuza satan firma lg dir.. Bence yorum yaparken biraz gerçekçi olun bilgisizce yorum yapmayın hadi bilgisizsin diyelim önce bir bak sonra yaz..


    optimus 3d 1360 lira iken
    xperia arc 1320..
  • Lg ekranına çamur atanlar nitro hd ile lg nin ekran konusundaki başarısını görebilirler.Ayrıca LG'nin güncelleme konusundaki bu kadar eleştiriside kulaktan dolma bilgidir.3-4 ay gecikme söz konusu evet gecikme var ama şu anda iki sürüm sonunda stabil bir gingerbreadimiz var.ICS 3. çeyrekte gelecek deniyor gelmeyebilir de çoğu firma 2011 sonunda verecekti ics yi hiçbiri vermedi(samsung hariç).Ama Lg ye laf atmak bu kadar kolay oluyor maalesef.Ülkemizde 1800 liraya HTC 3D satılırken neredeyse aynı özellikteki LG optimus 3D ki 3D özelliği çoğu sitede htc evo 3d ye göre daha belirleyici deniyor 1200-1300 liradan satıldı.Yine Lg ye ait bir android telefonda 350 liradan satılıyor hala.Ekonomik olarak bütçeye uygun telefonlar üretiyor.Samsung telefonlarda geniş kitleye hitap eden birçok model üretiyor.Galaxy S2 satışı ile de zaten amiral gemisi telefonun başarısını görebilirsiniz.Aynısı S3 için de kesinlikle geçerli olacaktır.Ama LG'nin bu telefonu s3 karşısında ne kadar başarılı olur onu fiyatı belirler.Ayrıca her şeyin kağıt üzerinde yazılan özelliklerden ibaret olmadığının da bilinmesi lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korea -- 10 Nisan 2012; 3:21:29 >
  • lg bi kaç kere yaklaştım bidahamı yaklaşmam teknik servisi bukadar mı vurdum duymaz olur.
  • lg ye laf eden south korea ye laf etmiş olur beyler, taşlanırsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vidoko

    lg bi kaç kere yaklaştım bidahamı yaklaşmam teknik servisi bukadar mı vurdum duymaz olur.

    Buna kimse itiraz edemez işte...
  • Benim N73 daha iyi rakip olabilir mi acaba...
  • LG nin akıllı telefonunu kullanmadım ama 2007den 2011e kadar standart işletim sistemli kg200 nu kullandım...2009dan beriidir de Lg kp320yi kullanıyorum halen saglamlık konusunda çok kaliteliler ... LGnin akıllı telefonlarında güncellemede başarısız olması LG açısındanda kullanıcı açısındanda iyi olmadı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ezimuse

    quote:

    Orijinalden alıntı: blackcurse

    LG'nin ekranlarına laf atanlar hiç amoled ile yanyana getirip karşılaştırmışlar mı acaba?
    LG'nin ekranı renkleri çok daha gerçek gösteriyor(siyah hariç).

    Özellikle beyaz renkten anlayabilirsiniz bunu

    Öncelikle beyaz üretilen bir renk değildir. Beyazı ekranlar arka aydınlatmada kullanılan ışıktan alıyor.

    Amoledlerde belki tek sıkıntı beyaz tonlarda olabilir beyazda daha fazla enerji harcadığı doğrudur ancak kim beyaz ekrana bakacak ?

    amoled ekranlı herhangi bir cihazı 1 gün deneme şansınız olursa sonuna kadar kullanın film izleyin (özellikle animasyon) daha sonra hiçbir cihazda ki renk tonları sizi tatmin etmeyecektir.





    yeşil mavi ve kırmızının karışımından elde edilir beyaz renk...LCD lerde de böyledir LED lerdede... Bu üç renkten oluşur bütün renkler... kuvvetli bir mercek alıp beyaz bir resim açıp bakabilirsiniiz bilgisayarınızın ekranına.. mavi yeşil ve kırmızı renkleri göreceksiniz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marseltalon

    Benim N73 daha iyi rakip olabilir mi acaba...

    Karşıda bu LG varken neden olmasın
  • Lg ve Samsung aynı ülkeden kardeş üreticilerdi. Samsung kendini aşırı geliştirdi. lg'ye toz yutturdu. lg'de altta kalmamak için kendini bayağı zorluyor ama lg'nin piyasada söz sahibi olması zor. imkansız diyede nitelendirilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.