Şimdi Ara

13 Mayıs'ta kıyamet kopacak.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk sporunu, hatta Türk emniyetini çok kritik bir dönem bekliyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor arasında kıran kırana maçlar oynanacak.

    Playoff'un son haftası ise Fenerbahçe - Galatasaray derbisine sahne olacak. Büyük ihtimalle taraflardan biri, 13 Mayıs Pazar akşamı Kadıköy'de şampiyonluğunu ilan edecek. Tarafların Fenerbahçe ve Galatasaray oldukları düşünülürse, nasıl bir ortamın olacağı tahmin edilebilir. Anlaşma gereği Galatasaray taraftarı Fenerbahçe deplasmanında takımını destekleyemeyecek ancak olası bir şampiyonluk gününde, saha dışında organizasyonların yapılmaması kaçınılmaz gibi duruyor.

    Ancak hesaba katılması gereken bir durum daha var. Asya yakası, futbol ateşi ile yanarken aynı gün Ataköy'deki Sinan Erdem Spor Salonu'nda, basketbolda Avrupa'nın en büyük takımı, Euroleague Final Four finali sonrası belli olacak.

    Cuma günü oynanacak yarı final maçları sonrası, 13 Mayıs Pazar akşamı Ataköy, Panathinaikos ile Olympiakos arasında Atina derbisine sahne olabilir. Fanatizm anlamında Fenerbahçe - Galatasaray derbisinden geri kalmayan hatta kimilerine göre daha da fanatik olan bu iki takımın taraftarları, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin olduğu gün Avrupa yakasında her türlü olaya neden olabilir. Yunanistan cephesinden gelen haberler, iki takım taraftarlarının da İstanbul'a akacağı yönünde...

    SEZON 13 MAYIS YERİNE 12 MAYIS'TA BİTEBİLİR

    Euroleague'de cuma günü oynanacak, CSKA Moskova - Panathinaikos ve Olympiakos - R. Barcelona maçlarında Olympiakos ve Panathinaikos takımlarından birinin kazanıp diğerinin kaybetmesi, pazar günü iki takımın karşılaşmamasına neden olacak. Fakat, her iki maçın favorilerine bakıldığında, Panathinaikos ile Olympiakos'un 3.lük maçında 13 Mayıs Pazar günü gündüz karşılaşması beklentiler dahilinde... TFF, yarı final maçlarından önce fikstürü açıklayacağı için, işini şansa bırakmadan, olumsuz ihtimali düşünerek hareket etmek zorunda.

    Bu noktada; Final Four günleri değişemeyeceğine göre TFF'nin Süper Final son hafta maçlarını, 13 Mayıs Pazar yerine 12 Mayıs Cumartesi günü oynatması en makul çözüm olarak gözüküyor.

    Geçtiğimiz ay Nevruz'dan ötürü güvenliği gerekçe göstererek Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin pazar yerine cumartesi günü oynandığı göz önüne alınırsa benzer bir uygulamayı sezon finalinde de görebiliriz.


    İstanbul kıyamet yeri !



  • Çevik kuvvette can ciğer 2 arkadaşım çalışıyor. Bu kış yanlarına gittim canları çıkıyo bu derbilerde Allah hepsine kolaylık versin
  • Biz daha fanatiğiz
  • Floryaya takımı karşılamaya giderken Ataköy'e uğrar Yunanlıları döver devam ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coşkun

    Floryaya takımı karşılamaya giderken Ataköy'e uğrar Yunanlıları döver devam ederiz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coşkun

    Floryaya takımı karşılamaya giderken Ataköy'e uğrar Yunanlıları döver devam ederiz.

  • Diger maclari birakin, bu son fb gs macinda galip gelenin sampiyon olacak olmasi durumunda olusacak ortami dusunebiliyor musunuz? Bir hakem hatasi veya son dk da atilan bir galibiyet golunun sebep olabileceklerini dusunebiliyor musunuz? veyahut olabilecek en kotusu ise gs nin sukru saracoglunda sampiyonlugunu ilan etmesi ve ezeli rakibin 55000 taraftarinin stadda olmasi. Ianilmaz tehlikeli bir mac ve inanin cok tedirginim.
  • ortalık karısacak bence ,insallah son maca kalmaz sampiyonluk ,daha once ilan edersek o mac iptal edilmeli
  • Türkiye deki hiçbir takım taraftar bir Gate 13 değil bunu bir Galatasaray lı olarak söylüyorum.

    Umarım bir taşkınlık çıkarmazlar, yıllar önce İngilizler ile yaşanan kötü olaylar gibi olmasın.
  • En fazla sahaya yabancı madde atılır. O da olmayan bişey değil zaten. Sahaya girip futbolcu dövecek kadar holigan değildir F.bahçe taraftarı.
  • Her yerde polis olur arkadaşlar.Zaten emniyet gerekli tedbirleri alır,bu sefer 2 katına çıkarırlar önlemleri.Tabi ki kavga çıkar ama küçük çaplı olur.Ben taraftarların karşı karşıya kalacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.