Şimdi Ara

AT&T Iphone Unlock Platformu / online chat eklendi [Konu Anlatımılı] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.144
Cevap
28
Favori
240.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webcin

    quote:

    Orijinalden alıntı: nEO147

    quote:

    Orijinalden alıntı: webcin


    ve AVEA dedi yav hala inanamıyorum vay anasını


    emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun
    ALLAH gönlüne göre versin...


    yasamayan insan okusa lan insan o kadarda heycanlanir mi su isten der ama cok acayip bi duygu... :D

    Aynen kardeşim derler ya yaşayan bilir, çocuk gibi sevindim vallahi...
    Darısı diğer geveyli kardeşlerin başına inşallah... Zira ne illet bir şeydi GEVEY öfff...


    Birde Gavey'olmasaydı!!! .)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: superiorguy

    Arkadaslar ben mobilden girebildigim icin 50 sayfa gozukuyor ve bakabildigim kadariyla baktim ama ne yapmam gerek, nereden baslamam gerek hic bir bilgim yok. Rica etsem bana yardim edebilecek birisi var mi nasil baslamam gerekiyor ? Lutfen


    aşağıdaki verdiğim linki incele dediği gibi bağlan sorunun halledilecek. saat 16.00 kadar beklemen gerekiyor mesaileri bitti.

    http://www.applealem.com/2012/04/11/online-chat-ile-att-iphone-unlock-islemi/




  • arkadaşlar benim gibi hiç ingilizcesi olmayanlar ne yapacak? bu konuda deneyimli arkadaşlar bir platform oluşturursa çok sevaba girerler inanın. Ayrıca ben maddi destek dahi vermek istiyorum. Lütfen biri bana yardım etsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_mercure

    arkadaşlar benim gibi hiç ingilizcesi olmayanlar ne yapacak? bu konuda deneyimli arkadaşlar bir platform oluşturursa çok sevaba girerler inanın. Ayrıca ben maddi destek dahi vermek istiyorum. Lütfen biri bana yardım etsin.

    Bir kaç sayfa gerilere git 10 TL ye yapan arkadaşlar var
  • şu anlık beklemede kalmalısın usa bizden 9 saat geride yani gece olması gerekiyor mesaileri 16.00 da başlıyor.


    arkadaşlar üzülmeyin 4.11.08 de mahsur kalanlar yani FU yapamayanlar yaklaşık 30 güne piyasada geveyler hazır olacakmış ön sipariş yaparak yurtdışından alışveriş yapan varsa alabilir. her türlü FU en iyi gerçi kormadan kullanmak... not: olarak ekliyeyim 1000 adet üretim yapılıyormuş ve kesin olarak geveyle 4.11.08 unlocked yapılmış. tweet ve face de öyle yazıyor.

    Good news to all of you Guysss " RGKNSE R-SIM4 iPhone4 generation dedicated baseband 04.11.08 unlock SIM is about to begin the pre-sale Production is carried out in the Please toner were concerned! Another R-SIM3 + (enhanced version - the program number: R the-SIM3 + C) for the CDMA version and available telecommunications cards are available now! " you can verify this information here



    http://item.taobao.com/item.htm?id=14416025987



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur4008 -- 13 Nisan 2012; 9:36:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: duduco

    quote:

    Orijinalden alıntı: by_mercure

    arkadaşlar benim gibi hiç ingilizcesi olmayanlar ne yapacak? bu konuda deneyimli arkadaşlar bir platform oluşturursa çok sevaba girerler inanın. Ayrıca ben maddi destek dahi vermek istiyorum. Lütfen biri bana yardım etsin.

    Bir kaç sayfa gerilere git 10 TL ye yapan arkadaşlar var

    Ben mesela

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün akşam 1 i kontratlı ancak kontratı iptal edilip cezası ödenmiş diğeri de kontratsız olarak alınmış 2 adet iphone 4 ü unlock etmek üzere bağlandım yarım saat bekledikten sonra "Anna" ya bağlandım kontratsız alınmış olanı 3 dakikada açtı ancak diğerinin halen kontratlı göründüğünü ve açılamayacağını söyledi. Durumu anlatmama rağmen malesef şu anda açılamaz diye cevapladı. Ben de bir kez daha şansımı deneyim dedim bu kez "Ben" çıktı. Buradaki yorumlarda Ben in işi yokuşa sürdüğünü okumuştum kesin olmayacak diye düşündüm, yine de imei numarasını verdim ve 2 dakika sonra "zaten bu yönde bir talebiniz olmuş ve unlock işlemi yapılmış" diye cevap verdi, emin misin tekrar kontrol edermisin dedim ettim dedi, sonra diğer telefonu da bağladım ve gerçekten açılmış olduğunu gördüm.
    Biraz uzun oldu ama buradan çıkarılacak sonuç size de açılmaz falan derlerse şansınızı en aza bir kaç kez deneyin

    Yaklaşık 1 yıldır gevey ile kullandığım telefondan yavaş yavaş soğumaya başlamıştım şu anda sanki telefonu yeni almış gibiyim




  • yaklaşık 8 saat önce geveyden kurtulmuş vaziyetteyim.
    konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.
  • geceyle bırlıkte toplamda 6 tane ip4 ü unlock ettım ve hepsi toplamda 45 dakıkamı aldı.. hepsıde arkadaslarımın telıydı.. buarada hepsı bana yemek ısmarlıcak.. yanı anlıcagınız 1 hafta beles..:D ınsanları mutlu etmek ne guzel bısey :))
  • merhabalar arkadaşlar benim telefonda dün akşam açıldı itunese bağladım ve güncelledi ve açıldı bana yardımcı olan mete arkadaşa ve bu cözüm yolunu bulan üstada teşekkür ederim selamlar.
  • Benim suanki sorunum ; itunes'e baglayinca backup'tada not save felan diyor , restore'ye tiklayinca'da baglanti yok lutfen daha sonra deneyin felan diyor .. Neden olabilir ki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xanoen

    VİDEO İCİN

    ARKADAŞLAR UNLOCK YAPIP REDSNOW VE SAM İLE ACTİVE EDEMEYENLER İÇİN ACELEYLE BİR VİDYO HAZIRLADIM...
    BASİT BİR YÖNTEM BUNUN İÇİN SAM TWEAK KULLANILACAK...
    Cydiadan "http://repo.bingner.com" reposunu yükleyin
    Reponun içindeki "SAM" tweakini yükleyin.
    "Samprefs" adında simge oluşacak ayarlar kısmından da ulaşabilirsiniz
    İçine girdiğinizde "Utilities" yazacak ona girin.De-activate yazan kısma tıklayın eğer tlf resping atıp aktivate menüsü gelmiyor sadece deactivate yapıldı diyorsa olmamış demektir.
    Ordan çıkın ve sbsetting menüsündeki "MORE > mobile substrate addons >Bütün tweakleri pasif hale getir ve home tuşuna basın
    Telefon resping sonrası direk aktivasyon ekranı gelecek eğer gelmediyse tekrar "Samprefs" girip "Utilities >De-activate" seçin.Resping sonrası telefon aktivasyon ekranına gelcektir.Wİreless bağlantısını seçip tr hattınızı takın.
    Eğer unlock olduysa tlf bu ekranı tr hattı ile geçeceksiniz.
    Hat bazen bu adım geçilmesine regmen gelmiyor bunun nedeni sam tweakdir.Cydia> Manage>packages> sam ve samprefs kaldırın
    Ardından kapattığınız tweakleri geri açın("MORE > mobile substrate addons ")

    Bu yolla restore etmeden ve diğer yollarla çözüm bulamadığınızda aktivasyon yapabilirsiniz.Enazından ben böyle yaptım redsnowu denedim olmadı.
    Kolayyy gelsin..

    Arkadaşım çok teşekkürler. Gayet açıklayıcı anlatmışsın. Uyguladım ve işlem tamam. 1 buçuk senenin sonunda içinde "gevey" olmadan ekranda VODAFONE TR yazısını görmek sevinci 1990 senesinde ilk bisikletim alındığındaki sevincimle aynı. Tekrar teşekkürler.




  • Arkadaşlar, konu hakkında hiç bir bilgim yoktu arkadaşların paylaşımlarını okuyunca yaşanmış paylaşımlarını denenmiş yolları tecrübe olarak kabul ederek aynı yolu izledim ilk başlangınç ta yapamam ingilizcem yok ingilizce bilen bir arkadaşdan yardım almam gerek diye düşünürmekte ve formdan arkadaşlardan yarıdm istedim fakat ben AT&T ile chat ile iletişime geçtim google çeviri ile hızlı bir şekilde soru cevap şeklinde müşteri temsilcinin sorularını yanıtladım ve yardım istedim en kilit sorusu IME numrası oluyor diğer soruları ayrıntı oluyor arkadaşlar, IME numarasından cihazı sorgulayıp ona göre hareket ediyor müşteri temsilcisi, bana chat sayfasında dört aşamalı uygulamam gereken yolu gösteren bilgi mesajı attı ve i tunus dan restore ettim ve cihazımıza hattı taktım ve çalıştı. Yapamam diye kendinize haksızlık etmeyin burayı okuyacak kadar bu sayfatı bulduysanız google çeviri yardımı ile müşteri temsilcisi ilede görüşürsünüz işinizi görürsünüz. Yinede yapamam yardımcı olurmusun derseniz ben 3 gün takip ettim bu sayfayı üç gün sonunda kendim yaptım ve yardım isteyen arkadaş olursa bana mail atsın yardımcı olmak isterim müşteri hizmetleri akşam 17:00 den sonra cevap veriyor yardım isterseniz kendime yaptığım gibi yardımcı olmak isterim sabrın sonu selamet inşAllah bu zamana kadar bekledik artık cihazlarımıza hat takıp konusma zamanı arkadaslar, mail adresim: ufukkbayram@hotmail.com mail ile ulaşım bana kalırsa kendi işinizi kendiniz yapın yapap derseniz ben yaparım ticari amaç değil bir Allah razı olsun diyin bu benim için paha biçilemez...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufukkbayram

    Arkadaşlar, konu hakkında hiç bir bilgim yoktu arkadaşların paylaşımlarını okuyunca yaşanmış paylaşımlarını denenmiş yolları tecrübe olarak kabul ederek aynı yolu izledim ilk başlangınç ta yapamam ingilizcem yok ingilizce bilen bir arkadaşdan yardım almam gerek diye düşünürmekte ve formdan arkadaşlardan yarıdm istedim fakat ben AT&T ile chat ile iletişime geçtim google çeviri ile hızlı bir şekilde soru cevap şeklinde müşteri temsilcinin sorularını yanıtladım ve yardım istedim en kilit sorusu IME numrası oluyor diğer soruları ayrıntı oluyor arkadaşlar, IME numarasından cihazı sorgulayıp ona göre hareket ediyor müşteri temsilcisi, bana chat sayfasında dört aşamalı uygulamam gereken yolu gösteren bilgi mesajı attı ve i tunus dan restore ettim ve cihazımıza hattı taktım ve çalıştı. Yapamam diye kendinize haksızlık etmeyin burayı okuyacak kadar bu sayfatı bulduysanız google çeviri yardımı ile müşteri temsilcisi ilede görüşürsünüz işinizi görürsünüz. Yinede yapamam yardımcı olurmusun derseniz ben 3 gün takip ettim bu sayfayı üç gün sonunda kendim yaptım ve yardım isteyen arkadaş olursa bana mail atsın yardımcı olmak isterim müşteri hizmetleri akşam 17:00 den sonra cevap veriyor yardım isterseniz kendime yaptığım gibi yardımcı olmak isterim sabrın sonu selamet inşAllah bu zamana kadar bekledik artık cihazlarımıza hat takıp konusma zamanı arkadaslar, mail adresim: ufukkbayram@hotmail.com mail ile ulaşım bana kalırsa kendi işinizi kendiniz yapın yapap derseniz ben yaparım ticari amaç değil bir Allah razı olsun diyin bu benim için paha biçilemez...

    iyi yapmışsın bakalım hayırlı olsun




  • Mrb arkadaslar... Öncelikle bu başlığı açandan Allah razı olsun Allah ne muradı varsa versin demek istiyorum 3 aydır iPhone ümü kullanamıyordum bende geveyle kullanıyordum ama güncelleme yapınca baseband 4.11.08 oldu ve iPhone iPod oldu:)) ve dün aksam online chat ile konuşup telefonumu unlock yaptırdım sabah ilk isim sim kartı küçülttürmekk oldu sim kartı telefonuma taktım i tünes a bağladım telefonu tanığında kapatıp actım ve hemen hattim geldi orda Avea yazısını görünce çığlık atıp anneme sarıldım :D iste böyle bir bağımlılık iPhone :)) online Chat'te hersey kolayca halloluyor hem öyle abartılacak bir İngilizceyede lüzum yok adamlar sizi anlıyor :) umarım herkes kısa sürede iPhone una kavuşur...at&t unlock gevey hakkında birçok site var ama en iyi bu ekip çalıştı hepsine teşekkürlerimi bir borç bilirim ...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bkerem

    quote:

    Orijinalden alıntı: webcin

    quote:

    Orijinalden alıntı: nEO147

    quote:

    Orijinalden alıntı: webcin


    ve AVEA dedi yav hala inanamıyorum vay anasını


    emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun
    ALLAH gönlüne göre versin...


    yasamayan insan okusa lan insan o kadarda heycanlanir mi su isten der ama cok acayip bi duygu... :D

    Aynen kardeşim derler ya yaşayan bilir, çocuk gibi sevindim vallahi...
    Darısı diğer geveyli kardeşlerin başına inşallah... Zira ne illet bir şeydi GEVEY öfff...


    Birde Gavey'olmasaydı!!! .)

    Abooovvv... onu hiç deme kardeş...

    Gevey olmasaydı, iphone larımızın üstüne su içer nurtopu gibi İPOD olarak kullanırdık, o da kendi çapında birşeyler yapardı garibim iphone:)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul


    quote:

    Orijinalden alıntı: duduco

    quote:

    Orijinalden alıntı: by_mercure

    arkadaşlar benim gibi hiç ingilizcesi olmayanlar ne yapacak? bu konuda deneyimli arkadaşlar bir platform oluşturursa çok sevaba girerler inanın. Ayrıca ben maddi destek dahi vermek istiyorum. Lütfen biri bana yardım etsin.

    Bir kaç sayfa gerilere git 10 TL ye yapan arkadaşlar var

    Ben mesela

    şu adamı bir türlü anlayabilmiş değilim.. insanların bedava yaptığı şeyi paraya dönüştürmeye çalışıyorsun hala ve utanmadan benim diyebiliyorsun.. biz burda bas bas diyoruz pm atın ordan halledelim yapalım diyoruz bedavaya sen çıkmış 10 TL gibi komik önemsenmicek birşeyin peşinde koşuyorsun




  • Banada çok kısa sürede döndüler 2 gün içerisinde unlock maili geldi valla çok iyi oldu hanımın telefonat&t benim ki orange uk simkilitti inşallah orangeda böyle bir uygulama yapar ama ümidim yok onlara mail attım 1 hafta oldu cevap dahi atmadılar at&t den 2 gün önce attığım maile 3 ilgilenme maili geldi. valla süper destek burda olsasalar hiç üşenmem alır kullanırım hatlarını.

    Dear RoMeO ......,

    Thank you for contacting AT&T Customer Care about unlocking your iPhone 2042. We have reviewed your request and confirmed that you are eligible to have the requested iPhone unlocked.
    To complete the unlock, simply:
    1. Open iTunes on your Mac or PC and verify that you have internet connectivity.
    2. Connect your iPhone using the dock connector to USB cable that came with your iPhone.
    3. Backup and restore your iPhone using iTunes.
    For information on backup and restore, please visithttp://support.apple.com/kb/HT1414.
    4. After restoring, your iPhone will be unlocked.
    Additional information on unlocking can be found athttp://support.apple.com/kb/TS3198.
    For questions regarding AT&T’s wireless service and iPhone, please visit the Phone/Device Learning Center. We thank you for your continued business and look forward to providing you with the best customer service.

    Thank you for contacting AT&T Mobility. We appreciate your business.

    Sincerely,

    Tommy Harrison
    AT&T
    Online Customer Care Professional




  • Ne yazik ya bir hayir duasi almak yerine 10 liraya tenezzul eden var.benim ingilizcem pek iyi degildir.caresizligimi goren kac arkadas pm atti benim icin ugrasti.herkesten Allah razi olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada arkadaşlar AT&T ye de bir hayır duası etsek olur heralde... :)

    Aylardır iyi eziyet etti bize hatta süründürdü fakat sonu temiz oldu...

    Bu kadar kolay unlock yapabileceğim aklımın ucundan bile geçmezdi...
    Aylar önce forumlardaki unlock topiklerine bakmayı dahi bıraktım ümidi kesmiştim....

    Vayyy anasını diyorum AT&T ye....
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.