Şimdi Ara

.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egun. -- 11 Haziran 2012; 23:54:41 >



  • Abicim senin babanın adında soyadında binlerce kişi var Türkiyede nasıl ki arabalara plaka veriliyorsa insanlara Tc Kimlik numarası vermişler demi bir kişinin rızası imzası kimlik bilgisi olmadan hiçbir derneğe dergiye oraya buraya üye olunamaz.Şimdi gelelim askeri okullar muhabbetine asker olmayı çok istiyorum diyorsun 17 yaşında bir genç için konuşmalarındanda belli normal hayattada askeriye hakkında çok boşsun.Asker olacak insan herşeyi araştırır her konuda bilgi sahibi olur oturup kalmasını nerede nasıl konuşmasını bilir.Yok öyle birşey arkadaşın vay efendim beni cemaat oraya buraya sokacak diye konuşsun dursun sen kulak asma kendini geliştirmeye bak derslerine çalış gerisini düşünme.
  • Ya ne biçim hallere geldik.Askeriye bir ülkenin temel taşıdır.Şu bu cemaat adam sokarsa , Askeriye içinde gruplaşma olur.Balkan Savaşlarını niye kaybettik ? Ordu içindeki gruplaşmalar değil mi? Onun cemaati şunun tarikatı vs..Cemaatlere karşı olan biri değilim ama devlet kurumlarında tekelleşmek ülkenin sonunu hazırlar.Ayrıca, Sızıntı dergisi siyasi bir dergidir.Siyasi görüşleri ağır basan biri asker olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Southland -- 10 Nisan 2012; 11:22:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efsane_42

    Abicim senin babanın adında soyadında binlerce kişi var Türkiyede nasıl ki arabalara plaka veriliyorsa insanlara Tc Kimlik numarası vermişler demi bir kişinin rızası imzası kimlik bilgisi olmadan hiçbir derneğe dergiye oraya buraya üye olunamaz.Şimdi gelelim askeri okullar muhabbetine asker olmayı çok istiyorum diyorsun 17 yaşında bir genç için konuşmalarındanda belli normal hayattada askeriye hakkında çok boşsun.Asker olacak insan herşeyi araştırır her konuda bilgi sahibi olur oturup kalmasını nerede nasıl konuşmasını bilir.Yok öyle birşey arkadaşın vay efendim beni cemaat oraya buraya sokacak diye konuşsun dursun sen kulak asma kendini geliştirmeye bak derslerine çalış gerisini düşünme.

    Teşekkür ederim rahatlattin beni.ama o çocuğun babamın ismini felan niye sorduğunu hala anlamış değilim.araştırma konusunda da askeriye hakkında baya bilgim var.babamda askeri fabrikalarda çalıştı zaten.ama ışte en çok istediğim meslek bi geri kafalı yüzünden olmuyacak diye endişelendim ışte.bu ararda bu cemaate aşırı karşıyım belki çocuk bu yüzden bana böyle fesat davranıyor.bu arada çok boşsun derken ne demek istediğini anlıyamadım biraz acarmısın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egun. -- 10 Nisan 2012; 13:01:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orhankoxp

    Ya ne biçim hallere geldik.Askeriye bir ülkenin temel taşıdır.Şu bu cemaat adam sokarsa , Askeriye içinde gruplaşma olur.Balkan Savaşlarını niye kaybettik ? Ordu içindeki gruplaşmalar değil mi? Onun cemaati şunun tarikatı vs..Cemaatlere karşı olan biri değilim ama devlet kurumlarında tekelleşmek ülkenin sonunu hazırlar.Ayrıca, Sızıntı dergisi siyasi bir dergidir.Siyasi görüşleri ağır basan biri asker olamaz.

    Haklısın.en değerli kurumumuz olan tsk yi siyasete şokmaya çalışıyorlar.
  • Amaçları tsk'ı içten çürütmek. Türkiye'nin başına ne geldiyse bunlardan geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hotel California

    Amaçları tsk'ı içten çürütmek. Türkiye'nin başına ne geldiyse bunlardan geldi

    Haklısın ama elden birşey gelmiyor ışte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.