Şimdi Ara

Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
13.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    kubillian kullanıcısına yanıt
    Eh, artık oyun siteleri hep AAA oyunları açıklayacağız diye uğraşıyor, bunlar gibi detaylı oyunlar korkutuyor yeni nesili. Ki en az detay bunda vardır herhalde :) Blackguards resmen ağlattı bir kesmi

    @Kubillan
    Komple yeni hikaye hocam, Almanya Berlin'de geçiyor bu sefer olaylar. İlk hikayeyi sevdiysen kaçırma bunu derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 23 Mart 2014; 23:35:21 >
  • Yok mu cidden, ne bileyim silahları, runnerları, olabileceğimiz rolleri falan değerlendiren, notlayan, anlatan bir inceleme? O kadar aradım bulamadım. Hayır, hiç de Türk sitelerde aramıyorum. Kefereler de ilgisiz. Steam'de bile review yok, şaşırtıcı.

    Yok ben oyunu çözerim de üç dört kere başa dönmeler olur. Daha üçüncü görevdeyim, Decker olarak mı oynasam diye derin şüphelere düştüm. Bir de rifle ile Very Hard'da bile yardırılabiliyor. Bana o şekilde çok kolay geldiğinden Unarmed/Body/Chi kullanan bir Troll'e geçiş yaptım.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Gamefaqs.com da vardır bir şeyler varsa. Onun dışında sanmıyorum olduğunu.

    Decker ile çok güzel fırsatlar çıkıyor görevlerde, tüfekler çatışmalarda çok güçlü ama decker ile baya bir çatışma kısmını atlatabiliyorsun, normal hackleme bile yetiyor matrixe girmeden.
    Her sınıfın belli zorlukları var kendine göre,2 hack, bir iki tatlı dille savaşmadan geçtiğim yerleri savaşçı bir karakterin baya kan dökerek geçmesi gerekiyor mesela. Onlarda bazı konuşmalarda korkutabiliyorlar karşı tarafı veya sağı solu yıkma çıkıyor yüksek STRler için.
    Oynanış değişiyor anlayacağın o yüzden fazla takma derim. Hangisi hoşuna gidiyorsa onunla oyna bence.
    Decker ilginç seçenekler sunuyor ve gruba katılan saf bir mage yok, bunlar dışındaki her karakter var partiye katılan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Gamefaqs.com da vardır bir şeyler varsa. Onun dışında sanmıyorum olduğunu.

    Decker ile çok güzel fırsatlar çıkıyor görevlerde, tüfekler çatışmalarda çok güçlü ama decker ile baya bir çatışma kısmını atlatabiliyorsun, normal hackleme bile yetiyor matrixe girmeden.
    Her sınıfın belli zorlukları var kendine göre,2 hack, bir iki tatlı dille savaşmadan geçtiğim yerleri savaşçı bir karakterin baya kan dökerek geçmesi gerekiyor mesela. Onlarda bazı konuşmalarda korkutabiliyorlar karşı tarafı veya sağı solu yıkma çıkıyor yüksek STRler için.
    Oynanış değişiyor anlayacağın o yüzden fazla takma derim. Hangisi hoşuna gidiyorsa onunla oyna bence.
    Decker ilginç seçenekler sunuyor ve gruba katılan saf bir mage yok, bunlar dışındaki her karakter var partiye katılan.


    Kiralayabileceğimiz runner'lar hakkında söyleyeceklerin varsa dinleyebilirim. Şu listenin sonundaki uzun sarı saçlı katana kullanan runner dışında ekibi oyun başındakilerden kurdum. Sonraları zaman geçtikçe runner sayısı artacaktır sanırım, çünkü 5-6 tane vardı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Yok ne yazık ki, eldekilerle idare etmek zorundasın :) Katılan 2 kişi oluyor ileri de o kadar. Ama görev bittikçe hepsi güçleniyor göreve gitmeseler bile. Ben bütün oyunu fix bizim grup ile bitirdim, çoğunlukla yeterli oldular ama ilk başlarda savaş kısmında biraz sınıfta kaldık, çoğunlukla benim elemanında çok kötü silah kullanmasından kaynaklandı :)
    Listede biraz fazla samuray var ne yazık ki ve hiç mage yok (ileride şeytani bir varlık katılıyor ama oda pek büyücü sayılamaz. Oyunun en büyük eksiği bu elemanları istediğimiz gibi donatamamamız. Seviyeyi gene kafalarına göre atlasalardı ama silah ve büyülerini biz seçebilseydik keşke.

    -Glory bildiğimiz medic, yakın dövüş özellikleri güzel, kendine has +1 AP veren siberneği var. Tabanca oyun sonuna doğru anca düzgün kullanabiliyor, onun yerine pençeleri yeğlerim. Güzel kanatıyorlar. Ayrıca yakın dövüş silahları AP yiyebiliyor. Sibernetiklerden anlıyor, bazı görevlerde kullanabiliyoruz bu özelliğini
    -Blitz hem iyi decker hem de drone u var iyi kötü, silahlar konusunda biraz geride kalıyor ama açığı drone kapatıyor. Drone u özel ayrıca. İkisini de 2. görevde kurtarmak gerekiyor partiye alabilmek için. Decking ile ilgili yorumları oluyor.
    -Eski punk yeni shaman amca normal hasar vermede sıfır neredeyse ama güzel buffları var. Aoe büyüsü de iyi iş yapıyor. Sırf tarzı için taşıdım diyebilirim yanımda.:) Punk is not dead!
    -Troll komando çatışmalarda çok iyi, gerek sniper gerek shotgun ile. Güzel el bombaları ile geliyor ve isabetli atabiliyor. STR yüksek olduğu için bazı bizim açamadığımız yerlerde işe yarıyor. Sniper ve AP buffu ile bir turda 100 hasarı geçebiliyor haritanın ucundan.

    Diğer elemanlardan sniper ve botları olanı denedim bir kere, iyi iş yapıyor. Bir de kafasında karga olan shamanı denedim ama memnun kalmadım açıkçası.




  • Hadi ya, fena olmuş. İlk oyunda çok değil miydi? Yanlış mı hatırlıyorum?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 tane kadar vardı orada da galiba. Her sınıftan 2 şer tane gibi ama bazıları gene çok gereksizdi gene üstünü başını değiştiremediğimiz için. Bu seferki tipler daha mantıklı en azından ve akılda kalıcı. İlk oyundakilerden yüzü yaralı hatun dışındakileri hatırlamam mesala.
  • Arkadaşlar tekrar merhaba. Dragonfall için bir problemim var

    Windows 8 64 bit kullanıyorum. yeni oyuna başla dediğimde ekran kararıyor ve hiç bir şey gelmiyor. arkada müzik çalmaya devam ediyor ama.

    aynı problemi yaşayan varmı ?
  • ben bu oyunu bitireli uzun zaman oldu, oldukça eğlenceliydi.
  • Problemi hallettim.oyun gercekten cok guzel. Returns un ustune cok sey koyulmus. Elestirilere gore oyun sekillenmis. Benim gordugum hala bulunan eksikler sunlar:

    Konusmalarinin hepsi olmasa da en azindan bazi onemli olanlari sesli olsa daha iyi olur.

    Karakter modelleri daha detayli olabilir.

    Hala animasyon eksiklikleri var.

    Bunun disinda hersey on numara olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda galiba finale yaklaştım.

    Ne yazıkki hala daha çok eksiği var shadowrun returns ün. Anlayacağınız dragonfall çok bir şey koyamamış ilkinin üstüne.

    -oyunda hala animasyon eksikliği hissediliyor, tamam oyun kickstarter projesi ama daha çok emek verilebilirdi, sonuçta çevre dışında herşey 3 boyutlu. bir model rigleyip onu belirli kodlarla hareket ettirmek, script yazmak çok zor olmasa gerek. yani bir olay geçiyor mesela, işte bir security guard'ın yanına gizlenerek gidiyoruz, sonra bunu bayıltıyoruz falan. bunları 2014 yılında çıkan bir rpg oyununda sadece script olarak görmemeliyim yahu. o ne demek hakikaten. resmen hikayede bazı olayları script okuyorum. adamlar buna pek çalışmamış. bu olaya gerçekten sinir oldum.

    -hikayeyi şahsen beğenmedim. returns deki gizemi hissedemedim açıkçası. bazı ek görevler güzel ama. ilgi çekici görevler var. Bunlara rağmen shadowrun evreni allanıp budaklanıyor. bu güzel bir şey. o dünyaya daha çok giriyorsunuz. iyi bir kitap yazılmış diyebilirim. atmosfer insanı içine çekiyor.

    -oyun haddinden fazla basit. ya ben çok fazla turn based oyun oynadım ya da bu adamlar bu işi ayarlayamıyor. gerçekten inanılmaz basit yahu. cover yapmayı ihmal etmediğiniz sürece hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.Ha bir de yanınızda mutlaka support büyülerle donattığınız bir mage bulunsun. Bu oyunda AP herşey bunu unutmayın.

    -bana sanki returns ün çevresi daha güzel daha derli toplu geldi. bu berlin pek iyi durmuyor sanki anlayamadım.

    -hala daha bir simgeye ya da bir npc ye tıkladınız mı tıklamadınız mı anlayamıyorsunuz. çok basit bir şeyi iki oyundur çözememeleri garip.

    -oyunun daha başındaki Altuğ bey gülümsetti :) Türk kahvesi isteyen junkyard'çı abimiz de enteresan bir neşe kattı olaya.

    -matrix zenginleşir diye umuyordum, bir iki item dışında hala aynı ne yazıkki.

    -oyunda iyi bir cinematic bulunsa bence çok iyi olur. bakın çoğu oyun firması oyuncuyu cezbetmek için cinematic e başvurur. shadowrun gibi güzel bir evrenin cinematiği de şükela olur açıkçası. 10 15 saniyelik sağlam cgi efektleiyle süslü bir cinematic oyunun satışında başrol oynayabilirdi cidden.

    -item zenginliğinin artması iyi olmuş gerçekten. oyunun tekrar tekrar oynanmasını sağlayan etmenlerden biri.

    -diyaloglara daha çok yön verilebiliyor sanki. bilemiyorum bir dahaki oyunumda başka yollar tercih edeceğim. bakalım gidişata ne kadar etki edebiliyoruz. yani bu oyun ne kadar rpg ? :)

    bence sanıldığı gibi returns ün üstüne pek bir şey koyamamış.




  • Dragonfall: Director's Cut versiyonu 18 Eylül de çıkıyor, önceki versiyonlara ihtiyaç duymayacak bu ek paket 5 yeni görev, görevler içi değişiklikler, yeni sonlar getiriyor. Ayrıca görsellik ve ses bakımından da elden geçirmişler oyunu. Yeni silahlar, büyüler ve özellikler eklenmiş.
    Orjinal oyun olan Dragonfall'a bile sahipseniz bedava olarak gelecek oyun. (edit) Daha önce ikisi içinde yazmıştım ama onu biraz sallamışım :/ Sadece Dragonfall sahiplerine bedava





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 12 Eylül 2014; 12:57:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Dragonfall: Director's Cut versiyonu 18 Eylül de çıkıyor, önceki versiyonlara ihtiyaç duymayacak bu ek paket 5 yeni görev, görevler içi değişiklikler, yeni sonlar getiriyor. Ayrıca görsellik ve ses bakımından da elden geçirmişler oyunu. Yeni silahlar, büyüler ve özellikler eklenmiş.
    Orjinal oyunlardan birine bile sahipseniz bedava olarak gelecek oyun.





    güzel bir kış yaklaşıyor :)




  • selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077
  • Baya bir gelişiyor oyun, yeni efektler, mekanlar, parti üyelerinin eşyalarını değişitirebilme, yeni görevler. Güzel idare eder WL2 çıkana kadar :)


    https://www.kickstarter.com/projects/1613260297/shadowrun-returns/posts/983136
  • Bunlar da otomatiğe alcak gibi Enhanced edition değil de Director's Cut adı altında çıkarıyorlar.
    şöyle bir baktım zaten bunlar ana oyuna sokulabilirdi. Baldur's Gate de en azından 15 yıllık oyundu yiyorduk bu taktikleri de abim daha toplam 1,5 yıl falan oldu oyun çıkalı başladılar hemen.
  • Directors Cut açıldı steamde sessiz sedasız.
    Daha güzel ve oturaklı olmuş oyun. Ayrıca güzelce zorlaşmış, düşmanlar biraz da olsa taktikler zorluyorlar. 3 elemanı yakın bıraktım kaza ile ışığı gören el bombasını dayadı suratımıza
  • Steam den indirimle 3,74 dolara almıştım oyunu,an itibariyle de bitirdim.Çok keyifli bir oyun,çok eğlendim fakat hemen bitti,bu kadar kısa olması kötü olmuş.
  • Hocamhttp://store.steampowered.com/app/272030/ şurda returns'a sahip olanların dragonfall'ı indirebileceği yazıyor fakat linktekini nasıl indireceğim,bulamadım?
  • O linkte yazması lazım direkt oyna veya indir diye. Kendi hesabınızdan mağazada aratın Directors Cut'ı, seçtikten sonra direkt indirebilmeniz lazım Dragon Fall'un kayıtlı olduğu steam hesabıyla.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.