Şimdi Ara

Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
13.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • deluze edition ile normal sürüm arasında çok fark var fiyat açısından ama içerik anlamında deluxe edition sıfır. değmez.
  • Oyunun çıkmasına az bir süre kala (18-26 Haziran arası çıkacak) karakter yaratmayla ilgili bilgiler geldi. Güzel ve geniş seçenekler var gördüğüm kadarıyla;
    http://harebrained-schemes.com/post/chris-dev-diary-characters/

     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.
     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.
     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.

    Portreyi seçtikten sonra karakterimiz portreyi yansıtan bir şekilde geliyor, tabi istersek üzerinde oynayabiliyoruz dahada. Buradaki portrelerde hazır olanların bir kısmıymış sadece.
    Ayrıca 30 dan fazla kıyafet seti olacakmış. Karakterler değişik görünecekmiş hep birbirlerinden.

     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.
     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.




  • Fallout Tactics'in çok benzeri bir oyun arıyordum ki birkaç ay önce karşıma Shadowrun Returns çıktı. O zamandan beri takipteyim. STEAM'de gameplay videosu mevcut. Oyun muhteşem görünüyor.
  • Oyun 25 Temmuza ertelendi, çok sessiz kalmalarından belliydi böyle bir olay...

    Eklenti: Bu arada chrome sayfadaki bir link için tehlikeli diyor haberiniz ola.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 19 Haziran 2013; 9:11:27 >
  • Oyun içi görüntülerden bir demet;

     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı. Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı. Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.
     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı. Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı. Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.
     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı. Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı. Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.




  • Canlı da göreydik iyi olurdu :)
  • Karakter animasyonları aynı gibi, karakterler ayakta dururken sol ayak hep önde. Bir de inventory / looting yok deniyor doğru mu?

    Oyunun renklerini biraz daha karanlık yapsalarmış daha iyi olurmuş, ama günümüzdeki oyunlar hep böyle artık. 80-90'ların atmosferini filmler de yakalayamıyor artık.

    Buna da şükür diyeceğiz artık n'apalım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 20 Haziran 2013; 11:20:21 >
  • drowen kullanıcısına yanıt
    Sen söyleyince dikkat ettim, harbiden herkesin sol ayak önce Teknik özellikler açısından biraz sığ oluyor çoğu kickstarter oyunun ne yazık ki.

    İnventory ve loot olayı yüzeysel olacak. Genel olarak Shadowrun evreninde de böyle aslında. Düşmanların kredileri ve silahları isme/DNA ya kayıtlı olduğu için direkt cesetten alıp kullanmak gibi bir olay çok çok zahmetli ve çoğunlukla astarı yüzünden daha pahalıya geliyor. Anca bilgisayar parçaları, totemler veya geçiş kartları gibi eşyları loot edebileceğiz. (loot dediğime bakma adamı öldürünce direkt inventorye geçecek ...)

    Renkler aslında Cyberpunk bir dünya için uygun ama karakterler biraz sırıtıyor. Biraz "çizgi film-vari" karakter tasarımları ve tipleri, gerçekçi tipler yapsalar çok daha güzel gelecekti göze(bu sayfanın başındakiler gibi mesela...). Ama bu tarzı seçtiler ne yazık ki, dönüş yok artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 20 Haziran 2013; 15:39:49 >




  • Galiba konuda eksik kalmış bir kaç eklemede ben yapayım sonra üstadların yorumlarını alalım(aklıma gelenler @siberarmi,@utku191 diğer arkadaşlar kırılmasın bu arkadaşların old school RPG verdikleri önemden kaynaklanıyor üstadlıkları)

    Konuda biraz canlansın değil mi canım oyunun çıkışı yaklaşıyor.









  • yok eski rpg tadını anca anca Sui Generis yakalayabilcek sıçtılar attılar çizgirommansı yaklaşımlarıyla zzz..
  • Açıkçası oyunu kendim oynarken daha iyi eleştirebilirdim de şimdi de izleyebildiğim bir kaç kesitle yorumlayıp tek cümle ile anlatmak istersem:

    geliştiriclerinini sonradan biraz yamuk yapmalarına rağmen , bence iyi bir rpg geliyor gibi diyebilirim.

    Müzikler gayet cyberpunkvari techno, oyunun settingine uyum sağlamış.

    Oynanış klasik bir sıra tabanlı rpg(ne eksik ne fazla en azından ben göremedim izlediğim kadarıyla.değişik yerlerden coverlarda isabette yüzde değişmesi oluyor mu okadar incelemedim)

    Karakter yapılandırması bence yerinde olmuş.Benim gördüğüm kadarıyla partimizi bolca mongol berserker orkundan tut iknacı "her devrin adamı" diplomatına kadar şekillendirebilcez.Uzun zamandır özlediğim birşeydi.İlk bölümümü bilmiyorum ama bir npc ile konuşurken 6 7 farklı secenek çıkması gidiş yollarımızın baya bol olduğunu söyler gibi.(tabi ilk bölümse gösteriş amaçlı olaiblir önemli olan bunu tüm oyuna yaydılar mı?)

    Hangi aşamadan bu görüntüler bilmiyorum ama karakterlerde voice over yok galiba.Büyük ihtimalle versiyondan kaynaklı bir şey.Asıl oyunda en azından önemli insanlarla(sözün gelişi) konuşmalara ayar çekmişlerdir büyük ihtimal .Çünkü bence o zman daha bir kişilik kazanıyorlar.

    Grafik olarak yorumlayamıyorum şahsen öyle bir ayırt ediciliğim yok ama bence cyberpunkın o ışıl ışıl gece ortamına yakışmış bir oyun .

    Kısacası bence bu yıl içinde olup olabilecek wasteland ve divinity dışındaki kesinlikle bakmaya değecek bir crpg(daha varsa bilemiyorum bu yıl başka böyle büyük sükse yapabilecek?,olmasın zaten bunlar bile baya gider :)).Zamanım olsaydı daha detaylı izleseydim keşke ama bu da hiç yoktan iyidir:).

    Not: Bahsedilen loot sistemine tam dikkat edemedim ama bi ara dükkandan silah alışverişini gördüm, galiba full dükkanlardan alışveriş yaparak geliştircez kendimizi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 6 Temmuz 2013; 1:42:54 >




  • Bana mail gelmiş firmadan oyunun anahtarı steam için. Listeye aldı ama açılış 25 Temmuza :)
  • Tamamen unutmuştum oyunu maili görünce aklıma geldi. Sorunsuz aktive ettik beklemesi kaldı artık.

    Hazır konuya girmişken azıcık reklam yapalım. Syndicate Wars'ın yapımcısı yeni bir Cyberpunk strateji oyunu için kickstarter başlatmış durumda ilginç fikirleri var. KS sayfası içinhttp://www.kickstarter.com/projects/5livesstudios/satellite-reign
  • archVillain A kullanıcısına yanıt
    Bunu gördüm de unutmuşum sonradan. İncelerim yarın iyice.

    Shadowrun için çıkış videosu geldi bu arada.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Bunu gördüm de unutmuşum sonradan. İncelerim yarın iyice.

    Shadowrun için çıkış videosu geldi bu arada.





    @Siberarmi

    Acaba editor kısmı steam den alan herkese açık olarak geliyormu yoksa ayrı bir ücret falan mı ödemek gerekiyo
    Editor kısmı çok kapsamlı gözüküyor bunun müdavimleri çok güzel içerikli senaryolar üretirler diye düşünüyorum.Oyunun oynama süresinide aşırı derecede arttırır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElektronicWolf -- 20 Temmuz 2013; 5:36:20 >




  • ElektronicWolf kullanıcısına yanıt
    Herkese gelecek editor. Zaten önceden dağıttılar bir kaç yüksek bağış yapana onlar bir kaç tane görev yaptılar bile.
  • Konu sayesinde ilgimi çekti Teşşekürler
  • Sıra tabanlı oyunları ve rpgleri seviyorum ancak diyalogları okuyup görev çözecek kadar ingilizcem ne yazık ki yok. Bu şartlar altında bu oyunu tavsiye eder misiniz? Bütün yorumları okudum ve anladığım kadarıyla defalarca bitirebileceğimiz bir oyun gibi geldi bana, önerileriniz doğrultusunda ön sipariş vereceğim.
  • ninapersson N kullanıcısına yanıt
    Diyalog ağırlıklı bir oyun değil ama defalarca bitirebilmenin yolu karakter yetenekleri ve diyaloglara yansımasından geçiyor çoğunlukla. Orta düzey bir İngilizce olmadan alacağın zevk azalır oyundan.
    Oyunu bitirirsin, görevler gösterecekmiş nerelere gidilmesi geretiğini ama neler döndüğünü anlamadan fazla eğlenebileceğini sanmıyorum. Oyunun geçtiği dünya renkli gayet, diyalogları da bunu uyarak yazmışlar genel olarak. (gördüğümüz kadarıyla)

    Gene de şu an alınıp oynanabilecek nadir sıra tabanlı RPG lerden olduğu için, çok seviyorsan kaçırma derim. En kötü her önüne çıkanı vurarak ilerlersin


    Bir de oyun güzel ve detaylı bir harita editörü ile geliyor, çekirdek kısımlar İngilizce olsa bile diyalogları Türkçe olan hikayeler çıkacaktır bence.




  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Diyalog okumaya üşendiğimden ve vakit darlığından ötürü genelde oyunların derinine inmeden oynuyorum.Bunda yaşımın ilerlemesinin ve oyunların eskisi gibi sağlam bir atmosfere sahip olmaması yatıyor ama bu bambaşka bir konu tabi. Bu oyunu da daha çok hack'n slash mantığında oynamak istiyorum ama sıra tabanlı ve daha detaylı olması hoşuma gidiyor.Yani oyun bana böyle bir izlenim verdi, eğer doğru yorumladıysam alayım gitsim.Bağımsız yapımcı olması da beni ayrıca çekiyor kendine.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.