Şimdi Ara

Plex Media (Lg Smart Tvler için) (Ana Konu) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
40
Favori
135.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lm 660s ile plex e bağlanamıyorum. Antivirüs ve firewall ı devre dışı bıraktım. Gerekli ağ paylaşım izinlerini de verdim. Daha önce bu sorunu yaşamıyordum. Uzun süredir programı verimli bir şekilde kullanırken son 2 haftadır böyle bir sorunla karşılaştım. Plex forumlarında ip adresleriyle ve modem ayarlarıyla ilgili çözümler paylaşılmış ama işin içinden çıkamadım.Yardımcı olabilecek kimse var mıhttps://store.donanimhaber.com/03/d7/a3/03d7a3c6ba4a70da4b1f97328dc183ea.png



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshe -- 12 Nisan 2015; 14:09:40 >
  • Merhaba arkadaslar, Plex'i LG Smart TV'me indirdim; lakin benden Plex Pass istiyor ki bu da aylik odeme demek. Aylik odeme olmadan yapmanin bir yolu yordami var midir? Eger oyleyse Apple TV cok daha mantikli gozukuyor cunku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diffriend

    Merhaba arkadaslar, Plex'i LG Smart TV'me indirdim; lakin benden Plex Pass istiyor ki bu da aylik odeme demek. Aylik odeme olmadan yapmanin bir yolu yordami var midir? Eger oyleyse Apple TV cok daha mantikli gozukuyor cunku.

    aynı sorun bende de mevcut.... bakalım cvp varmı
  • Arkadaşlar LG smart tv ye sahibim. Plex'i eskiden başka bi tv de kullanıyordum (smart olmayan) sorunsuzdu. Ama şimdi plex güncellenmiş başka bir hale gelmiş. Tv'ye uygulamayı kurdurmak istiyor kuruyorum sürekli yanlış parola diyor doğru olmasına rağmen. Vel hasılı eski performansı yok. Yerine ne kullanabiliriz? Bi odada bilgisayarım var, burdan server açıp tv'den bilgisayar içindeki istediğim filmi izlemek istiyorum olay basit aslında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joshe

    Arkadaşlar lm 660s ile plex e bağlanamıyorum. Antivirüs ve firewall ı devre dışı bıraktım. Gerekli ağ paylaşım izinlerini de verdim. Daha önce bu sorunu yaşamıyordum. Uzun süredir programı verimli bir şekilde kullanırken son 2 haftadır böyle bir sorunla karşılaştım. Plex forumlarında ip adresleriyle ve modem ayarlarıyla ilgili çözümler paylaşılmış ama işin içinden çıkamadım.Yardımcı olabilecek kimse var mıhttps://store.donanimhaber.com/03/d7/a3/03d7a3c6ba4a70da4b1f97328dc183ea.png

    Cgn ip, double nat ve sorunlar sebebiyle plex çalışmıyor. Serviio kullan, rahat et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jb'li iphone 6 Plusta Plex app sürekli crash oluyor, varmıdır aynı sorunu yaşayan veya çözüm bulan ?
  • pelx uygulamasını LG tv de kullanıyorum çok ta memmunum aynı uygulamayı samsung samart tvl de bulamadım. Oysa internette araştırdığımda samsunglar içinde olduğu söyleniyor acaba bilgisi olan varmı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxser -- 14 Temmuz 2016; 10:01:54 >
  • Bu konunun tekrar canlandırılması süper olur bence. Çünkü kullanımı ciddi olarak artmış durumda. şu anda LG UHD smart tv de yeni güncellenmiş haliyle PLEX uygulaması var ve gerçekten çok başarılı. beni tek rahatsız eden kısım türkçe karakter problemi. bu nasıl çözülebilir bilgisi olan var ve paylaşımda bulunursa süper olur.

    sevgiyle kalın...
  • Herkese selam
    Arkadaslar plex medis server gunclledik fakat olan oldu
    Pc de hersey gozukurken tv de (lg) smart sharede plex gozukmuyor
    sorunu nasil gidebiliriz tesekkurler
  • Aynı sorun ne yazık ki bende de var en son güncellemeden sonra plex i görmüyor tv çözüm bulan arkadaş var mı plexi sildim yeniden yükledim falan ise yaramadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu plex le ilgilenen kimse yokmu herkes sorununu yazıyor ama bi zahmet edip kimse cevaplamıyor.Bende de aynı sorun var lg tv plex i görmüyor ama ipad deki plex uygulaması görüyor sorunu bilen gören yada cözen varmı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha önce Tv de izliyordum şimdi ne olduysa tv de plexi görüyorum fakat boş görünüyor. Fakat içi dolu neden böyle oldu bilen var mı?
  • sürekli kullandığım bir program yeniden kurayım diyorum c++ kısmında kalıyor 2 3 saat bekledim halen yüklememiş sebebi ne olabilir?
  • Şuanda plex'in beta aşamasında denediği bir sistem var, plex cloud. Onu açarlarsa sanırım bir çok sorun halledilmiş olacak.

    Ayrıca plex için kesinlikle bir hosting paketi olmalı. İnsanlardan aylık belli bir rakam alıp bu hizmet sunulabilir. Bu şekilde bir nevi insanlardan server kurması bekleniyor :) haliyle zor oluyor.
  • DLNA çalışmıyor. tv de plex görünüyor klasörler görünmüyor.
  • dlna için lg smartshare var
  • Bunu samsung smart tvde kullanabilen var mı? Dosyaları filmleri görüyor açmaya çalıştığımda "player_error_connection_failed" hatası alıyorum. İnternet felan her şey var neden böyle bir problem çıkıyor olabilir?

    Alternatif bir stream programı var mı?
  • Merhaba Arkadaşlar ;

    Konu epey eski ancak umarım birileri mesajımı görür ve bana yardımcı olabilir.
    Epey geniş bir film arşivim var ve arşivi WD My Cloud EX4 16 TB Nas cihazıma taşıdım.

    Samsung (UE65JU7000) Tv ile Plex aracılığı ile Wd nas'a bağlanıp filmleri seyretmek istiyorum.
    Ayarları vs bilgisayar üzerinden yaptım film klasörünü oluşturdum ve samsung kumanda üzerinde ki
    Smart Hub ile tv deki uygulamalardan Plex'e girip film açıp seyrettim sorunsuz çalıştı.

    Ancak sonradan farkettim ki aynı ağa kablolu bağlantısı olan (ayarlamaları yaptığım ) bilgisayarı kapatınca
    tv üzerinden smart hub ile plex'i açsam bile filmleri seyredemiyorum :( No Connect Nas vs tarzında bir mesaj ekranda
    oluyor.

    Bunun bir çözümü var mı acaba ?
    Arada bilgisayar olmadan yani bilgisayarın açık olması mecburi olmadan Tv deki Plex uygulaması ile direk nas içinden film seyredebilir miyim ?

    Nas içerisinde Plex uygulaması kuruluyor ancak kurduğum halde bu sorunu yaşıyorum.
  • Şu konuyu günceleyebilecek var mı?
  • PC ye kurdum, filmleri ekledim. Telefona da kurdum bağlandım deneme amaçlı bir film açmak istedim. Ödeme istiyor. Ücretsiz sanıyordum.

    Ya da ben mi hata yapıyorum?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.