Şimdi Ara

Paco Rabanne 1 Million Edt Man

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Paco Rabanne 1 Million Edt Man 100Ml. Sanalpazar.com'a Peşin Fiyatına 12 Taksit Üstelik Şimdi Al Ağustosta Öde !!!

     Paco Rabanne 1 Million Edt Man


    Arkadaşlar merabalar. Paco Rabanne 1M Man Edt Spray mevcut. Ürün 100ml'dir ancak kullandığımdan üründe hala 75ml mevcuttur. Nerden biliyorsunuz diyebilirsiniz, ölçtüm ondan :) hatta fazla da olabilir. Ürünü hepsiburada.com'dan aldığım için orijinallik kuşkunuz olmasın. Parfüm inceleme siteleri güvenilir parfüm alış veriş sitesi olarak gösterdiği sitelerden birisidir hepsiburada.com. Ürün faturalıdır va alıcıya da hepsiburada.com faturası verilecektir. Parfümü tanıtmama gerek yok herhalde.. oldukça maskulen yani erkeksi bir parfümdür, zaten kokusuna çoğu kızlar bayılır ve bildiğim kadarıyla ödüllü bir parfümdür.. Şimdi bana diyebilirsiniz niye satıyorsun o kadar çok güzel parfüm de die. satma sebebim şu. parfüm alacakken Terre D'Hermes parfümü almak istiyordum fakat stokta olmayınca da alternatif olarak bu paco rabanne 1 million'u aldım. Elime Terre D'Hermes ulaştı o yüzden.

     Paco Rabanne 1 Million Edt Man


    Not: resimdeki ürün sizi yanıltmasın. çünkü pacı rabanne uzun bir parfümdür. Parfümün sınısını göstermek için çektim bu şekilde.

    Ücret Bilgileri:

    Kargo ücreti bana aittir, fiyatı 116TL yani 50ml paco rabanne fiyatı olarak biçtim. ürün satışından sonra komisyonlar düşülünce benim elime 110TL para geçecek. Ürünün kutusunu arkadaşıma yolladığımdan kutusu yok, ancak eğer illaki kutusunu istiyorum derseniz 1 veya 2 gün beklerseniz kutusu ile yollayabilirim veya kutusunu ayrı bir şekilde kargo ile yollayabilirim. (çünkü kutusu ile arkadaşıma önemli bir şey kargo yolladım o yüzden elimde değil :( )

     Paco Rabanne 1 Million Edt Man


    NOT!!! Ürün alındığınızda istediğiniz parfümeri dükkanında ürünü kontrol ettirebilirsiniz, zaten faturadan göreceğiniz üzere ürün hepsiburada.com garantisini taşımaktadır. Hepsiburada.com'dan da 1000'lerce kişi kozmetik aldığından (fiyatı gerçekten avantajlı diğer yerlerde paco 200TL civarı) ürünleri orijinal olmasa niye alsınlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmnder16 -- 9 Nisan 2012; 23:18:33 >







  • Satış devam etmektedir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.