Şimdi Ara

facebook Reklam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook Reklam
    Facebook Reklamı
    Facebook da Reklam
    Facebook Sayfa Reklamı

    5 Milyon Kişiye facebook Reklam ve Tanıtımı
    Facebook Sayfalarında Reklamın Size Yararı Nedir ??

    1- Milyonlarca kişinin dikkatle, her gün göz attığı facebook duvarlarında artık markanız da yer alacak.Yan bölümde bulunan reklam modelleri ile reklam alanlarından çıkıp kullanıcıların odak noktasında olacaksınız.

    2-Facebook sayfalarında yayınlanacak reklamlarınız sadece anlık olarak konuşulmaz. Reklam kampanyanızı yada video'nuzu insanlar arkadaşlarıyla paylaşabilir ve tavsiye edebilir.Sadece tek bir yayınla markanızı tüm Türkiye'ye izletebilir veya konuşturabilirsiniz. Üstelik anında kullanıcı yorumlarını takip edebilir, anında geri dönüş alabilirsiniz.

    3- Sitenizin bağlantısını, milyonlarca facebook kullanıcısının beğendiği sayfalarda, çok uygun maliyetlerle yayınlayalım, hem trafiğinizi, hem de marka bilinirliğinizi arttıralım.

    4-Reklam video'nuzdan kampanya video'nuza ( fragman,klip,tiyatro gösterisi,konser,dvd,kitap vb ), viral çalışmalarınızdan albüm çalışmalarına kadar, pek çok farklı kategoride video'nuzu milyonlarca kişinin takip ettiği facebook sayfalarında paylaşalım, hem izlenilmenizi, hem de paylaşılmanızı sağlayalım. Yaratacak viral etki ile video'nuzu tüm Türkiye'ye izlettirelim, konuşturalım!

    5-Milyonlarca facebook kullanıcılarının beğendiği sayfalarda, markanızın veya kampanyanızın sayfasını yayınlayalım, onların da sayfanızı beğenmelerini sağlayalım. Minimum bütçe ile, takipçi sayınızı arttırın ve kampanyalarınızı ücretsiz duyurabileceğiniz hayran kitlesine sahip olun.

    6-Markanıza ait facebook uygulamasını veya facebook oyunlarınızı milyonlarca kişiye tanıtalım ve kullanmalarını sağlayalım.

    İLETİŞİM
    Facebook Reklamı
    Facebook da Reklam
    Facebook Sayfa Reklamı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurrock -- 10 Nisan 2012; 1:28:08 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.