Şimdi Ara

Aşırı asosyal'e meslek önerisi.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
8
Favori
5.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Derslerini bırak git sosyalleş zaten senenin sonundayız neredeyse.

    Benim durum senden çok daha iyi şükürler olsun Allah'ıma ama ben de bu sıralar gayret gösteriyorum kızlarla muhabbet edebilmek için sende göster.Senin sorunun tek karşı cinsle ilgili de değil.Eski ortamlarında her şey kalıplaşmıştır artık seni aralarına almaları zor olabilir.Bizim sınıfta da senin tıpa tıp aynın var.O da ruh gibidir.Üzülüyoruz sınıfça ben her zaman çocuğa "günaydın merhaba vayy reis gelmiş" gibi sempatikçe yaklaşıyorum ama tık yok malesef.Sen ortamlara girmedikçe millet bir yere giderken sen ders çalışırsan yazık olur gençliğine.Ayrıca yardım alman şart kesinlikle çok kötü bir durum ama aşarsın çabalarsan.Yaz tatillerini bilgisayar test kitabı başında geçirme yeter.
    Bu arada her meslekte insan içinde olacaksın kaçışın yok.
  • konuyu okumadım başlıktan.. tıp,ce,eee (tabi devlette olacak)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musso.tr

    akademisyen ol.6 saat derse girersin gerisinde odana kapanırsın ya da evde falan grafik tasarımı yapanlar var.ya da kitap yaz evde.

    Leica Sen fotoğrafçı mısın yoksa haritacı mı? Merak ettim.

    Konuyu açan şahsa gelirsek. Bak kapandıkça daha çok kapanırsın. Gerçi açılmanın da bir faydası yok ama biraz insan içine çık sonra geçmişine bakar bakar küfür edersin.
  • fen lisesinde okuyormuşsun derslerinde iyiymiş. üniversitedn sonraki hayatında kızlar sana koşarak gelir merak etme. sabret bu zor bir dönemden geçiyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: filinte

    fen lisesinde okuyormuşsun derslerinde iyiymiş. üniversitedn sonraki hayatında kızlar sana koşarak gelir merak etme. sabret bu zor bir dönemden geçiyorsun

    Hocam sosyalleşmek illa kız arkadaşının olması değildir ki.Kızlarla konuşabilmek ve takılabileceğin arkadaşlarının olması gibi sürüyle ölçüt var.Sosyal olmadan bu hayatta bir halt yenmez söyleyeyim.Aşırı sosyal olmak da bir yerden sonra hoş değil arayı bilmek lazım.
  • Arkadaşlarının falan seni takmayışı tipinle alakalı değil tamam yakışıklı olsaydın belki orada pısırık pısırık otursan bile senle konuşmak isteyeceklerdi ama sen orada pısırık oturuyorsan suçu direk tipine bağlamak doğru değil.Mesela kız arkadaş aramayı bırak sadece arkadaş ara onların yanında rahat davran aslında onlara nasıl biri olduğunu göster ve tipinle değilde kişiliğinle yargılanmaya başla.Senin tipine laf atıyorlarsa altta kalmayacaksın ezeceksin gerekirse vuracaksın ama altta kalmayacaksın sonra yapmamaya başlayacaklardır.Ayrıca bir top al git basket sahasında tek başına oyna ne bileyim bisiklet al bol bol gez bir hobi bul kendine insanların arasına girdikçe aslında tipin sadece ilk etkilemede önemli olduğunu anlayacaksın.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entrik4 -- 22 Nisan 2012; 10:42:14 >
  • entrik4 E kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melo199 -- 17 Kasım 2023; 18:56:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodin

    Evden yapabileceğin bir iş olması lazım. Ne biliyim çizime yönel, iç mimarlık falan. Veya yine ev üzerinden yapabileceğin işlere yönel işte. İnternetle ilgili bir şeyler öğren, kod yazmak falan. İnternet sitesi tasarlamayı öğren. Başka diyebileceğim bir şey yok.

    iç mimarlık aşırı sosyallik gerektşren bir iştir...
  • Bu dediklerin de ciddi misin? Evet ciddi isen ve Bursa'daysan sana sahip çıkarım birader. 2 haftalık eğitimden geçeririm,playboya dönersin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: entrik4

    ----------------------------------------------------------------------------

    hafızası çok kuvvetli olan insanların bazılarında yüzünde sert somurtkan bir ifade oluşabiliyor diğer insanlar ondan çekinebiliyor
    sendede bu hastalıktan var olabilir
    dikkat dikkat ben tedavisini biliyorum


    bu matematik profesörü gibi
     Aşırı asosyal'e meslek önerisi..


    ---------------------------------------------------------------------------

    bu hastaliğin adi nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonics093

    Önce bu asosyal halini düzelt yoksa hiçbi meslekte mutlu olamazsın şu durumunu bi hallet ondan sonra her mesleği seçebilirsin kendine zaten başarılıymışsın işte ne güzel

    üstteki güzel yoruma katkıda bulunuyorum: önce bunu halletmen lazm oda kendini sevmenle alakalı ki buda sonradan düzelecek merak etme.Bende senn gibiydim üniversteye geçtim şimdi düzeldim biraz.ailenin değerini de anlıcaksn merak etme.şu video yu bi izle derimhttp://www.youtube.com/watch?v=To-l3Iv457A&feature=related DERT DEDİĞİM ŞEYLERİN DERT OLMADIĞINI BEN O GÜN ÖĞRENDİM Bide ben yakışıklıyım ama senn gibiydim zamnın kızları pek tipe bakmıyo artık tipe bakanlar eskide kaldı
    sosyal olmaya çalışma sakın! kendin ol yeter dostum




  • Aslında çok şanslı bir insansın. Diğerleri gibi olmadığın için.
  • ss isteruk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rayah

    Aslında çok şanslı bir insansın. Diğerleri gibi olmadığın için.

    +1

    Bende bu arkadaş gibiyim ve çok mutluyum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samibatu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rayah

    Aslında çok şanslı bir insansın. Diğerleri gibi olmadığın için.

    +1

    Bende bu arkadaş gibiyim ve çok mutluyum.


    aynen bende sizin gibiyim ve mutluyum.
  • Sınıfta hiç kimseyle mi konuşmuyorsun ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laair24426

    tipim ve dolayısıyla özgüvenim sıfırın altında beyler... adeta bir hayalet gibi, bedeninden çekilmiş, hissizleşmiş bir ruh gibi yaşıyorum..

    fen lisesindeyim, derslerim aşırı derecede iyi. 11.sınıf olmama rağmen bu seneki ygs'de 138 net yaptım mesela. maddi durumumuz da iyi. ama çok dua etmişimdir allah'a "para pul istemiyorum, sağlık istemiyorum, hiçbir şey istemiyorum sadece sevilecek bir tip ver " diye.

    gerçekten evde ve okulda zor günler geçiriyorum..

    tamamen yapayalnız, zor... ve acı günler..

    ciddi anlamda sıyırdım..

    muhabbetsizlikten ve karamsarlıktan kafayı yemek üzereyim.. sınıfa giriyorum..kapı önünde lak lak eden grubun önünden geçiyorum sanki yokmuşum gibi..kimse fark etmiyor.... yanından geçtiğim insanların yüzlerine bakıyorum... beni gören yok... sırasının yanından geçtiğim insanlar, beni umursamıyorlar bile... bir kaç adım daha... gözlerim sınıfı taraya taraya... göz göze geldiğim herkes, ama herkes, neredeyse tepkisiz, başka yöne çeviriyor bakışlarını...

    orada olduğuma, yaşadığıma..bir varlığa sahip olduğuma dair, en ufak bir kanıt bile yok beyler?? yoktum ben?..ölüydüm?..ya da gördüğüm tüm bu insanlar yoktu aslında, hepsi benim sanrılarımdan ibaretti..

    gidip en tepedeki sıraya yalnız başıma çöküyorum..oturuyorum..izliyorum.

    ne yapayım sonra açıp test kitaplarına gömülüyorum.. gömülüş o gömülüş, okul çıkışına kadar kalkmıyorum neredeyse..

    sanki beni hocalar bile görmüyor.. derste açıp telefondan kulaklıkla müzik dinliyorum.. hiç bir hoca da bakıp "oğlum dersi dinle" demiyor..sınıftaki diğer çocuklara zorla not aldıran hocalar benim yanımdan geçerken önümde başka dersin test kitabını görmesine rağmen dönüp de "dersle ilgilen" demiyor... eminim dersime girenlerin %90'ı ismimi bilmiyordur..

    ailem: allah kimsenin başına böyle anne baba vermesin.. bu kadar asosyal olmamın sebebi belki de onlar. bana küçükken neler yaptıklarını, nasıl birileri olduğunu anlatmak bile istemiyorum.. b.k gibi paraları var ama yol parasından başka harçlık alamıyorum.. "yol param yok okula gitmiyorum o zaman" demesem onu bile vermeyecekler.. galiba onlar da beni tipimden dolayı sevmiyor..

    neyse daha fazla uzatmayayım arkadaşlar. durum bu..

    bana kolayca işe girebileceğim bir meslek önermenizi istiyorum.. mümkünse grupla çalışılan bir iş olmasın.. parası da geçinebilecek kadar olsun yeter.. tıp falan demeyin, yapamam hastalara laf anlatamam.. mühendislik derseniz de boğaz içinden çıksam bile iş bulabileceğimi sanmıyorum..

    yalnız yaşamaya alışmış biriyim.. zaten kalabalık ortamlara girdiğimde yürümekte bile zorlanıyorum, kontrolümü kaybediyorum, acayip kasıyorum..

    dershane dönüşü kimse görmesin diye hep yolumu uzatıyorum..

    her gün dua ediyorum allah'a beni yanına alması için ama olmuyor işte.. ömür boyu yalnız yaşayabilirim heralde artık ne yapalım..




    Bkz.Another




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bezstrashen-


    quote:

    Orijinalden alıntı: entrik4

    ----------------------------------------------------------------------------

    hafızası çok kuvvetli olan insanların bazılarında yüzünde sert somurtkan bir ifade oluşabiliyor diğer insanlar ondan çekinebiliyor
    sendede bu hastalıktan var olabilir
    dikkat dikkat ben tedavisini biliyorum


    bu matematik profesörü gibi
     Aşırı asosyal'e meslek önerisi..


    ---------------------------------------------------------------------------

    bu hastaliğin adi nedir ?

    henüz bir adı yok ben keşfettim




  • Yazımın etkileyici bence gazeteci veya yazar olmayı denemelisin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.