Şimdi Ara

Lg 42LM620S İnceleme (Alındı) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
31
Favori
258.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknikkonular

    quote:

    Orijinalden alıntı: erkaya33

    iyi günler dün hoparlördeki arıza nedeniyle eve servis geldi ve televizyonumdaki arızayı tespit etti ,ben 1 ay dolmaması nedeniyle ürünün degiştirilmesini istedim lg den gelen arkadaş bunun arıza olmadıgını amakartın üstünden gecen kabloları bantla saracaklarını sesteki titreşimin bundan kaynaklandıgını bu durumun hep karşılaştıkları bi burum oldugunu söylediler. Ben ürünün degiştirilmesini istiyorum adamlar bunu arıza olarak görmüyorlarmış degişim yapmamak için sacmaladı işte daha alalı 1 ay bile olmadı ne yapabilirim degişim hakkım var diye biliyorum ama herkes kaçamak cevap veriyor teknosa cagrı merkezi bile böyle bir hakınız var demiyor servisle konuşun diyor anlamadım bu işi .

    Ürünü mağazadan almışsan böyle bir hakkın yok anca mağaza böyle bir taahhüde bulunmamışsa o zaman iş değişir.

    Ben de başka açıdan yaklaşayım.

    Ürünü alalı bir ay dolmadıysa ayıplı mal satmaktan almış olduğunuz firmayı hakem heyetine şikayet edeceğinizi belirtebilirsiniz. Henüz 1 aylık dahi olmayan panelinizin kasasını açtırıp, müdahale edilmesini asla kabul etmediğinizi ve kesinlikle değişim istediğinizi belirtiniz. Eğer buna rağmen size hala tamir edeceğiz derlerse hakem heyetine başvurabilirsiniz.




  • yönetici arkadaş doğru söylemiş ek olarak servistekilere magazadan aldıgınız ürün kendnz kurdugunuzda bile garanti dışı saydıklarını illa servisin krması gerektigni söylediklerni iletin.. kendı paranızla aldıgınız tv yı kendınızın kurması bıle servıse gore garantı dısı bırakıyorken urunu kasanın acılıp mudahele edıldıgı bır problemde nasıl bıre bır degısım yapmıyorlarmıs enteresan... kasayı kendınız acıp bantlasanız "aaa sız kendınız kasasını acmıssınız kusura bakmayın artık garantı dısı" dıye etıketı yapıstırırlardı hemen... arkadasın dedııgı gıbı hakkınızı arayın
  • arkadaşlar lm 620s tv den oldukça memnunum,yanlız kanal sıralaması nasıl yapılıyor? yardım ederseniz sevinirim,şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar, televizyon bazı 3D filimleri açmıyor, özellikle 25-30GB boyutunda olanları açmıyor, geçersiz dosya diyor. Halbuki uzantısı .mkv Açmamasının sebebi nedir bilen varmı?

    Buarada LG sayfasında yeni güncelleme var, indirip yükleyebilirsiniz. Ver. 4.1.46
  • Home tuşuna basıp Premium menüsüne geldiğimde ekranın en altında şöyle birşey yazıyor, "Premium hizmeti, internet bağlantınızdan etkileniyor. İnternet bağlantısı sorunları için internet hizmet sağlayıcınıza başvurun." diyor. TV access pointe kablo ile bağlı access point adsl modem ile haberleşiyor, youtube veya diğerlerine giriş yapıyorum, yani internet var.

    Mesela garanti bankasının uygulaması varmış, premium menüde bende yok.....
    http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/subesiz/uygulama_dukkani/lg_smart_tv.page
  • Arkadaslar merhaba.Benim 500gb LG HDD'im var.Filmleri hardiske atip oradan izliyorum.3D denemesi bile yaptim gayet sorunsuz calistiriyordu.Ancak dun Battleship adli filmin yaklasik 10gb olan versiyonunu (dts) izlerken siklikla karelenmeler yapti.Takilma ,donma vs. olmadi sadece göruntu kareleniyordu cogunlukla.Acaba filmin formatindan mi,HDD'den mi anlamadim.Bir de haziran basi aldim televizyonu ,daha hic guncellemesinide yapmadim.Fikriniz varsa cok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar smart tv de facebook apps ile giriş yapan var mı? ben giriş yapamadım:((



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xantarim -- 12 Ağustos 2012; 11:46:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekmoo

    Arkadaslar merhaba.Benim 500gb LG HDD'im var.Filmleri hardiske atip oradan izliyorum.3D denemesi bile yaptim gayet sorunsuz calistiriyordu.Ancak dun Battleship adli filmin yaklasik 10gb olan versiyonunu (dts) izlerken siklikla karelenmeler yapti.Takilma ,donma vs. olmadi sadece göruntu kareleniyordu cogunlukla.Acaba filmin formatindan mi,HDD'den mi anlamadim.Bir de haziran basi aldim televizyonu ,daha hic guncellemesinide yapmadim.Fikriniz varsa cok sevinirim.

    Hocam film pc de de ayni karelenmeyi yapiyor mu acaba ona da bakmak lazim.

    Karelenmenin ilk oldugu saniyeyi pcde de izleyin isterseniz.

    Ben de 17 mayista aldim, hala ayni versiyonda kullaniyorum (3.3.16 idi galiba), sorunsuz kullandigim icin abidik gubidik birkac bir sey gelecek diye sorun yaratmayayim dedim ve hic guncelleme yapmadim. Ki yeni versiyonla gelen yenilikleri falan da hicbir yerde bulamadim nasil bir işse artik. Lg Tr'ye de sordum, tvniz icin iyilestirmelerdir gibi basit bir cevap aldim.
    Patir patir her hafta yeni bir guncelleme gelmesi bana gore iyiye isaret degildir zaten. Bu benim kisisel dusuncem.
    Bilinen yenilikler: Daha ilk gelen versiyonlardan birkaci ile trumotion ve mouse/klavyelerin cogunun calismasi gelmisti. Sonrasinda gelenler kullanicinin gorebilecegi seyler midir bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uygulamalar haricinde ki web dolaşı mı nasıl, web sitelerinde sinema, dizi izlemesi yaptınız mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: islami-video

    Uygulamalar haricinde ki web dolaşı mı nasıl, web sitelerinde sinema, dizi izlemesi yaptınız mı

    Youtube harici browser üzerinden full ekran video izlenmiyor.
  • Güncellemelri beklemeye devam
  • cıhazı alacaktım vazgeçtim sebebi ise wifi si olmaması ayriyetten full ekran videoda izlenmiyormuş wifi aparatı 130 lira felanmış çok pahalı yani cihaz 1800+130= 1930 liraya geliyor buda benim işime gelmez gider 2000 liraya daha iyi cihazlar alırım yanlış mıyım dostlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigdede

    cıhazı alacaktım vazgeçtim sebebi ise wifi si olmaması ayriyetten full ekran videoda izlenmiyormuş wifi aparatı 130 lira felanmış çok pahalı yani cihaz 1800+130= 1930 liraya geliyor buda benim işime gelmez gider 2000 liraya daha iyi cihazlar alırım yanlış mıyım dostlar

    http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/adaptorler/1352/110011741/lg_anwf100_wifi_usb_adaptor_goruntu_aksesuar
    Dostum 60 TL satılıyor wi-fi adaptörü.3 aydır kullanıyorum Tv'yi gayet memnunum ki 2200 TL'den almıştım.




  • sa arkadaşlar bu tvyi almayı düşünyrm teknosa da bu modelle aynı fiyata samsung 40es6140 moodeli var ikisi arasında kaldım yardımcı olabilecekler var mı ?
  • Ben dün forum İstanbul daki kg Mağazası'ndan 1900 tl ye aldım bonus ile 4 ay erteleme ve 10 taksit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xantarim

    arkadaşlar smart tv de facebook apps ile giriş yapan var mı? ben giriş yapamadım:((

    Facebook ekranını açınca verilen kodu pc den girip Facebook.com/device adresindeki alana gireceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim problemim su USB belleğimi görüyor fakat yayını kayıt etmiyor DVR aktif olmasına rağmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG 42LM620S' i 2 Hafta Önce VatanBilgisayar' dan 1800 TL' ye %25 indirim fırsatından aldım. Gayet güzel ve gerçekten iyi bir ürün. Özellikle 3D' ye hayran kaldım. 1TB HDD' yi taktım içine yığdım 1080P 3D filmleri her akşam 3D sinema keyfi yaşıyoruz :) Almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Kablosuz ev sinema sistemi alayım diye düşünüyorum ama kararsız kaldım. Kablosuz ev sinema sistemlerinden anlayan yada kullanan arkadaşlarımız var ise tavsiyelerini almak isterim.

    LG 42LM620S için AN-WF100 WiFi Dongle' ı SanalPazar üzerinden dün sipariş verdim. İlgilenen arkadaşlar için adres aşağıda.

    http://www.sanalpazar.com/Lg-An-wf100-Wifi-Dongle__isp4179951



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 15 Ağustos 2012; 10:37:18 >




  • Arkadaşlar Merhabalar bendede 620s var acaba güncelleme yaptıktan sonra uydu kanllarınız silindimi yoksa kanallar duruyomu? acil dönebilirmisiniz akşam güncelleme yapıcamda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tourgod

    Arkadaşlar Merhabalar bendede 620s var acaba güncelleme yaptıktan sonra uydu kanllarınız silindimi yoksa kanallar duruyomu? acil dönebilirmisiniz akşam güncelleme yapıcamda.

    Güncelleme yapınca hiçbirşey silinmedi yapabilirsin 10 dakika bile sürmüyor .En çok ta elektrik kesilir doye çok korktum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.