Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.592
Cevap
150
Favori
466.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anlaşıldı hocam şuan çalışıyorum akşam mağazaya girer beğendiğim monitörün değerlendirmelerini kontrol eder ve ona göre alırım. İlginiz ve paylaşımlarınız için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Konya vatandan vx serisi monitör aldım (vx2460h almak üzere gitmiştim ama renk görüntü farkı göremediğim için beyaz VX2451mhp aldım) böcekgrafik hocamın önerileri viewsonicte vx serisi olduğu için alırken tereddüt etmedim, fakat Ankara'ya geldim bide ne göreyim ekranda ölü piksel var hemen vatanı aradım bugün içinde Ankara'daki herhangi bir vatana giderseniz ancak değişim yaparız yoksa 5 piksele kadar değişim yok dediler bende hemen Söğütözü vatana gittim, müşteri hizmetlerinden iade kuponumu alıp monitörlerin bulunduğu departmana gittim orda bir arkadaş bana PHILIPS 248C3LHSB/00 önerdi önce olumsuz yaklaştım fakat iki monitörü (PHILIPS 248C3LHSB/00 ve VIEWSONIC VX2351MHP) yanyana koyup görüntülere baktırdı o philipsin renkleri çok daha canlı ve güzel geldi bu sebepten philips aldım ama şuan hata mı yaptım diye düşünüyorum monitörü bağladım görüntü güzel fakat ps3te evdeki tvdeki kadar net görüntü yok gibi geldi adam 1 hafta içinde yine iade alırız değişebiliriz dedi sizce ne yapmalıyım hata mı ettim




  • Önemli olan senin gözlemin. İçine sindiyse kullan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Önemli olan senin gözlemin. İçine sindiyse kullan.

    Hocam görüntü çok iyi geldi gözüme orda ama evde tatmin olmadım viewsonicle keşke vermeden ps3ü deneseydim diyorum, bir kaç gün kullanayım bakalım belki severim, viewsonic beyazdı birde dış görünüşten dolayı da sevmiştim, bunda gtg 2 ms tepki süresi var normalde 5ms yazıyor, viewsonicte 2ms yazıyordu ama gtg miydi bilmiyorum gerçi tepki süresinden ziyade input lag önemli fakat crt ekranım yok test yapamayacağım netbookumla test yapmaya çalıştım aynı sonucu aldım ikisinde
  • Hocam tekrar merhaba konunuzu baştan aşağı okudum ve anladığım kadarıyla en iyi monitörler 120-144 hz monitörler güncel Modeller arasında araştırdım ama tam emin olamadım 2 gündür konuyu okuyorum ve kafam iyice karıştı diyebilirim sizden ricam affınıza sığınarak bana güncel cihazlar arasından 120+ hz bir monitör tavsiyesinde bulunabilir misiniz fiyat 800 TL'yi geçmeyecek şekilde olursa çok sevinirim. Saygılarımla teşekkürler.
  • Fiyatı 800'ü geçen 144 hz olarak Asus VG248QE, geçmeyen BenQ XL2410T ve Samsung S23A700D var.
    Yukarıdaki modeller ile Acer GD245HQ, Acer GN245HQ ve Asus VG236H ikinci elde bulunduğunda alınabilir. VG236H, içlerinde en iyi olan.

    Bu monitörlerin birçoğunun kullanıcı incelemeleri mevcut. Acer modelleri fiyat olarak daha uygun olduğu gibi kullanıcıları da memnundu. Hatta incelemelerden birini de bir arkadaş yapmıştı.

    Az önce denk geldim. VG236H'yi gördüm ikinci elde. Fiyatı bilmediği için yüksek yazmış anlaşılan. Pazarlık edilerek makul seviyeye çekilebilir sanırım. Bununla ilgili öneri sayfasında inceleme linkleri var: Asus VG236H Satış Linki




  • Hocam bildiginiz en ucuz 120hz veya 144hz monitor nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung C24B550US. Oyun için uygun değil ama. Oyun dediysem, multi oyun yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Samsung C24B550US. Oyun için uygun değil ama. Oyun dediysem, multi oyun yani.

    Neden uygun degil hocam acar misiniz biraz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnput lagı yüksek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    İnput lagı yüksek.

    üstad kolay gelsin, 27'' philips 1 ms lik olanını aldım 1.5 ay önce tn panel olan, hatırlarsan sendende çok fikir almıştım hangi monitörü alayım diye. bu monitörün oyun performansına diyecek yok ama ben multi oyun oynamam single fps oynarım sadece. sormak istediğim bu monitörü satıp yerine aynı kasalısı olan amva panelli ; bu monitörü almak. hiç kullandınız mı amva panel ? single player fps oyunlarda sıkıntı yaşatır mı sence ?

    teşekkürler..




  • Multi oynamadıktan sonra hangi tip panel aldığının hiçbir önemi yok. Hatta, önceki arkadaşa yazdığım 120 hz ama input lagı yüksek monitörü (Samsung C24B550US) bile alabilirsin. 120 hz almak istemezsen IPS panelli monitör öneririm. AMVA panelli monitör kullanmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Multi oynamadıktan sonra hangi tip panel aldığının hiçbir önemi yok. Hatta, önceki arkadaşa yazdığım 120 hz ama input lagı yüksek monitörü (Samsung C24B550US) bile alabilirsin. 120 hz almak istemezsen IPS panelli monitör öneririm. AMVA panelli monitör kullanmadım.

    önerebileceğin ips panel var mı usta 800 tl ye kadar single fps oynamak için ?
  • Önerilerdeki IPS monitörlere bak önce. Kendi kafanda eleme yap, sonra aralarından birini seçelim.

    Cevap yazarken alıntı butonunu değil de hemen sağındaki cevap butonunu kullan lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    pro oyuncular için önerilmemektedir ama ortalama oyuncular için iyi bir seçim.




    Hocam öncelikle merhabalar.
    HD7850 kullanıyorum bu yüzden dvı çıkışlı monitöre ihtiyacım var.
    Genellikle oyun için kullanmayı düşünüyorum.
    inç olarak hiç fark etmez ve bütçem 150 tl . Bu fiyata dvı çıkışlı bir monitör öneriniz var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Önerilerdeki IPS monitörlere bak önce. Kendi kafanda eleme yap, sonra aralarından birini seçelim.

    Cevap yazarken alıntı butonunu değil de hemen sağındaki cevap butonunu kullan lütfen.

    sizin monitörden almak istiyorum usta, U2312HM. multiplayer oyun oynamıyorum, oynayacağımıda sanmam. far cry 3 oynarken sıkıntı yaşamadığınızı okumuştum. nerden alabilirim bu monitörünüzden sizin? güvenilir bir site tavsiye edebilir misiniz ?
  • 150 liraya monitör var mı bilmiyorum. Varsa da oyun için işini görmez. Yani multide verim alamazsın. Bütçeni artırkan gerek mutlaka. Aynı paraya daha iyi bir monitör almak için ikinci ele bakmanı tavsiye ederim bu sebeple. Acer'ın HLB serileri hem ekonomik, hem de performanslıdır mesela.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Acer'ın HLB serileri hem ekonomik, hem de performanslıdır mesela.

    Şu monitör işimi görür mü peki ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_65699879/f_//tm.htm#65699879
  • Rica ediyorum; mesaj yazarken zaruret hali dışında alıntı yapmayın. Alıntı butonunun yanındaki cevap butonunu kullanın.

    * * *

    @civic si:
    Bunların üçü de güvenilir: U2312HM Satış Linkleri



    @şerlok:
    Fikrim yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 16 Nisan 2013; 16:56:48 >
  • S23A700D bugün elime geçti kurdum, testleri yaptım ardından 120 Hz için ekran kartımın ayarları yaptım ve LoL için almıştım oyuna girdim ve il söylediğim şey bu oyunu ilk defa görüyorum.Yıllardır oynuyorum ama ilk defa görüyorum,monitör çok başarılı ve 120 Fps ile oyunumu oynadım sonrasında iş yerimden 3D film getirmiştim güzel bir media player indirdim ve o filmi açtım başta biraz bocalar gibi oldum ama ayarladım 3D menüsünden Yanyanayı seçmem gerekiyormuş.Buraya kadar çok güzel film Titanların Savaşı izledim harika bir derinlik ve geniş izleme açısı.Sonra başladı macera Crysis 3 kurdum ve 3D olarak açtım gerçekten arkadaşlar çok güzel bir oyun ve 3D'yi yaşatıyor.Bu monitörde detayları yansıtmak konusunda çok iyi çok zevk aldım ve şu saat oldu yarın iş var bilgisayarın başından kalkamadım.Şiddetle tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.