Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.591
Cevap
150
Favori
466.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Uyarı değil, tavsiye. Şurda belki 10'ar tane mesaj yazdık. İçlerinden gereksiz olanları çıkartsak, ancak 3 tane kalır heralde. Önceki uzun mesajımın sonunda yaşanmış bir hikâyeyi alıntıladım. İnsanların birbirlerini doğru anlamaları, bunun için de akıllarından geçeni düzgün şekilde ifade etmeleri (yazılı ve sözlü olarak) çok önemli. Anlatmaya çalıştığım şey buydu.

    Evet haklısın. Acele ederken aslında bilgi paylaşımımızı daha da uzatmışız gereksiz yere. İmla kurarlarına dikkat etmeme rağmen, devrik veya düşük cümle kullanmanın önüne geçmek biraz daha zor, bunun için kendi adıma söyleyeyim biraz daha kitap okumak lazım.
    Sorum olacak, tam anlayamadım ya da açıklayan bir metin varsa (kolaya kaçıyorum) linkini verirsen sevinirim.
    Monitörlerde input lag ve tepki süresi arasındaki alaka, fark ve ilişki nedir? Her ikisinin de kullanıcıya yansıması nedir? Yani sebep sonuç ilişkisi hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler...




  • E2343F2
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nesin

    Monitörlerde input lag ve tepki süresi arasındaki alaka, fark ve ilişki nedir? Her ikisinin de kullanıcıya yansıması nedir? Yani sebep sonuç ilişkisi hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

    İlk sayfada bu iksinin tanımı var. Detayları ise imzamdaki Multi FPS Oyuncusunun Rehberi (Donanım, ISS, Oyun Ayarları) konusunda.
  • Abi seninde önerin ile Asus pb278q modelini satın aldım. Aletten çok memnunum benim gibi sürekli fps oyunları oynayan birini hiç rahatsız etmiyor hem çözünürlük hemde renklerin güzelliği ile oyunlardan aldığım keyif artı.
    Acele çekilmiş resimleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyri -- 31 Mayıs 2013; 0:29:42 >




  • Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Ayak sistemi Dell'dekiyle aynıymış.
  • Ayak sistemi güzel düşünülmüş baya memnun kaldim, bir çok pahalı monitörde yükseklik ve açı ayarı yok ama bence olması lazım yüksek ayarlamak için altına eşya koymak çok saçma geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyri -- 31 Mayıs 2013; 1:02:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba 550 tl yi gecmeyecek ips monitor onerisi alabilir miyim ghosting sorunu olmayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ya? Ben yüksekliği de ayarlanabilir sandım şekli aynı görününce. Aşağı-yukarı kaymıyor mu o asansör gibi. Ayağın, monitöre bakan tarafında yukarıdan aşağıya kadar bi kızak yok mu? Ben mi yanlış görüyorum?

    Dell'dekilerin yükseklik ayarı ile pivot özelliği de var. Benim kullandığım 500 liralık monitörde de var bu özellikler. Yükseklik ayarı çok işe yarıyo ama pivot özelliği ne için kullanılıyo diye merak ettim hep. Olsa olsa eyenity içindir heralde.

    Ekleme:

    Ayarlanıyor. Baksana resimlere: tftcentral incelemesi
    İndirip-kaldırmak için bi düğme falan yok olmaması lazım. Paneli aşağı ya da yukarı ittir, bıraktığın yerde durur.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 31 Mayıs 2013; 0:51:02 >




  • @Poyri!!!

    Hayırlı olsun. Bide biz alabilseydik çok güzel olacaktı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RoBiN*

    @Poyri!!!

    Hayırlı olsun. Bide biz alabilseydik çok güzel olacaktı

    Teşekkürler. Fırsatın varsa almak için güzel bir monitör.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dell UltraSharp U2312HM
    Merhaba bu monitörü istanbulda en uygun nerede bulabilirim? İnternette de olur. 460 TL gördüm şuana dek en ucuz ama Bonusa taksit olunca fiyat artıyor. Bir de ölü piksel sorunu olursa 3 yıl garantisi mi var bu cihazın?
  • Nerden aldığınızın bir önemi yok. Ben sanalmarketim'den aldım. Onların yeri Antalya'da mesela. Ama sorunsuz şekilde geldi. Bugüne kadar Dell ürünlerinde ölü piksel sorunu yaşayana denk gelmedim. Dell'i diğer markalarla kıyaslamayın.
  • sadecenotebook sitesinde fiyat daha uygun fark etmicekse oradan alayım.
  • Siteyi ilk defa gördüm. Fikrim yok.
  • Peki bu monitörün muadili var mıdır? Vatandan alabileceğim? Maksimum limit 500 TL, 23,6" - 24" aralığında? Amaç belli FPS oyun ve film!...
  • Bunun Türkiye'de muadili yok. Ona yakın olanı var anca. Ama onlar da grafik-tasarım işlerinde ne kadar iyidir bilemem. niye illâ Vatan? Anlamıyorum sizleri.

    Kendimden örnek verdim. Görmeden aldım ve sorun yaşamadım. Dell alıpta böyle sorun yaşayan da yok ayrıca. Yaşasanız bile Dell'in Türkiye Distribütörü'nü diğer distribütörlerle karıştırmayın. Adamlar kaliteli hizmet veriyorlar. Diğer birçoğu gibi çingenelik yapmıyorlar.

    ViewSonic VX2370smh olabilir.
  • Neyse o zaman kararımda kalıp Dell alayım. Ürün neden vatanda yok anlamadım insan gidip görüp bakmak istiyor bu yüzden vatanda olsun istedim. Neyse o zaman Dell son kararım.
  • Orda Dell satılmıyor. Nedenini bilmiyorum ama iyiki de satılmıyor.
  • sanırım son olarak bu monitörde karar kıldım sizinde bilgileriniz var ise bu monitör ile ilgili paylaşırsanız sevinriim

    ASUS 24" VS248H

    http://www.asus.com.tr/Display/LCD_Monitors/VS248H/#specifications

    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vs248h-24-vs248h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58030

    @bocekgrafik , abim sen ne dersin ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR.BYKUSH -- 31 Mayıs 2013; 16:01:17 >




  • @bocekgrafik e de danışarak Asus VG248QE aldık . Görüntülerin çok akıcı olduğunu söyleyebilirim ki bundan önce BENQ E2420HD kullanıyordum bu sebeple kesinlikle tavsiye ediyorum. Ancak 144 Hz olayı ve 3D Vision olayı için onu destekleyen 1 pc ile test etmekt gerektiğinden bir yorum yapamayacağım. Konsol için alıyorsanız peşinen monitörü tam performansıyla kullanamayacağını bilmenizde fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.