Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.592
Cevap
150
Favori
466.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Global gönderi seçeneği olanlardan alabilirsiniz. Kargosu ve vergisini baştan alıyorlar kapınıza kadar geliyor.
  • Asus VG248QE'nin performansı çok iyi ve almaya niyetlenmiştim(iyi ki almamışım) ama LED panellerle IPS paneller karşılaştırıldığında açı ve özellikle de renk olarak aralarında çok büyük farkların oluşması beni caydırdı açıkçası. S-IPS paneller en üst düzey olduklarından dolayı çok pahalılar. Bundan dolayı S-IPS'ye(Super) en yakın olan P-IPS(Performance, f/p) panelli bir monitör almaya kadar verdim. 16.7 milyon renk nerde 1.07 milyar renk nerde.. Yapılan karşılaştırmalarda bunu doğrular nitelikte... Ayrıca vakit buldukça doğa fotoğrafçılığıyla da ilgileniyorum. Anlayacağınız IPS panel bana şart oldu ama az da olsa oyun oynuyorum. Bu yüzden;

    IPS panellere göre Input lag oranı düşük bir P-IPS panelli monitöre ihtiyacım var. 23" veya 24" olabilir. Ekran kesinlikle mat olmalı. Bütçe en fazla 800TL..

    Gördüğünüz veya bildiğiniz, pişman etmeyecek bir model veya modeller önerebilirseniz sevinirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 5 Şubat 2014; 13:45:30 >




  • Merhaba,

    İlk sayfadaki bilgileri okudum. Aşağıdaki birkaç monitöre kadar seçenekleri daralttım:

    23-24 inch almayı düşünüyorum.

    Asus VX239H
    Viewsonic VX2370Smh
    AOC E2461Fwh
    Dell U2412M

    Fiyatlar benzer.


    Pro oyuncu değilim ama yeni sistemimle birlikte uzun süre ara verdiğim oyuna az zaman ayırarak da olsa dönmek istiyorum. Ayrıca 1080P video izleyeceğim. Grafik dizayn, tasarım gibi işlerim yok. Ancak parlak ve canlı renkleri seviyorum monitörde. Son olarak parlak ekran yerine mat ekranı tercih ederim.

    BU modellerden hangisini tercih etmelimyim sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vette79 -- 5 Şubat 2014; 13:36:25 >
  • Vette79 V kullanıcısına yanıt
    Madem parlak ve canlı renkleri seviyorsun. O zaman bu modeller arasından tek seçeneğin U2412M. Ama yerinde olsam U2312HM alırdım. Onun oyun performansı çok daha iyi.
  • Samsung S22C350 monitör sahibiyim.
    Çok memnunum. Tavsiye edilir.
  • Merhaba, Dell U2312HM ve VX239H arasında kaldım.İlk sayfadaki sitelerde VX239H ile ilgili hiçbir bilgi yok.İnternette de doğru düzgün bir inceleme bulamadım.Dell'in input lag süresi çok iyi ama 0%-100% 8.15 ms 100%-0%-100% 17.55 ms gecikmesi var.Ghosting'den nefret ediyorum, sanırım siz U2312HM kullandınız gözle görelecek kadar ghosting var mıydı? Diğer yanda VX239H ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum ama tasarımı çok hoş.500-600 arasında siz ne öneriyorsunuz? Teşekkürler.
  • lg nin 150 ekran 3d led tv si var input lag 100ms nin üzerinde mouseyi hareket ettiriyorum imleç belirgin bir gecikmeyle geriden geliyor aim400kg sitesinden press reaction testi yaptım ortalama 0.4 çıktı crt de bu 0.25 idi.nerdeyse yarı yarıya.bide utanmadan 5ms demişler özelliklerinde.
  • pohuman kullanıcısına yanıt
    800 liraya S-IPS yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VETERINARY kullanıcısına yanıt
    Bence biraz vardı. Ama benzer durum, tüm 60 hz monitörlerde var zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @bocekgrafik üstadın tavsiyesi ile HP 22xi model monitör aldım.Kendisine teşekkür ediyorum IPS panel harika bir cihaz.FPS oyunlarında sorun hiç yaşamadım BF 4 oyuncusuyum.Netlik performans ve kalite kokan bir cihaz.Tavsiye olunur.
  • Malesef bende bulamadım. AH-IPS alacağım mecburen. Sizin listede fazla 23" 24" IPS panelli monitör yok. Olanlarda da tip yok. Benim için dış görünüşte önemli.. Ne yapacağım bilmiyorum.. Araştırmaya devam..
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Monitörlerin TV'lerden pahalı olma nedeni işte bu zaten. Ve yine aynı sebepten ötürü, oyuncular için TV tavsiye edilmez.
  • pohuman kullanıcısına yanıt
    İlk sayfadaki Monitörünü hem iş, hem de oyun için kullanacaklara göre tavsiyeler başlığı altında, aradığın nitelikte monitörler var. Bu arada, hem E-IPS, hem de H-IPS kullandım. İnan ki aradaki fark fazla değil.
  • Nedense ilk mesajın sadece o kısmına hiç bakmamışım. Farklı bir başlık sandım galiba. :) Hemen incelemeye başlıyorum..

    Ayrıca samimi cevabınızdan dolayı teşekkür ederim..

    Arada kaldığım monitörler olursa size tekrar danışabilirim..
  • Bugün risk alarak Asus VX239H modelini sipariş ettim forumda merak eden çok. Youtube da videolar var ancak bu yenilenmiş model hakkında pek bilgi yok 2 ödül almış birisinde ghosting sorunu olmadığı yazılmış. Gelir gelmez testleri yapıp burada paylaşırım tabi bocekgrafik üstadımızın izni olur ise. Böylece bu monitör hakkında kimsenin aklında soru işareti kalmamış olur.
  • @bocekgrafik hocam sizin listenizde bana uyan 2 adet monitör var ama 2011 üretimi olmaları "acaba şimdiki güncel monitörlerle aralarında fark var mıdır?" sorusunu sormama neden oluyor. Bu monitörler:
    http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2312hm.htm
    http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2412m.htm

    Ekran yüksekliğinin ayarlanabilir olması benim için olmassa olmazlardandı diyebilirim ve bu özellik 2 monitörde de var.. Siz U2312HM olan model hakkında yorumlarınızı yazmışsınız. Sanırım bu 2 model arasında U2312HM modelini önereceksiniz? Birde üstteki sorumu cevaplarsanız çok sevinirim..

    @ArchLord uzun araştırmalarım sonucunda aklımda sadece bu monitör kalmıştı ama oyun performansından emin olamadığım için tereddüt etmiştim. Birde yüksekliğinin ayarlanamıyor olması vazgeçmeme neden oldu. Umarım kısa sürede bi inceleme yaparsınız da akıldaki soru işaretlerini giderirsiniz..




  • pohuman kullanıcısına yanıt
    Masam makam masası yani yüksek o yüzden yüksekli ayarı benim için hiç önemli değil. Monitörü kullananlar memnun yabancı forumlarda bile bu monitör hakkında adam gibi bilgi yok. Belkide sebebi bu monitöre oyuncu kesimin pek yaklaşmaması. Kutusundan çıkarır çıkarmaz testlerini yapar paylaşırım memnun kalmazsam iade ederim zaten :D
  • Hocam inanın yapacağınız incelemeye çok ihtiyacım var çok iyi olur özellikle ghosting ve input lag değerlerini merak ediyorum.
  • VETERINARY kullanıcısına yanıt
    Süper hızlı gönderi yazmasına rağmen sanalmarketim ürünü kargolamadı yarın iyi bir fırçayı hakettiler ikidir yapıyorlar bunu bana bunlarda işleri iyice bozdu anlaşılan güvenilecek adam gibi firma kalmadı. Merak etme paşam ürün gelir gelmez testlerini yapıcam acele etmeyin bekleyin görelim performansını. Beğenmezsem bende iade edicem zaten başka arayışlara giricez.
  • Hocam birde bu tabloda U2312HM'nin input lag süresinin çok iyi olduğu görünüyor. U2412M'e büyük fark atmış.. Sanki 0.6'nın başına 1 koymayı unutmuşlar veya 1 tuşu basmamış gibi geliyor bana. 24"'ten yanayım diyebilirim. Vermiş olduğunuz linklerde de monitörler birbirinden çok farklı değil. Sadece bazı konularda birbirinden daha üstünler. Siz bu monitörü kullandınız. Yorumlarınız benim için çok önemli..

    Yok yok böyle olmayacak, çok kararsız kaldım. Hocam herşey size bağlı..

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/u2312hm-dell-monitor-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,37492.html
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/u2412m-dell-monitor-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,36637.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 6 Şubat 2014; 21:32:35 >




  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.