Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (483. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.592
Cevap
150
Favori
466.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Uzun uzun açıklamalardan şikayet ediyorlardı hani. O kısımları sildim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun amaci bilgi ve duygu paylasimi lakin, forumda yönetim anlayisi biraz farkli ilerliyor buna katilmamak elde degil. Ben her zaman esitligi savunsamda, yasini basini almis forumda belli bir paylasimda bulunup emek vermis insanlarin yönetim tarafindan daha özenle dinlenmesi gerektigini düsünüyorum.

    Gecen gun 2.el bölümünde malum şahislardan birisinin ilan notuna denk geldim, feckalade sinirlendim. Adamin konusunda bu ilan her turlu yoruma aciktir yaziyor, buda oraya yazmis sakin mesaj yazmayin yazarsaniz silinecektir diye. Ilana alakasiz yada boykot edici mesaj yazilirsa sikayet edilip sildirilmek istenebilir ama sen kim oluyorsun ki bunu yaziyorsun? Sikayet ettim mesaji ve yonetime bu adamin yonetici mi yoksa yonetici yakini mi oldugunu sordum, yonetimse esasinda kendine yapilan hakareti kaaleye dahi almadi.

    Acilan konu ve icerisindeki paylasimlar konu sahibinindir , istedigi gibi duzenleyebilir silebilir yani.. Oyleyse ve bocekgrafik paylasim yapmaya degmeyecegini dusunuyorsa konuyu silmesinde hicbir sakinca yok kimse de yargilayamaz.

    Ben ceza vb. Durumlari da sebeplerini de sonuclarini da bilmiyorum ve soylenildigi sekilde bir haksizlik sozkonusu ise paylasimlari kisitlama istegini destekliyorum.

    Iyi gunler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek için teşekkürler. Az yukarıda, 17 Kasım 2015; 17:43:46 tarihli mesajımda biraz bahsettim. Ordan başka olarak, "trol" kelimesi için bile sayısız ceza aldım. Yöneticiye PM atıp "Trollere 'trol' yerine ne demem gerekiyor?" diye soruyorum. Bu cümle içindeki "trol" kelimesine bile "3. şahıslara hakaret!" gerekçesiyle ceza veriyor bana. Tam bir akıl tutulması. Forum destek'e yazıyorum. Haftalar sonra kilitlenerek kapatılıyor. Filli olarak "Seni artık istemiyoruz"un uygulanmasından başka nedir ki bu? Madem vaziyet bu. Buna rağmen benden foruma katkı da bekleyemezler herhalde; öyle değil mi? Ama buna bile müsâde edilmedi. Konunun "foruma mâl olduğu" gerekçesiyle silemezlermiş. Ya devam ettirecekmişim, ya devredecekmişim, ya da konuya kayyım atayacaklarmış (çökecekler. Admin hesabına devredecekler). Ben de kerhen konunun benim üzerimde kalmasını tercih ettim.
  • Hocam senin yerinde olsam tüm mesajlarımı tek tek silerim üşenmeden. Senin konunu bile sahiplenmişler şaka gibi, neymiş foruma mal olmuş Hit için konuyu sildirmiyorsunuz madem, konu için bilgisini birikimini zamanını paylaşan arkadaşımızı da kaale alın bir zahmet. "DH Yönetimi = Çöp"
  • Merhaba Arkadaşlar,

    AMD yeni sürücüleri ile birlikte sunulan FREESYNC özellikli iki monitör arasında kalıdım. Şu anada Samsung 23" 8ms monitörüm var boyut olarak masa üstünde küçük değil. Uzun zamandır 21" monitör mü alsam diyordum. Sizce BF4 gibi FPS oyunlar oynayan biri için hangisini tavsiye edersiniz? Görüşleriniz benim için çok önemli özellikle 144hz deneyim nasıldır? 24" monitör almaya değer mi? üstelik iki katı fiyat farkı var.

    1-http://aoc-europe.com/tr/products/g2460pf 24" 144hz
    2-http://aoc-europe.com/tr/products/g2260vwq6 21.5" 75hz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motorist34 -- 20 Kasım 2015; 23:22:14 >
  • Konuya kayyım atayacaklardı az kala. Kimi mala çöküyor, kimi konuya. Aradaki fark var mı?

    Onu da düşündüm ama insanlık bende kalsın. Şu mesajları tarafsız gözle okuyan herkes görecek kimin haksız olduğunu ve onu hapsedecek vicdanında; senin yaptığın gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir konu ve bilgi paylaşımı... saçma tavır ve art niyet yüzünden bu şekilde olmamalı ve gönül vermiş hobi amacıyla başlamış bilgi paylaşımı devam etmeli... ama nasıl :)
  • ben bu konuyu acan arkadaşın sayesinde asus vg248qe monitör aldım ve çok memnunum.2senedir kullanıyorm.piyasada varmı bilmiyorum ama herkese tavsiye ederim.bocegrafik arkadaşımada teşekkür ediyorum,bizi bilgilendirdiği için.
  • Arkadaşlar bende arada kaldım yardımcı olun oyun için alıcam 60-75hz düşünüyorum .120-144hz değerlerinde bu fiyatlara varsa önerebilirsiniz en yüksek inç olarak 24'' düşünüyorum TN panel istemiyorum sanıyorum 120hz'de ips ekranlar var.Aşağıda arada kaldığım monitörlerin kısa kısa özelliklerini vericem. Hepsi FullHD olması da önemli.Birde ms olayına fazla takılmıyorum çünkü milisaniyelerden bahsediyoruz yakalamamız çok zor hemen hemen yakın sayıyorum ben ama yinede yazıyorum aşağıya.

    Acer R240HY bidx --> 4ms-60hz-1HDMI-Hoparlör yok-23.8''-60hz
    AOC i2367Fh 23-Inch --> 2HDMI-5ms-Hoparlör var-23''-60hz
    ASUS 23" VC239H --> 1HDMI-Hoparlör var- 23''-ms bilmiyorum-75hz

    ASUS 23.6" VN247H --> 23.6''-Hoparlör var-1ms-75hz (Ancak bunda olumsuz yorumlar var o beni biraz rahatsız etti sallanma , ölü pixel vs...)

    Bu monitörlerden alanlarda yardımcı olursa çok sevinirim birde taraf tutmadan eksik ve artı yönlerini açıklarsanız sevinirim önerilere açığım.

    Edit= Bu monitörlerin çıkış tarihlerini bilmiyorum yeni tarih olanlara öncellikli bakıyorum(bu link verdiklerim arasında biliyorsanız yeni çıkanları yazarsanız sevinirim) sonuçta yeni teknoloji vs.. içerikler hep gelişiyor.Önerilerde buna dikkat ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
    AOC(Tr'ye oranla 200tl daha ucuz)-Acer yurt dışından 600tl civarına gelebiliyor ama yurtdışında alma konusunda kararsızım sonuçta burda alırken hertürlü testi yaptırıp alabiliyoruz ve garantileri çok uzun süreli oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 28 Kasım 2015; 18:24:22 >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    İki mönitör arasında kaldım oyunda çok fazla oynuyorum filmde fazla izliyorum hangisini tavsiye edersiniz veya bu segmentte başka tavsiyeniz var mı?

    http://www.hizlial.com/samsung-236-s24e390hl-4ms-genis-ekran-pls-led-monitor/10638426

    http://www.hizlial.com/benq-24-ew2440l-4ms-analoghdmimhl-hdmi-full-hd-led-monitor/10508051
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanblue3455

    İki mönitör arasında kaldım oyunda çok fazla oynuyorum filmde fazla izliyorum hangisini tavsiye edersiniz veya bu segmentte başka tavsiyeniz var mı?

    http://www.hizlial.com/samsung-236-s24e390hl-4ms-genis-ekran-pls-led-monitor/10638426

    http://www.hizlial.com/benq-24-ew2440l-4ms-analoghdmimhl-hdmi-full-hd-led-monitor/10508051

    Oyun film ikilisi için ips monitör bakıyorum ben de, S24e390hl'yi düşünüyordum. Takipteyim.
  • Vay be arkadaşın dediği gibi tez gibi konuydu ve böcek kardeş (hocam şaka takılıyorum :) burda olmayan monitörler için de çoğu kişinin mesajını cevaplayıp yardımcı olmaya çalışıyordu. Tabiki hatalar olabilir ancak sonuçta bu kadar emeğin bir maddi karşılığı yok, hatalar olsa bile göz ardı edilebilirdi. Emeğine sağlık hocam, şimdiye kadar ki yardımların için kendime adıma teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda bir iki kisinin Adam akilli inceleme konusu vardi gerisi hep forumda kendi reklamini yapmak icin ici gereksiz urunun sitesindeki bilgileri yazmaktan oteye gitmeyen kullanicidan gelen sorunlari urun saglam sen bozuksun zihniyeti ilen gecistiren kisilerin incelemeleri var. Sahsen konu sahibi ozelden bile cok yardimci oldu ve konusunun daha temiz olmasi icin yazimi duzeltmem konusunda bile yardimlari dokundu. Yabanci bir forumda olsa bu tarz konu sahipleri ilgili urunlerde inceleme icin cagirilir ama ben bir kac tekno seyir videos disinda buna girisen birlerinide gormedim.
    Bu arada windows phone'da hic bir sey yok diyip kendilerininde Turkiye nin en buyuk formu olarak hic bir girisimde bulunmamalarida alkıslancak bir hareket.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumu forum yapanın zaten üyelerinin bilgisi olduğu unutuluyor.
    aynı durum demek heryerde geçerli güç kimin elindeyse haklı odur.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    birader bir kaç soru sormak için cezanın bitmesini sabırsızlıkla bekledim! sonra araya bir şeyler girdi zamAn geçti. Şimdi "karşılatığın tavrı" okudukça kızıyorum. Bilginin, emeğin çarçur edilmesine dayanamıyorum. Özellikle ülkemiz insanları bu denli bencilce herşeyi kendine saklerken.
    sayın böcekgrafik efendi; sildiğin uzun anlatımların ben çıktısını almıştım. (Karar verme yeteneğinden aciz bazı arkadaşlar kısa cevap bekliyor olabilir. Öğrenek bilerek kendi kararını verip almak en güzelidir. )
    Tedavim devam ederken hem hastanede hem işte okudum. Sayende çektiğim göz yorgunluğunu, baş ağrısını azaltacak, matbaa ve dijital baskıya iş hazırlarken doğru renkleri verecek, oyunda tatmin edecek 27"inç monitörü seçtim.... TEŞEKKÜR ederim. Zaman kazandım, doğru yönlendirmeler yaptığını düşünüyorum. Emeğine teşekkür ederim. Kalemine sağlık...
    Bir gün monitör-Tv konusuna da el atmalısın. Nerede yazarsan yaz sanırım seni buluruz.

    (2008'den beri foruma üyeyim sayende 6. postu atmışım Zor iş) Esen kal...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ser-sipahi -- 3 Aralık 2015; 16:41:52 >
  • ser-sipahi S kullanıcısına yanıt
    unicornek kullanıcısına yanıt
    Gerginix kullanıcısına yanıt
    0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    Baskın Oran'ın sözüyle başlamak istedim bu mesaja: "Bizim milletimiz okur-yazar değil, okumaz-yazar."

    Okumuyoruz malesef. Lâkin okuyanlar ise "Arayan, belâsını da, mevlâsını da bulur" hesabı ne yapıp-edip buluyor aradığını. Hele bir de verici varsa, onlar için "Yeme, yanında yat" kâbilinden bir güzellik çıkıyor ortaya.

    Bu sorunları ben de fazlasıyla yaşadım zamanında. Çözümlerini bulmam da hayli zaman aldığı için, "Ben çektim, başkaları da çekmesin" düşüncesinden hareketle açmıştım bu konuyu ve Multi FPS Oyuncu Rehberi konusunu. Büyükler, "Hâlis niyetin dahi kerâmeti vardır" derler. Günün birinde bu konunun alanında tek hale geleceği, aklımın ucundan dahi geçmezdi halbuki. Arz-talep meselesinin güzel bir misâli.

    Kıyâmet alâmetlerine dâir hadis-i şeriflerden birisi, mânâ itibariyle şöyledir: "Niteliksiz (yalancı) insanlar başa geçecek ve itibar görecek. Nitelikli (doğru) insanlar itibar görmeyecek."

    Bunu, toplumların kıyâmetleri için de düşünmek mümkündür. Hangi toplumda ehil insanlar değil de, ehliyetsizler rağmet görse, o toplum batmaya müstehaktır. Sözün özü, bu sorun sadece benlik bir durum değil; dikkatle bakılacak olunursa, ülkenin genelinde aynı sorun, çöpçüsünden tepe yöneticilerine kadar sirâyet etmiştir malesef. Adâletin olmadığı, görevlerin ehil olan kişilere değil de yalakalara, biatçı ve itaatçılara verildiği bir yerde, benim gibilere yer yok. Onların müstehak oldukları, bir abimizin deyişiyle konu dış(kıs)ı tayfasıdır.

    Hüsn-ü zannın için teşekkürler.

    * * *

    Her ne rahatsızlığın varsa, geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 3 Aralık 2015; 17:06:58 >
  • Selam Mürsel;
    Hem sana ayıp ve yazık etmişler hem de konuya yazık olmuş. Gerçekten türk forumlarındaki en emek verilmiş konulardan biriydi.
    Geçenlerde bir arkadaşım oyuncu monitörü tavsiyesi ve bilgileri istemişti benden. Tabii ilk olarak senin konun geldi aklıma. İlk mesajdaki bilgileri okumasını söyleyecektim ki, konuyu açıp mesajın düzenlendiğini görünce üzülmüştüm. Yönetimle alakalı bir sorundan dolayı yaptığını da düşünmüştüm ki zaten öyleymiş sonradan farkettim.
    Hepimize hayırlı ve geçmiş olsun.
    Kolay gelsin.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Selamlar dostum,

    9 Nisan'da mesaj atmıştım sana. Tavsiye değil de takdir ettiğimi belirtmek için bir mesajdı. Kolay değil, bir çok insana zamandan feragat ederek yardımcı olmak. O zaman mesajda belirtmişim, reklam geliri de olabilecek başka platformda niçin devam etmiyorsun diye? Hem bu kadar emeğin bir karşılığı olur hem de bu tür sıkıntılar ile uğraşmazdın. Ki hala geç değil. Başka bir sitede niçin devam etmiyorsun? Ara sıra boş zamanım olduğunda gelip konunu okuduğum oluyordu. Başka bir sitede yazsan da biz yine senden faydalansak nasıl olur?

    Saygılar...
  • BenQ 24" XL2411Z vs BenQ xl2720z.

    27 inc oyun icin cok mu gereksiz olur? Dusunceleriniz nelerdir?

    Suan Samsung 2233rz 120hz monitor kullaniyorum. Blur Reduction, Flicker Free gibi ozelliklerden dolayi Benq tercih ettim. Geriye sadece boyutlari kaldi. Almisken 27 mi yoksa 24 mu alsam karar veremedim.
  • başka bi forumda yardım etmeye başlasanız daha iyi olur bence
  • 
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.