Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.592
Cevap
150
Favori
466.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cevap basit aslında. Üçünün de boyutları farklı olduğundan, kaç inç almak istiyorsanız, seçiminizi ona göre yapmalısınız.
    Üçünün de performansı üst düzeyde zaten.
  • En iyisi yarın mağazada seçmek olacak o zaman. Bunlardan herhangi birisini alsam keske diğerini alsaydım dedirtecek bir tanesi var mı içlerinde ? Ya da özellikleriyle diğerlerinden sıyrılabilen bir tanesi :D
  • Vatana Yüzde 30 indirim geldi saldırııııııııııııın :)
  • Benq tercih edebilirsin. Kaç senedir kullanıyorum bana mısın demedi. Hiç sorun yaşamadım. Oyun performansı da gayet iyi. Zaten belirttiğin modellerin özellikleri de birbirine yakın. Ekran boyutu da sorun değilmiş. Ki öyle olsa bile hepsinin ekran boyutu gayet yeterli. Benq kullanan birisi olarak benq öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spock

    En iyisi yarın mağazada seçmek olacak o zaman. Bunlardan herhangi birisini alsam keske diğerini alsaydım dedirtecek bir tanesi var mı içlerinde ? Ya da özellikleriyle diğerlerinden sıyrılabilen bir tanesi :D

    Açıkçası, ben de monitör alacağım ve ben de S23B550V ve RL2450H arasında kaldım.

    RL2450H'nun artıları:
    - 1" büyük olması ki benim için çok önemli değil bu.
    - Malzeme kalitesi daha iyi sanki.
    - Port sayısı fazla. Özellikle de DVI portunun olması önemli.
    - Daha ağır bir duruşu var.

    S23B550V'nin artısı:
    Renkleri RL2450H'dan daha güzel.

    Benim takıldığım nokta bu son nokta oldu aslında.



    Ekleme: Her ne kadar benim için renkler de önemli olsa da, genel değerlendirme yaptığımızda RL2450H daha ağır basıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 24 Kasım 2012; 1:10:03 >




  • O monitöre ait input lag testi henüz yok ama Sonicman'in kullandığı monitörün 0 input laglı olmasını gözönünde bulunduracak olursak, yani modelin sonunun /00 diye bitmesine bakacak olursak olabilir tabii ki.

    Ancak bu monitörün renkleri fazla parlak. Sonicman, % 20'ye indirip kullanıyorum demişti. Mağazada sorduğumda da genel şikayetin aynı yönde olduğunu söylemişti ordaki eleman. Bilginiz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    O monitöre ait input lag testi henüz yok ama Sonicman'in kullandığı monitörün 0 input laglı olmasını gözönünde bulunduracak olursak, yani modelin sonunun /00 diye bitmesine bakacak olursak olabilir tabii ki.

    Ancak bu monitörün renkleri fazla parlak. Sonicman, % 20'ye indirip kullanıyorum demişti. Mağazada sorduğumda da genel şikayetin aynı yönde olduğunu söylemişti ordaki eleman. Bilginiz olsun.

    Teşekkürler bilgiler için. Bu şekilde aktarayım o halde. İlk sayfalarda ki ürünlerden Vatan da bulabilmiş değilim bulsaydım onlara da yönlendirebilirim arkadaşı ama fiyat olarak da bütçesini aşar onlar sanırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: frt33

    http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/philips-227e3lhsu00-215-227e3lhsu-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58390#allImages

    Ürün hakkında bilgisi olan ? F/P olarak tavsiye edilebilir mi ?

    Tavsiye ederim monitörün fazlası var eksiği yok. Gündüz kullanımda parlaklık %100 , gece kullanımda %20 olarak kullanıyorum renkler çok canlı kacırma bu indirimi.Genelde ben hep f/p olarak bunu öneriyorum alanlardan teşekkür mesajları alıyorum.
    Monitörü aldıktan sonra görüşlerini bu konuya yazarsan senden sonra alıcaklara faydalı olurhttp://forum.donanimhaber.com/m_56483200/tm.htm




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kacak_250

    Vatana Yüzde 30 indirim geldi saldırııııııııııııın :)

    Ne ballısınız arkadaş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spock

    En iyisi yarın mağazada seçmek olacak o zaman. Bunlardan herhangi birisini alsam keske diğerini alsaydım dedirtecek bir tanesi var mı içlerinde ? Ya da özellikleriyle diğerlerinden sıyrılabilen bir tanesi :D

    PHILIPS 27" 273E3LHSB/00 Led Monitör
  • Güncelleme:

    Dell U2312HM'ye 3 yeni inceleme linki ve yeni açıklama ekledim. Monitör olarak da U2312Hm'ye karar verdim arkadaşlar. BenQ alacaktım ama onun renkleri beni hiç tatmin etmedi. Bu monitörün tepki süresi her ne kadar 8 ms GTG (14 ms) olarak geçiyor olsa da, testlerde bu değer daha düşük çıkmaktadır. Ayrıca, bizim gibi ortalama oyuncular için de önerilmektedir. İncelemelerde de zaten böyle yazmaktadır.
  • Hayırlı olsun şimdiden
  • Daha sipariş bile vermedim. Sadece karar verdim ama sağol.
  • Monitörü alırken içindEN DVI kablosu çıkıyor HDMI yerine. HDMI daha iyi olduğunu biliyoruz. DVI ile oyun oynasam görüntü kalitesi çok fark eder mi hdmi göre? 1-2 gün hdmi kablo alamıyacam.
  • Arkadaşlar S23B550V modelini almış bulunmaktayım. S23B350H modelinden vazgeçmemin sebebi vatanın yüzde30luk indirimidir. 403TL ye almış bulunmaktayım. Şuan Kurdum sanırım cd dende bişeyler kurdum. Ekran ayarları hakkında renk felan yardım edecek arkadaşları bekliyorum. Skype: BuLLeTpRoF. Steam: KacaK35 yardımlarınızı bekliyorum
  • Hayırlı olsun. Daha önceden bu monitörü alan arkadaşlara sor istersen. Konunun 2. sayfasından sonra bolca var. Özellikle de evs4evs, FoxPark ve Ahmet© başı çekiyor.
  • Teşekkür Ediyorum. Monitörden gelen sesi nasıl kapatabilirim? Monitör üzerine baktım herhangi bir tuş bulamadım. Şuan DVI kablo ile bağlanıyorum renkler gayet canlı ve güzel.
  • Renkler, dediğim gibi BenQ'nun oyun monitörlerinden bile daha güzel. Monitörle iligili soruların için önceki mesajıma bakman gerek.
  • Arkadaşlara pm attım cevap bekliyorum.

    Magic Tune Programı böyle hata veriyor pm attığım arkadaşlar bir el atsınlar. Güncel sürümünü indirmeme rağmen /64bit aynı hatayı veriyor
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.