Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.592
Cevap
150
Favori
466.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynı monitörün DH video incelemesi de var önerilerim arasında. Bi de oraya bak istersen. *


    * Bir de link kısaltmayı kullanma istersen. **** şeklinde engellendiği görülüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srcnx

    Hocam geçenlerde monitör almak için yazmıştım ama PHILIPS 21.5" 227E4LHAB/00 yeni olduğu için henüz inceleme yapan yok bende bekledim ama halen inceleme mevcut değil :) Bugün %30 Vatan indiriminden yararlanmak istiyorum. SAMSUNG 21,5'' S22B350H vs PHILIPS 21.5" 227E4LHAB/00 arasında tercih yapmam lazım Samsung inceleme testleri mevcut ve gayet iyi online oyun oynayanlar için. Philips avantajı Hoparlör ve İzleme Açısı biraz daha iyi ama input lag testi daha yapılmamış Phlips. Gönlüm Phlips den yana ama online oyun oynadığım için İnputlag testleri daha önemli tabi ki sizim bi fikriniz varsa yardımcı olabilirmisiniz

    Önemli olan içine sinmesi. Kullanacak olan sensin çünkü. Eğer içine 227E4LHAB/00 siniyorsa onu al.




  • Artık bu saatten sonra Asus VG248QE 141Hz monitörü şiddetle öneriyorum oyuncu arkadaşlara
  • Monitörü aldın galiba?
  • Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Aynı monitörün DH video incelemesi de var önerilerim arasında. Bi de oraya bak istersen. *


    * Bir de link kısaltmayı kullanma istersen. **** şeklinde engellendiği görülüyor.

    Baktım orada da aynı demek ki sorun yokmuş.


    * Tamam hocam
  • mrb arkadaşlar bugün ASUS VN247 monitör aldım bağlantısını yaptım ancak monitörden ses gelmiyor herhangi bi yazılım fln gereklimidir monitörden ses gelmesi için yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar
  • Burada bilen vardır diye soruyorum. Acer GN245HQ malum 3d vision destekli bir monitör. Fakat benim aklıma takılan bir konu var benim ekran kartım AMD bilgisayarımda bu monitörü 3d kullanmanın bir yolu varmı?
  • selam hocam, elimde BenQ G2222 HDAL var fiyatı uygun diye vakti zamanında almıştım fakat ev arkadaşımın aldığı yeni monitörden sonra kendiminkinden soğudum DVI ve VGA arası bu kadar farkedeceğini düşünmemiştim daha önce..benim istedğim max 300 tlye sıfır veya 2.el 1920x1080 veya 1600x900 çözünürlükte ghosting ve input lag seviyesi bf3 te can sıkmayacak bir monitör.Ekran büyüklüğü de pek önemli değil.Şimdiden teşekkürler :)
  • selam böcek grafik sonunda aldım AOC 23" E2357FM nası iyimidir bilmem abim aldırdı balçova vatandan %30 indirimle 1-2 oyun denedim counter strike source ve farcry3 hdmi ile bağladım ancak gene farcy3te vsyn acmadan yırtılmalar oluyor bu herhalde genel sorun 60 hzlerde normalmi anormalmi sormak istiyorum diğer herşey iyi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OtoburPirana

    Burada bilen vardır diye soruyorum. Acer GN245HQ malum 3d vision destekli bir monitör. Fakat benim aklıma takılan bir konu var benim ekran kartım AMD bilgisayarımda bu monitörü 3d kullanmanın bir yolu varmı?

    Buraki arkadaşlar arasında sanırım yok ama onun bir yolu vardı. Şu an içeriğine tekrara bakmadım ama linkteki konuyu incele bi istersen: nVidia 3D Vision ve AMD HD3D teknolojileri hakkında herşey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 1 Nisan 2013; 23:56:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulas542002

    selam hocam, elimde BenQ G2222 HDAL var fiyatı uygun diye vakti zamanında almıştım fakat ev arkadaşımın aldığı yeni monitörden sonra kendiminkinden soğudum DVI ve VGA arası bu kadar farkedeceğini düşünmemiştim daha önce..benim istedğim max 300 tlye sıfır veya 2.el 1920x1080 veya 1600x900 çözünürlükte ghosting ve input lag seviyesi bf3 te can sıkmayacak bir monitör.Ekran büyüklüğü de pek önemli değil.Şimdiden teşekkürler :)

    Orda farkeden DVI-VGA farkı değil, monitörün teknolojisi. Ben de şu an yeni aldığım Dell U2312HM'yi DVI kablosu bozulduğu için VGA kablosuyla kullanıyorum ama arada bir fark görmedim ama illaki fark vardır tabi.

    Önerilerimdeki monitörlerden herhangi birinin ikinci elini alabilirsin. Mesela Acer'ın HLB serisi ara ara düşüyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr4nzy

    selam böcek grafik sonunda aldım AOC 23" E2357FM nası iyimidir bilmem abim aldırdı balçova vatandan %30 indirimle 1-2 oyun denedim counter strike source ve farcry3 hdmi ile bağladım ancak gene farcy3te vsyn acmadan yırtılmalar oluyor bu herhalde genel sorun 60 hzlerde normalmi anormalmi sormak istiyorum diğer herşey iyi..

    Öncelikle monitörün hayırlı olsun. Yırtılmanın monitörle ilgisi yok. V-sync açtığında sorun gitmesi gerek. Gene gitmezse Catalyst / Oyun / Üçlü ara belleğe almayı açık yap.
  • Abi zate farcry felan zate vsync açtınmı oynanıyo rahat ancak counter strike sorcede mesela 1920x1080 yapmıyorum 60 Hz 1024x768 oynuyorum 75 Hz daha rahat akıcı oluyo ancak bunda açarsam vsync dönmüyo mouse lag başlıyo yani vsyncsiz rahat deil ..eski monitorumde olduğu gibi düzelme olmadı ondan millet 120 Hz alıyor league of legendste sorun yok vsyn kapalı olarak oynanıyor ancak dedim gibi farcry 3 vsync açık mükemmel Css 1024 te idare eder şekilde dedini işaretlicem arkadaşlara tavsiye ederim bide bu monitörü sb350h alıcaklarına 21.5 veya 23 ünü bunu alsınlar hem görünüş açısından hem parlak ekran performansı bilemem ama sadece kafamı bozan bu sorunlar birde Youtube full HD video açtınmı grimsi siyah yerlerde karıncalanlma var ayrıca steamde kullanıyırum bu programda gri olduğu için ondada gözüküyor ama masaüstü ve sitelerde yok teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de birkaç gündür FarCry oynuyorum. Bugüne kadar oynadığım oyunlar arasında en iyilerden biri kesinlikle. Geniş dünya dediğin şey böyle olur ancak. Oyunu v-sync kapalı olarak oynuyorum ve sorun yaşamıyorum. Ekran kartım 7950. AA 2X açık, gölgeler en düşükte ama diğer ayarlar en yüksekte. Arada bir takılma oluyor ama o da yeni ara sahne geçişlerinde genellikle. Onun dışında takılma yaşamadım.

    Siyah kısımların gri gibi görünmesi, genellikle kontrastın az, ışığın da fazla olmasından kaynaklanır. Ayarları bir gözden geçir istersen. FarCry'i Steam/uPlay üzerinden oynuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 2 Nisan 2013; 9:16:24 >
  • Selamlar,

    U2713HM i kısa süre içersinde alacağım.

    Bunun yanında hem çift monitor olarak kullanmak , hemde oyun ve tv izlerken kullanabileceğim ve tabiki ikinci monitor olacağı için fiyat olarakta çokta uçurmayacak bir 27" ile birleştirmeyi planlıyorum. (U2713HM ile birlikte yapacağım bu ikili kombinasyon ile tüm ihtiyaçları karşılayabileceğim bir sonuca ulaşmak istiorum)

    Burdaki yorumlarda da önerilen

    Dell S2740L ve Philips 273E3LHSB/00 ikilisinden birini tercih etmem uygun gorunuyor gibi geldi.

    Dell S2740L i Türkiye'de herhangi bir yerde bulabiliyormuyuz ? şuan için satan bir yer göremedim. Açıkçası ana monitor'de Dell olacağı için Dell uyumunu bozmak istemiyorum ama bu karşılaşmada Philips'i öne çıkaracan bir fark varmıdır ?

    veya bu 2li dışında tercihimi değiştirecek bir seçenek varmıdır ?

    Teşekkürler




  • Yine aynı monitörden veya 27" şart değilse ve oyun ağırlıklı kullanılacaksa U2312HM olabilir. 27" alacaksanız da elinizdekinin aynısı daha münasip görünüyor. S2740L'nin ne zaman geleceğini bilmiyoruz çünkü. Gerçi, distribütör aranıp bilgi alınabilir.

    S2340L ise özellik olarak U2312HM'den geri özelliklere sahip.
  • Abi siyah ve gri kısımlar üzerinde karıncalanma gibi gozukuyo renk farkı deil ayrıca bende very highta oynuyorum donma takılma deil sağa sola döndürdünmü yırtılma olıuor bunların monitorle alakası varmı yoksa herkestemi öle :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda da yazdığım gibi sebep v-sync'in açık olması. Ben bunun için konu bile açmıştım. İmzamdaki "Multiplayer oyunlarda lag ve takılma sorunlarına çözüm önerileri" konusu bu.
  • ya sanırım bu dikey taramadaki ortaya çıkan çizgiler ekran kartının sürücüsü ile alakalı gibi geliyor.ya da etrafta 2+1 subwoofer vardı ondan da olabilir gibi geliyor.Çünkü yatay harekette sıkıntı yok ama bi pencereyi tutup yukarı aşşağı salladığınız zaman çizgiler gözüküyor.hep 1080p de kullanıyorum.

    edit: işyerinde LG L1755S var misal bunda olmuyor tabi bunun max. çözünürlüğü yüksek değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 2 Nisan 2013; 14:34:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Yine aynı monitörden veya 27" şart değilse ve oyun ağırlıklı kullanılacaksa U2312HM olabilir. 27" alacaksanız da elinizdekinin aynısı daha münasip görünüyor. S2740L'nin ne zaman geleceğini bilmiyoruz çünkü. Gerçi, distribütör aranıp bilgi alınabilir.

    S2340L ise özellik olarak U2312HM'den geri özelliklere sahip.

    teşekkürler,

    27" düşünüyorum ve özellikle f/p düşünüyorum birazda. Yani 2tane U2713HM alırsam, fiyat baya fazla olucak. oyuzden 2. için biraz daha uygun düşünmem gerekiyor. özellikle philips in fiyatı beni cezbetti. o aralıkta başka 27" f/p ürünü bulmam mümkünmüdür acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.