Şimdi Ara

Cok zor 1 hafta..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam arkadaslar. Bildiginiz uzere biz liselilerin son haftalari. Son yazililar dun Dil Anlatim sinavi ile basladi. Bugun de Biyoloji. Fakat beni bekleyenler; Carsamba (Geometri Yazilisi ilk yazilim 53 ve 97 sayfalik Geometri odevim ve Saglik Sinavi, ilk sinav 67) Persembe (Tarih Yazilisi ilk sinavim 60 ve 201 sayfalik Tarih kitabi) Cuma (180 dakikalik Almanca sinavi, Cografya sinav ilk sinav 53, proje odevi kapsaminda tahtada hocanin soracagi boru gibi 3 tane fonksiyon sorusu ve Kimya yazilisi) Pazartesi (100 sayfalik Matematik kitabi, Matematik quizi)

    Ailem notlarimla fazla derecede takintilidir. Matematigim suan 2, proje odevinden basarili olmam lazim. Geometri veya Cografya'dan ikisinden birini 4 yapmam lazim. Almanca ve Kimya onemli degil. 20 alsam bile ikisi de 4 dustu karneme. Tarih, Geometri, Matematik odevlerini de sozlu icin yapmam lazim.

    Su sicak, guzel havalarda gram ders calismak istemiyorum. Ne yapmam gerek? Iyi bir Anadolu Lisesinde, lise 1 ogrencisiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ailene birincş sınıf olduğunu yeni okula geldiğini iyi bi and lisesi olduğu içinde okulun zor olduğunu ilk sene alışma evresi olarak görmelerini söyle ve seneye taktir teşekkür bi şey sözü ver.
  • Onlara bunu anlattim, farkindalar da zaten. Fakat ben huzursuz oluyorum, ogretmenlerle aram kotu oluyor. Her sey birbirine karismis durumda maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 2 tane final sınavım varmış. Dün akşam öğrendim , ve önümüzdeki 1 hafta 8 tane sınava girecem , daha notlarım yok elimde , bana zor 1 hafta falan deme. Şükret haline
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.