Şimdi Ara

Forumdaki transfer karmaşasına bir öneri... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Her takımın ana transfer konusu olsun. Tüm dedikodular, kaynaklı haberler oraya eklensin işte.
  • Konuya odaklanalım mesaj sayıma takılmayalım, hergun 3-4 saat geciririm ben forumda. Son günlerde keyif almamaya başladım o yüzden aklıma bu fikir geldi. Yöneticilerde değerlendirebilir.
  • Knight Online'ın bile bilmem kaç tane alt bölümü varken Galatasaray bölümünde bi tanecik Transfer alt bölümü olmaması saçma olur. Güzel öneri.
  • Böyle iyi saçma sapan konu açılıp da millet umutlanmiyor en azından gelcek mi diye. Son dedikoduları merak edenler mevcut konunun son birkaç sayfasını okusun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Macabre

    quote:

    Orijinalden alıntı: Zeen

    Adam harbi eskilerden bu abimizi dikkate almazsanız artık ****de takılıcam.Adamlar konu açtırmaya calısıyor. bizim forum düzende düzen.Transfer dönemi bırakında forum biraz kirli olsun cok saçma konuları kitlersiniz aşağıya iner zaten.Çünkü zevki farklı gelicek adamların açılan konularını görmek bi anda tek konuda onun zevki yok gerçekten.

    Fanatik, Fotomaç kaynaklı transfer haberlerini okumak nasıl bir zevk veriyor merak ederim.

    Mevcut sistem iyi, devam etmesinden yanayım. Bu sayede forumun çöplüğe dönüşmesi engelleniyor. Bahsedilen şekilde bir alt forum oluşturulursa orası da zamanla çöplüğe dönüşecek ve ota boka konu açan kesime burada olduğu gibi orada da tepki olacak.

    Anlatmak istediklerimi söylemişsin tam.

    Yahu yönetim bas bas bağırıyor Uefa kararı gelmeden somut bir adım atmayacağız diye, hala yok o gelmiş bu gelmiş Berbatov İstanbul'da... Ulan yazın tek keyif aldığım şeydi şu transfer haberleri, ondan da bezdirdiniz insanı. Uçan kuş cik cik dese transfer konusu açılıyor.




  • Şimdiki sistem gayet güzel. Yoksa millet her gördüğü habere, duyuma, dedikoduya konu açıyor forum çöplüğe dönüyor. Bütün bunların bir konu altında derli toplu bir halde görüşülmesinde ne gibi bir sakınca olabilir ki?
  • bende diyorum neden kimse konu açmıyo siliyolarmıs megersem . bende destikçinizim beyler
  • Şimdiki sistemden memnun olan arkadaşlar, alt foruma neden karşı biri açıklayabilirmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jake sully

    bende diyorum neden kimse konu açmıyo siliyolarmıs megersem . bende destikçinizim beyler

    Aklıma Mehmet Ali Aydınlar Geldi birden

    Yitırlı dılıl yık.
  • Transfer öyle birşeyki, bazen kokusu aylar öncesinden çıkıyor. Emre Atletico Madrid'e gitti mesela, ama dedikoduları aylar öncesinden çıktı. Fanatik, Fotomaç kaynaklı haberlere kimse itibar etmiyor ama bazen önceden ismi çıkan gerçekten görüşülen olan veya olmayan bir sürü isim var. Buna Ronaldinho'da dahil Drogba'da dahil. Dedikodu demek duyum demek illaki yalan demek değilki, hem varsın yalan olsun bazen öyle bir uydurma isim olurki herkes sinerji yaratır (Ben totemlere karşıyım ama) yönetim oyuncuyla görüşür araştırır. Mesela Aysal, Drogbayla görüşmelere taraftardan gelen istek üzerine başladıklarını söylemişti.

    Şimdi topic maalesef kullanışlı değil. Biri birşey yazıyor, diğeri ona alıntı yapıyor başkası başka bir isim yazıyor. Karmaşa oluyor ve benim gibi çoğu kişi artık o konuya girmiyor bile.




  • Her gazete Galatasaray icin gunde en az 3 transfer haberi yapiyor. 5 tane gazetenin haberi paylasilsa gunde 15 transfer yapar bunun 5 tanesi ayni kisi olsa 10 yapar. Her gun 10 tane farkli futbolcunun haberini forumda paylasmanin mantigi nedir? Bir de ayni futbolcu icin 3-4 sefer benzer konular aciliyor. Gecen gun Hamit hakkinda forumda 6 tane konu vardi. Hangi birini takip edelim simdi? Bu duzen gayet iyi. Transfer haberleri ve dedikodulari basligi altinda basinin kolpa haberlerini takip edebilirsiniz. Ayrica fm de performansi iyi olan her futbolcunun bize transfer edilmesi icin konu acanlardan kurtulmus olduk.
  • +1
  • Aynısını ana konuya açtım ama burası bu konuyu açmak için ilgili bölüm değil.Yukarı İstek/Şikayet bölümüne açıp ciddi destek görmen lazım.
  • transfer alt bölümü olabilir yada konu üstte olabilir fakat yeni konu açılmasın.cep telefonu bölümlerine bakın.telefonla alakalı ana konu oluyor 100lerce sayfa devam ediyor
  • Ben de diyecektim, basliklar ayni konu da toplanmaya baslandigindan beri futbol bolumune giresim yok. Tepki gelir diye cekinmistim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.