Şimdi Ara

Projeksiyon mu? Televizyon mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir lise 3 öğrencisiyim. Gerek ailemin güvenini ve harcadığı onca parayı boşa çıkartmamak gerekse kendimden ödün verdiğim şeylerin bir işe yaraması ve geleceğime güvenle bakmak için ders çalışmam lazım. Madem ki benim bu dersleri illaki çalışmam gerekiyor. O zaman neden rahat ve kendi içimden isteyerek bu işi yapmayayım? dedim ve Dershaneye gidiyor olmama rağmen odama bir projeksiyon makinesi ve bir laptop alarak, elimdeki ders video kaynaklarını kullanarak, gayet rahat ve sıkılmadan kendi içimden gelerek ders çalışmak istiyorum. Projeksiyon makinesi alırsam görüntüyü duvara yansıtarak ders çalışmayı düşünüyorum ve linkteki projeksiyonu almayı düşünüyorum!http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/projektor/883/110180421/canon_lv7290_projektor
    TABİ televizyon alacak olursam ki lcd led bu işlerden hiç anlamam resimdeki gibi 32"lik bir televizyon düşünüyorum

     Projeksiyon mu? Televizyon mu?


    Tabi şimdilik düşünüyorum hayata geçimem için yazın çalışmam gerekiyor gibi bu açılardan sizce televizyon mu yoksa projeksiyon mu? yada linkteki projeksiyon mu yoksa daha ucuzu, pahalısı mı? yada resimdeki tv mi ?

     Projeksiyon mu? Televizyon mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatherlycan95 -- 30 Mayıs 2012; 19:46:01 >







  • yardımcı olcak babayiğit yok mu ya konuyu burnunuza mı sokak illa yardım istemek için ?
  • projeksiyonun çalışma ortamı ile ders çalışma ortamı birbirine biraz zıt olduğundan ve illa görsel medya kullanıcam ders çalışmak için diyosan tv derim ben. ama bana ders çalışma işin bahanesi gibi geldi ;)
  • Ders çalışmak için ışık gerek, projeksiyon için karanlık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

    Ders çalışmak için ışık gerek, projeksiyon için karanlık

    Arkadaş galiba
     Projeksiyon mu? Televizyon mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowboy-12 -- 30 Mayıs 2012; 0:02:39 >




  • valla aileni iyi kandirmissin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fallofahero

    projeksiyonun çalışma ortamı ile ders çalışma ortamı birbirine biraz zıt olduğundan ve illa görsel medya kullanıcam ders çalışmak için diyosan tv derim ben. ama bana ders çalışma işin bahanesi gibi geldi ;)

    Hayır arkadaşım eğer ben bu ders çalışma işini illaki yapmam gerekiyorsa ki gerekiyor! Ders çalışırken geçen süreyi saymaktansa ders yapmadan geçirdiğim her vakti kötü olarak değerlendirmem lazım değil mi? neden bunu zevk alarak ve her saniye biraz daha ders çalışmak isteyerek yapmayayım ki ? Benim projeksiyon, laptop olayındaki çıkış noktam tamamı ile bu! Zaten tek düşüncem bu değil! okula ve de dershaneye ek olarak evde bir öss video setim,ünidersite kaynağım ve dvdershane adında bir kaynağım var. odaya bir okul-dershane sıra masası gibi bir masa alırsam(Okul veya dershane sıra masası olması lazım çünkü insanın çok fazla gevşemesine engel oluyorlar. E ÖĞRENCİ ADAMINDA fazla GEVŞEMEMESİ İCAP EDER BENCE :D)bu sıra/masayı kullanarak ders calışıp video izlemeyi düşünüyorum ayrıca odayada bütün hedeflerimle ilgili beğendiğim posterleri asıp her canım sıkıldığında veya ders çalışmaktan bıktığımda bu posterlere bakarak daha bi azimle çalışacağımı düşünüyorum.Çünkü önemli olan zekadan çok azimdir bence. Gelelim diğer konuya Projeksiyon mu yoksa tv mi olsun diye fikrinizi almak için buruya yazdım zaten hepimiz insanız bazı şeyleri at gözlüğüyle görebiliriz ama bence önemli olan birbirimize yardımcı olmaktırbu yüzden yorumlarınıza ihtiyacım var ve Bu yüzden yorumun için teşekkür ederim Ama bir sorum olacak madem Tvyi tercih ediyorsun o zaman konu başındaki televizyon hakkında ne dersin Ya da şu bim'in sayfasındaki TV için ne düşünürsün?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

    Ders çalışmak için ışık gerek, projeksiyon için karanlık

    Yorumun için teşekkürler peki bu projeksiyonların parlaklık oranları falan var.PARLAKLIK ORANLARI YÜKSEK OLAN PROJEKSİYONLAR GENEDE AYDINLIK ORTAM İÇİN UYGUN DEĞİL Mİ ? Bir de konu başında belirttiğim linkteki projeksiyonun aydınlık oranı hakkında ne düşünürsün ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cowboy-12

    quote:

    Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

    Ders çalışmak için ışık gerek, projeksiyon için karanlık

    Arkadaş galiba
     Projeksiyon mu? Televizyon mu?


    AYDINLIK ORTAM İÇİN PARLAKLIK ORANLARI YÜKSEK OLAN PROJEKSİYONLAR UYGUN DİYE DUYDUM O YÜZDEN SORDUM !...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglar_sss

    valla aileni iyi kandirmissin

    Eğer konuyu düzgün okusaydın kandırma gibi bir durumun olmadığını görürdün. Hayata geçimem için yazın çalışmam gerekiyor diye bir yazı var konunun başında bilmem farkındamısın ?
  • Başka yardımcı olcak arkadaşlar yok mu?
  • Bilgisayardan ders çalışacak olsam masaüstü pc'm var. Ama pcye dibinden bakmak insanı gerçekten rahatsız ediyor. ve gerçekten de dikkat dağıtıcı bir unsur ama benim amacım odamı sevebileceğim bir hale getirerek kendimi geliştirmek bir düşünsenize tv alsanız video kaynaklarınızı izlemekten sıkıldığınızda tvde kanal değiştirir ve hiç bir b*ka benzemeyen izdivaç yahşi cazibe öyle bir geçer zaman ki tarzı dizileri fln izlemek gibi seçeneğiniz var ama bunları izlemektense kendimi sıkaram ilk başlarda düzeni sağlayana kadar günlük projeksiyonla 3 saat günlük öğrendiklerimi tekrar eder ve ertesi güne biraz hazırlık yaparsam üstüne kendime ödül koyarım ödül ne olacak eğer dolu dolu anlayarak konuyu öğrenme amacı güderek ders çalışırsam o günün sonunda how I met your mother'ın yeni bölümünü izlerim eğer bruce lee hayranıysam ki öyleyim o filmi izleme ödülü veririm kendi kendime! O B*KTAN DİZELERİ İZLEMEKTENSE KENDİME BELGESEL ÖDÜLÜ KOYARIM VE ONU İZLERİM EN AZINDAN GENEL KÜLTÜRÜMÜ GELİŞTİRİRİM!!! kendime haftalık programlar yapmış olurum ki kendimi sıkmamış olurum. Eğer ki DERS ÇALIŞMAKTAN ÇOK SIKILIRSAM VEYA BIKARSAM BUNUN İÇİNDE BİR PLANIM VAR ODAMI HEDEFİMLE İLGİLİ BİR POSTER ve HEDEFİMİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİMDE NELER YAPMAK İSTEDİKLERİMLE İLGİLİ POSTERLER KOYARAK VE HEDEFİME NEDEN ULAŞMAM GEREKTİĞİYLE İLGİLİ BİR YAZI KOYARAK KENDİ AZMİMİ TEKRAR CANLANDIRIP YOLUMA DEVAM EDEBİLİRİM.(öRN:HAYALİMDE ALMAK İSTEDİĞİM ARABA (CAMARO) ) Ben çok zeki bir öğrenci değilim ve hiçbir zamanda olmadım. Çok çalışkan bir öğrencide değilim ama ben AZİMLİ bir öğrenciyim beni bu yolda ilerleten en önemli etken azmimdir. ha sen o zaman sınıfı zar zor geçiyorsundur diyenler olacaktır. Hayır ben hiçbir zaman karne ortalamamı 70in altına düşürmedim VE BU DÖNEMDE TAKTİRİ KAÇIRIRSAM BİR KÜSÜR PUANA İLE KAÇIRIRIM EN FAZLA ! Çünkü ben çevremi görüyorum 650 tl maaşla çalışan insanlar var benim yaşlarımda yatmış şimdide para peşinde koşan veya ev geçindirmeye çalışan onlara yazık değil mi yazık Allaha şükür onu bulamayanlarda var tabi ama biz şükür şükür diye gidersek yakında 300 lira maaşla çalışan insanlarda doğacak neyse o ayrı bir konu demek istediğim şimdiye kadar birçok şeyden ödün verdim gerek dışarıya az çıktım gerek iyi futbol oynamasını öğrenemedim gerek arkadaşlarımla fazla zaman geçiremedim gerekse pek manita takılmadım. YANİ BİRŞEYLERDEN ÖDÜN VERDİM VE HAYALİMDEKİ PARAYI KAZANACAĞIM YERLERİ TUTTURAMAZSAM O ZAMAN BU ÖDÜN VERDİĞİM ŞEYLER BOŞA GİTMEZ Mİ? 650 TL MAAŞLA VEYA 1500 TL MAAŞLA BEN O CAMAROYU NASIL ALICAM NASIL HAYATIMIN AŞKIYLA KARŞILAŞABİLECEĞİM NASIL İYİ BİR BABA OLARAK GELECEĞİ GARANTİ ALTINDA BİR BİREY YETİŞTİRECEĞİM ? NASIL? İŞTE BU YÜZDEN GERÇEKTEN MUHTEŞEM BİR İSTEKLE ÇALIŞMAK İSTİYORUM VE ŞARLARI OLABİLDİĞİNCE İYİLEŞTİREREK DERSLERİMİ DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORUM




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.