Şimdi Ara

GAME CENTER AÇMAK İSTİYORUM YADIIIMMM...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba forumdaşlar ben yeni üye oldum ve yeni bir game center açmak için bilgilerinizi ve yardımlarınızı rica ediyorum.
    konuyu şöyle acıklayayım 3 boyutlu ps3 salonu açmak istiyoum bunun için hangi 3d tv yi almalıyım aldığım tvler ps3 oyunlarını gercek anlamda 3d kalitesini verebilecekmi ayrıca ps3 lerin 3d özellikleri varmı oyunlıra diğer normal oyunlar içerisinde 3d seçenekleri var mı 117 ekran düşünüyorum ve bana kazanç sağlar mı harcadığım miktarı bana kazandırır mı yardımlarınızı bekliyorum saygılar.



  • Televizyona tak çalıştır.Basit iş ps3 cafe açmak.O yüzden rekabet çok olur.Başta bulunduğun bölgede tek olursan iyi para kazanırsın.Sonra biri kazandığın parayı görüp yanına bi ps3 kafe açar.Müşteri çekmek için fiyat kırar.Sonra birbirinizi kıra kıra kısa sürede kepenk kapatırsınız.Bizim burda hep böyle oluyo.En uzun ömürlüsü 2-3 sene yaşıyo.İnternet kafe olsa bilgisayarlarla , yaptığın yüklemelerle fark yaratabilirsin ancak ps3'te bu mümkün değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 29 Mayıs 2012; 14:04:35 >
  • NORMAL PS3 SALONU ŞEHİRDE MUTLAKA VARDIR AMA 3 BOYUTLU OYUN SUNAN AYRICA ARIZALAN PS3 LERİ KOLLARI SATIŞ VE TAMİRATINI YAPAN OYUN SATAN OYUN YÜKLEYEN İÇERİSİNDE YİYECEK İÇEÇEK CAFESİ BULUNAN VE YARIŞ SMİLATÖRÜ OLAN BİR SALON ACMAK İSTİYORUM BELKİ BUNLARIN CİR KAÇI VARDIR AMA BULUNDUGUM İLDE 3 BOYUTLU OYUN SİSTEMİ HENÜZ YOK BİRAZ BU BENİ CEZBEDİYOR AYRICA ALACAGIM 117 SONY 3D Lİ TVLERDE İNTERNET SKYPE YOUTUBE FACEBOOKTA OLACAKTIR SAYGILAR.. AMA YİNEDE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM..
  • 3 Boyutlu salon açmak şuan sana pek kazanç sağlamaz bence.Millet fifa ve pes oynamaya geliyor bazılarıda gitarhero oynamaya geliyor.Bence maliyeti yeterince düşük tutman senin için daha iyi olur.Ekranları 117 alabilirsin yine bu bir + sağlar.Bir de mekanı oda oda bölüp konforlu koltuklar kullanırsan tamamdır.
  • 117 ekran ve rahat koltuklar sürükleyici oyunlar tamam oturan kalkmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.