Şimdi Ara

LAPTOP EKRAN SORUNU??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Acer ASPIRE 5520G model bi dizüstü bilgisayarım var.Bi ara sinirden bilgisayarın klavyesine sertçe bastırıp kapağını hızla kapatmıştım. Bilgisayarda artık ekrana görüntü gelmiyordu. Tamirciye götürdüm ekran kartındaki çipseti değiştirdiklerini söylediler. Görüntü gelmeye başladı. 1-2 ay hiç ellemedim aleti. açayımda bi format atayım dedim format sırasında görüntü gitti. yaptırdığım yere tekrar götürdüm bu bozuldu hiç ellemediğim halde diye. Adamlar yaptık diye verdiler yine aynı olay.? Bi ara üzerine kuvvetlice bastırdım açıldı ama 1 dk sonra felan tekrar kapandı şimdi hala o durumda açılıyo ama ekran gelmiyo.



    Bunun bi tamiri varmı? Yaptırdığıma değermi daha doğrusu.?



  • yaptırdığına değip değmeyeceği arızanın nerede olduğunu ve masrafının ne olduğunu tespit ettiğinde belli olur .. bişiler değiştirmişler ama aynı sorunu hep yaşıyorsun ..ya kronık bir durum oluşdu .. yada tam olarak arızayı bilmiyorlar..

    .. anakartta bir sorun olduysa baya uğraştırır .. şansın varsa ucuza ikinci el denk getirip değiştirirsin .. hdd de sorun varsa zaten yaptırdıgına değer.. yeni bir diskle yola devam edersın .. ramlaerde sorun olduysa yine değiştirirsin çık masraflı olmaz .. ekrana görüntüyü aktaran parçalar var .. inverter dedikleri .. buda kolay değişir ..

    akla gelen bunlar ama sizin sorunun tam olarka akynağını tespit ettirmeniz gerekli .. sonucda bir nevi darbe almış makina .. ve nereye tam olarak zarar verdiğiniz konuya yazdıklarınıza gore belli değil gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.