Şimdi Ara

'Oğlum bak git' videosu internette tıklanma rekoru kırıyor [Haber+Versiyon Videoları]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sanal alemde izlenme rekorları kıran 'Oğlum bak git!' ismiyle anılan video, kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi.

    Gölcük'te yaşanan olayın hikayesi ise şöyle:

    Kekeme olan belediyenin temizlik görevlisi selçuk, semtin çocukları arasında alay konusu olunca, çocuklardan birine tokat atıyor ve tekrar işinin başına dönüyor. Ancak çocuklardan biri atılan bu tokatı hazmedemeyince, kemerini çıkarıp Selçuk'u taciz etmeye başlıyor.

    Belediye çalışanının 'Oğlum bak git!' uyarısına rağmen tacizlerini ve sözlü hakaretlerini sürdüren çocuk en sonunda çileden çıkıyor ve olan oluyor.

    Selçuk'un süpürge sapıyla kafasına vurduğu çocuk hastanelik oluyor ve kafasına 20 dikiş atılıyor. Aile temizlik görevlisinden şikayetçi oluyor ve olay mahkemeye taşınıyor.

    Ancak bu video sosyal medyada paylaşılıp rekor sayıda izlenince, aile video görüntülerine bakarak çocuğunun suçlu olduğuna kanaat getiriyor ve davasını geri çekiyor.


    Versiyon Videoları























  • Mağara Net'e hoş geldiniz kampanyası.. Şimdi Mağara Net'e gelenler çok şanslı çünkü aylık sınırsız internete 60 tl'ye sahip olacaksınız.
  • gün geçmiyor ki ergenlerin diline bir şey dolanmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.