Şimdi Ara

Aykut Kocaman-Emre

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emre'nin gittiğini duyunca kafamdan kaynar sular döküldü. Çok severdim, iyi oyuncuydu. Neyse, foruma bi girdim; Yok Aykut, Emre'yi kendi kaprislerinden dolayı yollamış, yok Baroni, Selçuk'la oynayacağız artık, yok Aykut'un yüzünden takım bu hallere düştü... "Bu Aykut", takımı geldiği sene kaostan alıp şampiyon yaptı. "Bu Aykut" sezon başlarken, "bu sezon benim için sonuç olarak önemli değil, onur mücadelesi veriyoruz" dediğimiz; Niang, Lugano, Santos, Emenike gibi dünya çapındaki oyuncuları kaybedip, transferin son günlerinde Ziegler, Bienvenu gibi yeteneksizlere kaldığımız bir sezonda takımı ayakta tuttu, iki kupada finale kadar getirdi. Birini kazandı diğerini şanssız bir şekilde bir gol farkla kaybetti. Size şu soruyu soracağım; Kazım'a bile şans veren "bu Aykut" Emre'ye hiç şans vermemiş midir? Emre'yi sırf "daha iyisini buluruz ya, gerek yok hem çok fazla para istiyor" diye mi gitmesine göz yummuştur? Sizce Cristian, Selçuk'a güveniyor ve Topal'ın yanında bi ön libero daha almayacak mıdır? Daha da ötesi sizce Emre sütten çıkmış ak kaşık mıdır? Sadece bunları biraz düşünün. Aykut Kocaman'a laf atmak kolaydır. Önemli olan onun KOCAMAN BİR ADAM olduğunu anlamaktır.



  • budur biz bu sezon emresiz maç kazanamadık sankide
  • Bu şekilde düşünmen kulübünü ne kadar sevdiğini açıkça gösteriyor hocam tebrik ediyorum seni gerçekten
  • elbette emre bi kayıp ama muhakkak yeri dolar tino costa da iyi oyuncu martin marvin de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9

    Emre'nin gittiğini duyunca kafamdan kaynar sular döküldü. Çok severdim, iyi oyuncuydu. Neyse, foruma bi girdim; Yok Aykut, Emre'yi kendi kaprislerinden dolayı yollamış, yok Baroni, Selçuk'la oynayacağız artık, yok Aykut'un yüzünden takım bu hallere düştü... "Bu Aykut", takımı geldiği sene kaostan alıp şampiyon yaptı. "Bu Aykut" sezon başlarken, "bu sezon benim için sonuç olarak önemli değil, onur mücadelesi veriyoruz" dediğimiz; Niang, Lugano, Santos, Emenike gibi dünya çapındaki oyuncuları kaybedip, transferin son günlerinde Ziegler, Bienvenu gibi yeteneksizlere kaldığımız bir sezonda takımı ayakta tuttu, iki kupada finale kadar getirdi. Birini kazandı diğerini şanssız bir şekilde bir gol farkla kaybetti. Size şu soruyu soracağım; Kazım'a bile şans veren "bu Aykut" Emre'ye hiç şans vermemiş midir? Emre'yi sırf "daha iyisini buluruz ya, gerek yok hem çok fazla para istiyor" diye mi gitmesine göz yummuştur? Sizce Cristian, Selçuk'a güveniyor ve Topal'ın yanında bi ön libero daha almayacak mıdır? Daha da ötesi sizce Emre sütten çıkmış ak kaşık mıdır? Sadece bunları biraz düşünün. Aykut Kocaman'a laf atmak kolaydır. Önemli olan onun KOCAMAN BİR ADAM olduğunu anlamaktır.

    Gerçek Fenerliler bu yana. takıma sahip çıkmak gerekirken dahası ne.. Bu arada emrenin bugün imza atmasından bile nem kapmadım değil.

    Neyse güzel günler yakın !
  • Emre iyi bir oyuncudur. sağlam bir ortasahadır ve katkısı ortada bu konuda ne hakkını yerim ne laf ettiririm..Ancak gitmesine aşırı bir tepki göstermiyorum, sorun değil giden gider gönderilen gönderilir. Emre'nin yararı vardı evet ama kilit maçlar öncesinde hep dikkatsiz ve profesyonellik dışı davranmak gibi sebeplerden dolayı kart gören, ceza alan bir adamdı. Tahrik ediliyormuş, maçta üstüne geliniyormuş vesaire evet bizde görüyoruz maçta adamın üstüne oynuyorlar. ama PROFESYONEL olabilmek burada devreye giriyor. 18-19 yaşında bir oyuncumuzun böyle hatalar yapması toyluğuna verilebilir ama 30'unu geçmiş, avrupa tecrübesi olan,milli takımda ve üst düzey takımlarda görev almış kaptanlık bile yapmış bir adamdan bahsediyoruz. Bu yönden bakınca üzülmüyorum..3.5M maaş gelirimizede 2 oyuncunun maaşı ödenir.

    Emrenin yokluğu hissedilir mi ? Şuanki mevcut kadro ile fazlasıyla hissedilir. Ancak Emre'ye bu kadar bağımlı ilk 11'imizin olmasının sebebi Emre'nin bu pozisyonda tek adam olması, tüm yükü sırtlanması..benim düşüncem o bölge mücadeleci ve tekniği kötü olmayan 2 oyuncu alınacak, öyle doldurulacak. Olacaklar ve planlar şimdiden hazırdır zaten, ben sanmıyorum ki Teknik heyet ve Yönetim şuanda " Aaaa! Emre gitti şimdi biz ne yapacağız" diye kara kara düşünüyor. Herşey planlıdır. Biz boş yere kafa yoruyorsak milyonları götüren adamlara işin içinde ne yapcaklarını düşünüyordur :) Takımın iyiliği onlarında cebinin işine geliyor sonuçta.


    Gitmesinden endişe duymuyorum, güvenim tamdır, yeri bir şekilde doldurulacak!
  • Bu forumda Aykut Kocaman'ın kulübün çaycısıyken yanlışlıkla teknik direktör olduğunu zannedenler var. Daha yaşı Aykut Kocaman' ın futbolun içinde bulunduğu sürenin yarısına erişmeyenler kalkıp burada Aykut Kocaman'dan 3-5 kat daha deneyimli olduklarını zannedip triplere giriyor. Sizin elinize o takımı verseler akşamına basarsınız istifayı.

    Şu adamı 1 kere olsun karar verirken rahat bırakın, verdiği kararlara da saygı duyun. Bu sezon normal bir teknik direktör 40 kere bırakır giderdi bu takımı, kararına saygı duyamıyorsanız yaptıklarına saygınız olsun biraz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Kocaman olmasaydı takım toparlayamazdı kendini..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ForeverMetal

    Bu forumda Aykut Kocaman'ın kulübün çaycısıyken yanlışlıkla teknik direktör olduğunu zannedenler var. Daha yaşı Aykut Kocaman' ın futbolun içinde bulunduğu sürenin yarısına erişmeyenler kalkıp burada Aykut Kocaman'dan 3-5 kat daha deneyimli olduklarını zannedip triplere giriyor. Sizin elinize o takımı verseler akşamına basarsınız istifayı.

    Şu adamı 1 kere olsun karar verirken rahat bırakın, verdiği kararlara da saygı duyun. Bu sezon normal bir teknik direktör 40 kere bırakır giderdi bu takımı, kararına saygı duyamıyorsanız yaptıklarına saygınız olsun biraz.

    Kelimesi kelimesine bunları yazacaktım. Sağol renktaş yerime yazdığın için.

    Sezon başında "biz bu sene onur mücadelesi veriyoruz" diyen milletin peşine takılıp, sezon sonlarına doğru şampiyonluk ihtimallerimiz oluşunca, "Aykut Hoca gitsin malzemeci olsun" geyiğini yapan adamlarla aynı havayı soluduğum için utanıyorum.

    Siz daha armutken bu adam Fenerbahçe için ter döküyordu. Biraz saygınız olsun.

    Emre'de gider... Volkan'da, Gökhan'da... kimse bu kulübün tapulu sahibi değildir. Ne gerekiyorsa yapılır. Bize düşen desteklemektir. Şampiyonluk sayılarına bakarak takım tutacaksanız gidin başka bir takım bulun kendinize.
  • iyide emre bedavaya gitti yerini doldurmak için alacağımız adama bonservis vermemiz lazım.
    bende çok üzüldüm gitmesine inşallah daha iyi bir oyuncu gelir ama türk olması ve yabancı sınırı çok
    sıkıntıya sokucak bizi.
  • hocam keşke tüm fenerliler senin gibi olsa. objektif bakıp olaya farklı açılardan baksa. dediklerin doğru ama bir kısımda takıldım. gidenler gelenler listesi yapmışsın gelenler de gidenleri aratmadı sizde. ziegler gayet güzel oynadı bienvenu kritik maçlarda gol attı. sow zaten üst düzeyde. bir tek lugano nun eksikliğini adam gibi yaşadınız özellikle bekir-bilica bence yeterli değil. emre konusu tam bir muamma. ne olduğu belli değil. yine de kişileri değil klubu seviyorsunuz hocam tebrikler sizin gibi taraftara.
  • Aykut Kocaman Fenerbahçe'yi hiç beklenmeyecek bir şekilde buralara kadar getirdi.Öte yandan bir çok Fenerbahçe'li futbolcu da bu sene yürekten oynadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmesine hic üzülmedim su takımda gitmesine üzülecegim adamlar alex stoch gökhan volkan serdar özer sow özgür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cristian+Emre ile Topal+Yırtıcı yabancı DMC arasında bir fark görmüyorum ben.Hem de yedekte geçen seneye göre Selçuk yerine Selçuk+Cristian olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: king size

    budur biz bu sezon emresiz maç kazanamadık sankide

    Şimdi ben sana Alex siz maç kazanamdık sanki desem ne dersin?

    Emre nin oynadığı futbola laf eden adam futboldan anlamıyordur, onu gönderen hocada ya hoca değildir yada daha iyisini bulmuştur, bekleyip göreceğiz.
  • Arkadaşım bizler futbolun içinde olmaya biliriz ama tarafız FB taraftarıyız her türlü eleştirme hakkınada sahibiz.
    Aykut hoca ile aynı gün sayısı kadar tecrübemiz olmaya bilir ama bizde FB liyiz belkide Aykut dan da daha fazla FB liyiz
    bi cacıktan anlamayan spor yazarları bile eleştire biliyorsa bende eleştirrim.
    Emre gibi bir oyuncu bulmayacaksan ne diye gönderirsin???Madem sizin abhsettiğiniz kadar büyük bir TD bu
    Aykut neden kaybetmek yerine kazanmak istemedi geçiceksiniz o işleri.
    İçerde tam olarak neler yaşandığını bilmiyoruz ama kanımca FB Türk olarak en iyi yerli orta saha oyuncusunu kaybetmiştir
    buda bir TD başarısızlığıdır.
    İlk geldiği günden bu güne kesinlikle fikrimde bir değişme olmadı Aykut Kocaman FB nin TD si değil
    daha Türkcesi o kapasitede değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yyusa

    quote:

    Orijinalden alıntı: king size

    budur biz bu sezon emresiz maç kazanamadık sankide

    Şimdi ben sana Alex siz maç kazanamdık sanki desem ne dersin?

    Emre nin oynadığı futbola laf eden adam futboldan anlamıyordur, onu gönderen hocada ya hoca değildir yada daha iyisini bulmuştur, bekleyip göreceğiz.

    emrenin oyununa laf eden yok iyi oynuyor ama oyundan daha önemli şeyler var saygı gibi onu gönderen hocaya laf edende ya fenerli değildir yada saygı terbiye gibi emre nedir Allah aşkı emreden önce nasıl oynuyordu bu takım 105 yıldırmı var emreniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: king size

    quote:

    Orijinalden alıntı: yyusa

    quote:

    Orijinalden alıntı: king size

    budur biz bu sezon emresiz maç kazanamadık sankide

    Şimdi ben sana Alex siz maç kazanamdık sanki desem ne dersin?

    Emre nin oynadığı futbola laf eden adam futboldan anlamıyordur, onu gönderen hocada ya hoca değildir yada daha iyisini bulmuştur, bekleyip göreceğiz.

    emrenin oyununa laf eden yok iyi oynuyor ama oyundan daha önemli şeyler var saygı gibi onu gönderen hocaya laf edende ya fenerli değildir yada saygı terbiye gibi emre nedir Allah aşkı emreden önce nasıl oynuyordu bu takım 105 yıldırmı var emreniz

    Arkadaşım bu takımda Baroni,Özer,Selçuk,Topuz kalıyorsa Emre hayli hayli kalır,

    Aykut hocayı Fenerbahçenin başına geçip saçmalamaya başladığı günden buyanada sevmedim sevmek zorundamıyım?

    2 olduk yalanlarını söyleyeceksen bu sene takımın başında sen çıksan en kötü 3-4 olurduk oda en kötüsü.

    Senin elinde Emre gibi bir adam varsa gönderemezsin, madem saygıdan bahsediyorsun o zaman hocasını emreden daha çok eleştiren Alex i göndereceksin.

    Emreden önce nasıl oynuyordu bu takım mantığıylada konuşursan takımın topunu yolla o zaman nasıl olsa onlardna öncede bir şekilde oynuyordu bu takım.

    Kısa ve öz olarak Aykut Kocaman hocalık konusunda bana göre 0 dan daha - dir ama sizin gibi polyannacılık oynayan yada hocaya laf yok edende Fenerbahçeli değildir zihniyetindeki arkadaşlarımız sayesinde daha bir soğuyorum futboldan.

    Bende Alex i istemiyorum o zaman sen Alex i savunurken ne Alex i gitsin 105 yıldır Alexmi vardı demem lazım.

    Seneye Alex,Baroni,Topal,Selçuk, 4 lüsüyle bol bol rahat maç izlersin değilmi.
  • Aykut varsa içimiz rahat
  • İmzamı atarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.