Şimdi Ara

Vikings (2013 - 2020) (328. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.152
Cevap
111
Favori
278.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4. Sezon 2. Yarısı için genel yorum .


    arkadaşlar ragnar lothbrok öldüğünden beri diziden tat alamiyorum. Yani nasıl anlatsam size , yemek yersin karnın doyar ama hicbir tat almazsın ya . su an aynen o durumdayım. Ragnar siz gecen 2-3 bölümdür hicbir şekilde diziden tat alamiyorum. Megersem geçtiğimiz 4 yılda ragnar hayatımızda nasıl bir iz bırakmış ki , öldükten sonra bile hala dizide onu arıyoruz. Bu duyguları bugünkü bolumu aksam TV de 2. Sefer izledikten sonra anladım. Diziyi ne İvar ne Rollo nede bjorn için izlerim . su an diziye tutunmamdaki tek sebep largetha. Eğer oda olmasa hayatta izlemem yani çekilecek çile değil. Bir teori üretmek istiyorum. 5. Sezon ile ilgili. Sanırım 5. Sezonda King hareld ve kardeşinden largetha intikam alacak . bjorn akdenizde gider . İvar İngiltere de kendi krallığını kurar .( İvar a ayrı geleceğim onunla ilgili tespitlerim var ) 5. Sezon böyle geçer . 6. Sezonda olur ama çok ilgi çekileceğini zannetmiyorum. Dizi çok hızlı ilerledi bana kalırsa. Yani bir anda 10 yıldan fazla ileri sarması olacak iş değil . ragnar zaten 1 senedir itibarsizlastiriyordi senaristler . ama birden boyle ileri sarıp adamı öldürmeleri olmadı. Resmen dizi kursağında kaldı. Bu arada kahin ragnarin geri dönmesine çok trajedi kaos falan olacak demişti ya. Birçok karakterin final sahnesinde ölmesi buna işaret olabilir. Simdi İvar a gelirsek . çoğu yerde İvar a bakin ne zeki plan yaptı gibi yorumlar okudum. Ever çok iyi plan yapmış olabilir ama hareketleri , davranışları falan çok saçma ve yapmacık geliyor bana. Normal sosyal hayatimdada İvar gibi umarsamaz davranan , sen konuştuğunda senin suratına bakmayan tiplemeri asla ve asla sevmem . o yüzden ona karşı bir antipati duyuyorum. Ve diziyi onun ustunden ilerlemeye kalkarlarsa çoğu kişi diziyi bırakır benden söylemesi. Torvi öldü zaten . bu gece yas tutuyoruz . Buna en çok bjorn sevinir .All haiL KİNG RAGNAR diyerek yazımı sonlanririyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezonun en güzel bölümü buydu bence. Ne zamandır böyle sahnelere tanık olmamıştık.
  • 04x04te ara verdim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • [spoiler]https://www.instagram.com/p/BPvvvIhAxOT/ bu ne demek arkadaşlar acaba ivarın yeni hali mi olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semavi7 -- 27 Ocak 2017; 10:38:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semavi7 kullanıcısına yanıt
    Yeni karakter olarak bu resimdeki arkadaş diziye giriyor . ondan bahsediyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Spoilerde çalışmıyor

    My body is ready derken acaba ivarın ileriki halini mi oynayacak dedim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana bir şeyler oluyor beyler
    [DHTUBE=https://www.facebook.com/aenartargaryen/videos/1317752844948206/]

    1317752844948206/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 27 Ocak 2017; 13:19:46 >
  • Floki iyi laf koydu bebelere :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legarthanin savas sahneleri bana daha kolpa geldi gene ivar taktik vardi kattegatte hic bir sahne yoktu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • Ordusunun başındaki hiçbir komutan adamlarını oradan oraya koşturmaz, en azından gerizekalı olması lazım, ki zaten gerizekalıysa da onu ordunun başına koymazlar. Henüz ilk seferde karşına gelen adamlar ikili grup halinde geri çekiliyorsa bir bit yeniği vardır demek, sen de geri çekilir, gözcü gönderip anlamaya çalışırsın. ya da uygun bir yerde savunmaya geçersin. Sonuçta orası senin toprakların, bir de işin bu kısmı var tabii, kendi topraklarında yabancı gibi hareket etmek rezillikti. Yakışmadı bu saçma kedi fare oyunu böyle bir diziye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semavi7

    Spoilerde çalışmıyor

    My body is ready derken acaba ivarın ileriki halini mi oynayacak dedim?

    Resimdeki aktör Jonathan Rhys Meyers. Bir ara Alfred'in genç halini oynayacak diye duymuştuk ama Heahmund'un rolünde oynayacak kendisi.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yorumuna sağlık. Bir bana saçma geldi zannediyordum savaş sahnesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    100% hakli. O savas sahnesini cok komik buldum ben. Ivari gözümüzde yükseltmek icin böyle gereksiz biseyler yapmislar. Bidahaki bölümde yine savas göstermezlerde cidden kendimle dalga geciliyomus gibi hissedicem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm güzeldi ama fazla abartılıyor gibi geldi bana bu kadar kolay olmamalı.
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt

    tamamiyle sana katılıyorum dostum. İvar i illa yukselticekler gözümüzde . ama bizde salak değiliz yani. Bir kez daha söylüyorum. Diziyi artik tarihe göre götürmelerinin bir anlamı yok. Ragnar zaten toprak oldu. Diziyi largertha üzerinden gotururlerse izleyicilerini tutarlar ama ana karakter İvar olursa şimdiden beni ve ailemi ( her perşembe 4 kişi izliyoruz ) çoktan kaybettiler bile .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Ivar'ı bize zeki göstermek için Aethelwulf'u gerizekalı durumuna soktular. Aethelwulf yerine orduya Ecbert liderlik etseydi sonuç daha farklı olurdu.

  • çok saçma olmuş nasıl kandılar bu kadar ucuz numaralara yav

  • Son zamanlarda savas sahneleri gittikce kotulesiyor bu filmde. Eski bolumlerde daha guzeldi sanki, daha az adam vardi ama daha bi mantikli seyler vardi.



    Dizide neden hic savas taktigi yapmiyorlar diye dusunurken taktik yaptilar ama bu kez karsi taraf cok salak durumuna dustu ya cok basit olmus kuzeylileri kovalamalari. Tek mantikli yer gemilere gitmeleriydi bence dogru sayilabilecek bi dusunceydi ama tutmadi. Birde bolumun orda bitmesinin anlami kalmiyor zaten belli oldu artik sonuc yani sadece diger savas kimle olucak ona bakicaz.



    Olumlu dusuncem ise dizi 3.sezon veya 4.sezonun ilk yarisindan kat kat daha heyecan verici oldu, ivar ubbe bjorn sigurd vs ne kadar cok ana karakter olunca daha guzel oluyor sanki. Diger kardeslerde biraz aktif olsa daha guzel olucak sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allahım sana geliyorum
    Vikings (2013 - 2020)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Matt_Murdock

    allahım sana geliyorum
    Vikings (2013 - 2020)

    Vay be
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.