Şimdi Ara

200 liraya kulaklık tavsiyesi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: besir99

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem
    tamam hocam sağolun; az çok neleri almam neleri almamam gerektiğini anladım, arkadaşla yarıniletişime geçmeye çalışırım. ama ben sizi bulmuşken son bişey sormak istiyorum her ihtimale karşı. oldu da bu şekilde bir alışveriş yapamadım; şu an piyasada, mağazalarda (online veya normal) bulunan en alınabilitesi yüksek kulaklık hangisidir ? bi terslik çıkarsa diye soruyorum; son ihtimal olarak.

    Aslında önce buradan almayı dene, kendisi ile yüz yüze alışverişlerimiz oldu. Biraz önce görüştüm, hafta içinde stokta olacağını söyledi bana. Yalnız fiyatı net değil. Bekle istersen.
    dESiLVer'in sattığı CKM99


    Onun haricinde piyasadan(mağaza) almayı düşünüyorsan git 1milyonacılardan bir kulaklık al ve adam gibi kulaklık denk gelip alana kadar(mağaza harici bir yerden) bekle.
    Yok ben illa mağazadan alıp kazık yemek istiyorum diyorsan Cx400-II al.
    Ama ben olsam ckm99'u alırdım. Gerçi olduğumda; bass istediğim için cks90 aldım :)
    Bir sorun-sıkıntı-dolandırıcılık vs olacağını düşünmüyorum. Her iki arkadaşta güvenilir.

    tamam hocam tamam zaten bu saatten sonra tecavüz etseler gidip cx400 falan almam bahsettiğiniz şekilde yapıcam alışverişimi amasanırım tercihimi brainwavz'dan yana kullanıcam. çünkü farklı bi sempati oluştu (olur bazen öyle). M4'ü mü tercih etmeliyim ? bulamazsam ckm99'a bakıcam, acelem yok şuan.




  • senheiser hd215 trt ve benim evde kullandığım 250 sıfır 2.elde 100 150 gibi bulunabilen, tüm karşılaştırmalarımdan galip çıkan kulaklığım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    Arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi 200 lira civarında bir kulaklık tavsiyesi istiyorum. zorlarsam 250'ye çıkabilirim; hani önericeğiniz kulaklığın 40-50 tl üzerinde fiyata sahip daha iyi bir kulaklık biliyorsanız onuda söyleyin ama tabi 200 olursa daha rahat olurum... Şu ana kadar benim kulaklıkla ilgim ve alakam hep; bütçeme uygun olan Sennheiser'ı almak şeklinde olmuştur. Pişmnda olmadım hiç açıkcası... Şimdide CX400-2 uygun gibi ama yinede bir sorayım dedim.

    Öyle bass falan sevdam yoktur. Netlik ve berraklık önemli benim için; naturel bi ses istiyorum. Genelde alternatif rock (hatta ayrıntıya giricek olursak radiohead, coldplay vs vs gibi gruplar), klasik ve sonfonik müzik dinlerim. Bide özellikle beats markalı bir kulaklık önermemenizi rica ediyorum; sevmiyorum

    şimdiden teşekkürler...

    not : yurtdışında alma, getirtme gibi bi imkanım yok o yüzden bulabiliceğim kulaklıklar tavsiye ederseniz sevinirim.

    Pm attım.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.