Şimdi Ara

Hyundai kullanan vazgeçemiyor!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Neden mi böyle? Çünkü adamlardaki Hyundai anlayışı bizdekinden çok farklı.













  • Zaten öküzün bi tarafına VW direksiyonu taksalar kuyruğa girecek fanatikler dolu forumda. Caddy değilmiydi her 10.000 de baskı balata yiyen.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 31 Mayıs 2012; 7:44:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: `bELa

    Hyundai accent era kullananlar icin geçerli değildir bu. Era gibi iğrenç bir araba kullandıktan sonra insan araba sürmekten soğumayip tekrar Hyundai almayı dusunuyosa bı ilginclik var derim ben bu iste

    tabikide dimi...
    accent, hyundai'nin en ucuz sedanı olduğu için dünya genelinde de en çok satan hyundai modeli değildi sahi...
    bu nasıl bir kafa anlayışıdır ya.
    vizyonu genişletin biraz, at gözlüklerini çıkarın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

    Direksiyonu'mu dahi degişmem hyundai'ye

    böyle gereksiz mesnetsiz mantıksız youmlar yapıyosunuz sonra millet bileniyo, her konu vw tartışmasına dönüyo

    size son zamanların popüler tabiriyle "oğlum bak giiiiit" diyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana82 -- 31 Mayıs 2012; 10:06:11 >
  • Bizde böyle olmaz bu işler...

    Yurdum insanı araba alırken önce çevreye bakar. Ne çoksa onu alır. Rengini bile öyle seçer. Sonra da aldığı arabayı dünaya harikası sanmaya başlar. ve yeni kasası çıkınca aynı markaya bağlanır.

    Yıllar önce bir komşum vardı...Kapıda Opel Movano, Vectra (Deri döşeme+sunroof), Astra Cabrio, Corsa vardı. Ki Opel ,servis politikası yüzünden adamı soğutur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: `bELa

    Hyundai accent era kullananlar icin geçerli değildir bu. Era gibi iğrenç bir araba kullandıktan sonra insan araba sürmekten soğumayip tekrar Hyundai almayı dusunuyosa bı ilginclik var derim ben bu iste

    2009 dan beri era kullanıyorum, hala sıfır gibi aracım, en ufak sorun yaşamadım.. 2009 öncesi eraları bilmem ama bugün eramı satarsam alacağım araba yine hyundai accent'in blue serisi olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FarukBıyıklı

    huyndai çinmalı değilmi.

    toros gibi oduncu arabasına binen hyundai gibi bir marka cin malı diyor hayret..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihanair

    Fazlaca sallama bir anket yada her ne ise

    Volvo %30 audi %45

    Hyundai %64

    Buna kim inanir allah askina ya

    Hocam bence bu anket milletin ekonomik krizden dolayı alım gücü düştüğü için doğru. Yoksa adam BMW, MERCEDES aldıktan sonra yine aynı markalara yönelmesi mantıklı bir seçim olurdu. Eğer ki Civic' e o meşhur dizel motoru gelirse ki gelecek deniyor (1.6 120 hp emisyon değeri 100 diye hatırlıyorum) o zaman HONDA patlama yapar.
  • Hyundai son yıllarda çok da güzel ve şık arabalar yapmakta. Bundan sonra ki arabamın FOCUS olmasını ister gönlüm. Ama eğer olurda o günün şartlarına göre FOCUS alamazsam CIVIC veya Accent Blue almak isterim. Veya bir İ30 da olabilir.

    ERA'lara gelelim. Birileri iğrenç demiş. ehliyetimi aldığım 1994 Şubat ayından bugüne dek 18 yıl boyunca askerlik de dahil araba kullanıyorum. Tempra'da kullandım, Mercedes E200'de, BMW 520 ve 530D'de kullandım. Ama en çok kendi arabalarım olan 1990 model Şahin ve şu an ki arabamı kullandım doğal olarak.
    Bir kaç ay önce birisi arkadan arabama çarpmıştı ve 3 gün serviste kalmıştı. Bu 3 günlük süreçte 2011 model otomatik vitesli, 1.4 motorlu, benzinli bir Accent ERA kullanmıştım. Arabadan resmen ayrılmak istemedim ve keşke benim arabam 2 gün daha kalsada bu ERA'yı kullansam dedim. Gayet rahat, ergonomik ve Avrupai bir havası olan arabaydı. Hyundai'yi tebrik ediyorum. Ve dediğim gibi, Ford veya Honda alamayabilirim belki ama Hyundai'yi de düşünmeden gözüm kapalı bir şekilde alırım.




  • hyundai ye bak sen
  • Bu durumun normal oldugunu dusunuyorum alim gucu Hyundaiye yeten insan tekrar Hyundaia alabilir burda bir problem yok. Ancak bu listenin basinda olmasi onu alttakilerden daha iyi yapmaz. Eski Hyundai kullanicisinin BMW Merco AUDI (Bu markalar ornektir farkli premium markalar da olabilir) alicak kadar parasi olsa bunlar yerine tekrar Hyundaiye mi yonelicek yani. Ayrica Accent Era konforlu diyen arkadaslar eski bir KIA Rio kullanicisi olarak soyluyorum -ki bu konuda bilgisi olan herkes bilir bu iki araba aynidir- araci buyuk sehirlerde degil de Karadeniz sehirlerinin ara sokaklarinda ya da koy yollarinda bir kullanin ondan sonra burada oturup Eranin konforunu tekrar tartisabiliriz. Aracin arka amartisorleri o kadar iyi ki ne zaman bir tumsekten ya da bozuk bir yoldan gecmeye kalksaniz bagajdaki butun esyalar arka koltukta oturanlar zipliyor. Rio kullandigim zamanlar Sahini olan arkadaslarim bile aracin konforuyla dalga geciyorlardi. Aracimi yenileyecegim zaman ucuz B segment bir araba alicak kadar param olursa Symbole tercih ederim orasi ayri.

    Edit: Sonuna eklemiyi unutmusum. Hyundai yi tebrik ediyorum(Benim tebrik etmemi kim ne kadar umursar o ayri konu ama olsun ). Son zamanlarda cok basirili araclar uretiyor ve cok basarili isler yapiyor. Ama dedigim gibi listenin basinda olmasi onu alttakilerden daha iyi yapmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The AGiLiTy -- 31 Mayıs 2012; 13:38:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cruise06

    2012 caddy direksiyonuna baktım evet,ortasındaki ''piremiyum(!)'' amblem dışında bir numarasını göremedim.


    Nasıl numarası yok hocam yapma böyle.. Adamlar direksiyona teyp kumandası koymuş.. Hatta korna bile direksiyonda..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 31 Mayıs 2012; 22:26:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verecek cevap bulamiyinca mesajimi sildirmek guzel bi yontem neyse goren gordu zaten..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle haberlere inanmak bazen zor gelebiliyor malum yılların asırlık markaları dururken 40-50 yıllık marka hyundaiden bu başarı beklenmiyor.Ancak hep karıştırılan bir şey var haberde memnuniyet ve müşterilerin tekrar aynı markayı almasından bahsedilmiş hyundai sıralamada bmw,mercedes gibi lüks segment markaların üstünde bir sıralamaya sahip lakin kimse haberde de olduğu gibi hyundai kalitesinden ötürü 1. seçilmiş demiyor ki insanımız genel olarak lüks segment araçlara hep farklı gözle bakmıştır ancak sanıyorum yanılgımız şuki biz mercedesi bmwyi hiç arıza yapmıyorlar,kullanıcıları araçlarından çok memnun diye düşünüyoruz ama maalesef durum öyle değil bahsi geçen markaların arızalarını çözmek hyundai marka bir araçtaki gibi düşük maliyetli ve kolay olmuyor.Tekrar söylüyorum ben habere itibar ediyorum çünkü hyundai kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djoz


    quote:

    Orijinalden alıntı: nirvana82

    Ben mi yanlış okudum yoksa Hyundai'nin BMW'den daha yüksek müşteri memnuniyeti sağladığı mı yazıyor

    Okuduğunuz doğru..

    Yanlış olan tek şey önyargılarınız..

    ancak şöyle bir şartla doğru olabilir, bmw kullananlar "bmw aldık ama kanatlanıp uçmuyo" diğer yandan hyundai alanlar ise "ucuz kore malı diye aldık ama bildiğin gidiyo araba"

    şaka şaka, tamam hyundai kalitesini artırmıştır ama BMW'den fazla kullanıcı memnuniyeti sağlaması tamamen yukarıda abarttığım düşünce tarzıyla oluşmuştur.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.