Şimdi Ara

EMRE ATLETİCODAN NE KADAR ALICAK PARA İÇİN GELDİ PARA İÇİN GİTTİ Mİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Burda 3,5 mu ne aliyordu tam bilmiyorum orda vergiler daha ağır eline 1,8 filan anca geçer.
  • Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın bir süredir sorunlar yaşadığı Emre Belözoğlu ile sarı-lacivertli yönetimin herhangi bir transfer görüşmesi yapmadığı ve tecrübeli futbolcu ile sözleşme yenilemek istememesinden dolayı bu transferin gerçekleştiği öğrenildi.

    Zeytinburnu'nda futbola başlayan 32 yaşındaki futbolcu, daha sonra Galatasaray'da yıldızı parlamış ve 2000 yılındaki UEFA Kupası'nın kazanılmasının ardından İtalya'nın Inter kulübüne transfer oldu. İtalyan temsilcisinde eski Galatasaraylı futbolcu Okan Buruk ile 4 sezon forma giyen Emre, 2005 yılında İngiltere'nin Newcastle United transfer olmuştu.

    2008 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Belözoğlu, 4 yıldır sarı-lacivertli takımda forma giyiyordu. Tecrübeli futbolcu bu sezon Fenerbahçe'de rakip filelere 7 gol kaydetmişti.

    Atletico Madrid, Porto'da forma giyen Cristian Rodriguez'in ardından Emre Belözoğlu'nu da bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlamış oldu
  • Para için gitmemiştir. Bir yandan da haklı, kimse istenmediği yerde durmak istemez. Yönetim sahip çıkamadı bu adama mumla aratmazlar umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çhela

    Para için gitmemiştir. Bir yandan da haklı, kimse istenmediği yerde durmak istemez. Yönetim sahip çıkamadı bu adama mumla aratmazlar umarım.

    İstenmediği yerde durmayan arda vardı bide ben anlayamıyorum bazı insanlar çekemedikleri insanları başarılı oldukları için neden birlik olup gönderirler ...
  • çin'den bir takım 3 yıllıgına 6.5 M euro önermiş. Para için gitti diyenler çin'e giderdi. toplamda 19 M Euro Süper para.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.