Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.857
Cevap
210
Favori
1.058.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

    Kısacası kendilerini kandırıyorlar. daha çok konsol kullanıcılarda bu ayarlar köklenmiş vaziyette. İzlerken yada oynarken ciddi bir baş ağrısı yapıyor.
    Gerçekten baş ağrısı, dönmesi ve mide bulantısı yapıyor bende de. Dayanamıyorum fazla. Sırf o yüzden oynamaktan soğuduğum oyunlar var. Eski oyunları daha rahat oynuyorum 15 yıllık oyunları vs. şimdiki oyunlarda saçma sapan şeyler eklemişler. Kapatmadan oynanmıyor.
  • Bende bunu bir tek ben yapıyorum sanıyordum . NVİDİA ayarlarının neredeyse tamamını kapatıyorum . Fizik hariç , film grain , bloom , blur bunun gibi ayarlar varsa kökten kapatırım . Sistemin yetmediği için değil netlik kazanmak için yapıyorum .

    Bazı kişilerde de FOV ayarlarından dolayı mide bulantısı oluyor , bunu da araştırmanızı öneririm . Misal Talha AYNACI'dan örnek verebilirim , Half-Life 2 nin FOV ayarları midesini bulandırıyor , Dying Light da başı ağrıyordu galiba dayanamıyordu .

    Sorunu yaşamayanlar için bir şey ifade etmiyor olabilir ama sorun yaşıyorsanız , ciddi sıkıntı veriyor ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hoid

    Bende bunu bir tek ben yapıyorum sanıyordum . NVİDİA ayarlarının neredeyse tamamını kapatıyorum . Fizik hariç , film grain , bloom , blur bunun gibi ayarlar varsa kökten kapatırım . Sistemin yetmediği için değil netlik kazanmak için yapıyorum .

    Bazı kişilerde de FOV ayarlarından dolayı mide bulantısı oluyor , bunu da araştırmanızı öneririm . Misal Talha AYNACI'dan örnek verebilirim , Half-Life 2 nin FOV ayarları midesini bulandırıyor , Dying Light da başı ağrıyordu galiba dayanamıyordu .

    Sorunu yaşamayanlar için bir şey ifade etmiyor olabilir ama sorun yaşıyorsanız , ciddi sıkıntı veriyor ...
    Dying Light'ı indirdim geçen Türkçe yama gelince, arkadaşla beraber girecektik arkadaş da çok seviyor zaten oyunu. Girdim 1 saat oynadık dayanamadım bir daha açmadım. Sonra oyunu sildim. FOV ayarını nasıl yapmamız gerekiyor mesela?




  • Açık ve net yazayım,oyun next-gen olmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 1 Eylül 2019; 11:41:45 >
  • Oyun oynarken cidden mideniz bulanıyor mu? O ayarların nasıl bir etkisi var ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yüzden mi PS4'te oyun oynayamıyorum acaba. Ne zaman oynasam hemen kapatmak istiyorum ve hiçbir şeyden tatmin olamıyorum. Rainbow Six'te acayip belli oluyordu ve PC'ye geçince oh be demiştim.

    Bu arada Redditte bu paylaştığım fotoğrafları paylaşan postun altındaki yorumlardan birisi bunu Ray Tracing'i düzgün bir şekilde göstermek için yapıldığını söylüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://eksisozluk.com/motion-sickness--317076 böyle garip bir şey. Bu hastalığa sahip olmayana komik geliyor ama cidden var. Yayıncılar da inatla o ayarları köklüyor izleyemiyoruz. İnsanların dikkatli olması gerekiyor ancak kime ne ki?
  • PC için ayrı, konsol için ayrı sürüm yapmak çok mu zor? 7-8 sene boyunca bir oyun üzerinde çalışıyorsun, bu sürede hikaye artık oturmuştur grafiklere yoğunlaş değil mi? Ama yok illa o karakteler plastiğe dönecek konsol yüzünden.
  • Göz attım ama nasıl bir şey olduğunu anlamadım gerçekten. Sanırım sadece bu rahatsızlığa sahip olanların anlayabildiği bir şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin iyi tarafından bakarsak, 750ti 1050ti ve fx 8350 gibi bileşenlerle 30 fps oynanabilecek bi oyun olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 1 Eylül 2019; 14:56:38 >


  • Oyun yıllar önce çıkmış witcher 3'den kötü duruyor kusura bakmayın bu savunulacak bişey değil bu olay. Şu görüntülere kıyasla yıllar önce çıkmış birçok oyun sayabilirim hem grafik hem optimizasyonu düzgün olan. Downgrade yedikçe sevinen gördüğümde şaşırıyorum. O zaman parası olup sistem alan adamın suçu ne? Yıl 2019 ortaya çıkan şeye bak derler adama. Her ne kadar CDPR'yi sevsem de bu yaptığı büyük bir hata bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 1 Eylül 2019; 15:15:32 >




  • Ben de tam tersine Motion Blur olmadan olmaz, o ayarı açmazsam kafayı yerim takıntı olur. Olan her ama her oyunda açarım. Film grain ve diğer efektler de aynı şekilde.

    Şu ana kadar Motion Sickness yaşadığım tek oyun HL1'di onu da 30FPS'ye alıp çözdüm. Bir de FOV (Field Of View) var, o da 90 veya 110 olur duruma göre değişiyor bu. Zaten eğer yanlış değerdeyse bir dakika geçmeden başım ağrımaya başlar deneme yanılma ile bulurum doğru değeri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    CoD AW lineer bir oyun olmasına rağmen çok kötü detaylara sahipti fakat (texturelar ,çevre detayları vb. bir sürü şey.) Kevin Spacey'i çok iyi modellemişlerdi. Oyun içinde böyle gözüküyor daha net resim bulamadım.


    Eğer böyle çıkarsa oyun içindeki en kötü görünen karakter olacak gibi görünüyor. Yani bir CGI'daki gibi olmasa da olur beklemiyordum ama o da acayip duruyor F1 oyunlarında bile karakter modellemesi çok daha iyidir. Tokyo Game Show'da olacakmış belki yine bir gameplay gibi bir şey gösterirler.

    Yani evet diğer oyunlara göre bir sürü detay olacak katılıyorum ama bazı şeylerde abartmaya gitmişler yani bu kadar kötü gözükmesi hoş olmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Karakterimizi görebildiğimiz Third Person cutsceneler kalkmış. Cutscenelerin First Person olduğu söyleniyor Reddit'de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Great.Wave kullanıcısına yanıt
    Eyvah eyvah, TPP'ciler delirecek şimdi sağa sola oyun hakkında karalama yapacaklar.
  • oyun 48dklık gameplay videosu gore cok fazla downgrade yedi; grafikler, cutscene, birden fazla eve sahip olma, karakter özellestirme.

    amacları ne acaba
  • FOV olayı bende var ne yazık ki, nam-ı diğer "motion sickness". Yeni çıkan oyunlarda ayar oluyordu çok sorun yaşamıyorum şükür ama eskiden azaptı bazı FPSler.
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Bütçe,donanımsal kapasiteler,geliştirici sayısı vb. bir sürü şey genel olarak. Çok yüksekten attılar altından kalkamıyorlar sadece. Sessiz kalsalar ve oyun hakkında çok bilgi vermeye kalkmasalardı önceden bu kadar sıkıntı olmazdı.

    Ya da tamamen DLC'lere saklıyorlar bazı şeyleri ve bir süre sonra ekleyecekler. Bu da bütçeden kaynaklı bir sorundan olabilir belki yeterince vakitleri olmamıştır ama çıktıktan sonra göreceğiz neler olacak.
  • Amma ağladınız ya. Şu gördüklerinizden totalde daha iyi bir oyun varsa söyleyinde oynayayım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son Gameplay videosunu Türkçeye çevirmeye çalıştım izlemek isteyen olursa buyursun

    https://www.youtube.com/watch?v=v6k36c8Lu1A&feature=youtu.be

    Biraz fazla terim var oyunda yanlış çevirilerim olduysa kusura bakmayın

    (Bu arada reklamım, kazancım felan kesinlikle yok benim gibi oyunu merakla bekleyenler vardır diye çevirmek istedim, zaten videonun yarısı müzik telifli )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 2 Eylül 2019; 2:19:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.