Şimdi Ara

Muhasebe proğramı tavsiye edermisiniz...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
10.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.000 dolar gibi bir ücret verip netsis entegre aldım ve araştırmadan bir muhasebe proğramını almanın ne demek olduğunu öğrendim,proğram güzel olabilir ama teknik destek denen bi olay yok,proğramın lisans süresi dolmuş para istiyorlar,yazılımı nasıl kuracağım diyorum sen kuramazsın bize getireceksin biz kuracağız diyorlar(aramızdaki mesafe 300 km).Adamları aradım çözüm ortağımıymış neymiş beni arayacaklardı,aramadılar vs. vs. şimdi üste parada vereceğiz deseler o yazılımı sistemime kurmam.

    İşin özü şimdi benim işimi görecek basit,kullanım arayüzü güzel,cari kasa,stok vs. işlemlerimi rahatlıkla takip edebileceğim bir proğram arıyorum.Yaptığım iş inşaatmalzemeleri satıyoruz.Benim seçtiğim bir proğram var bi inceleyin ve başka tavsiyeleriniz varsa lütfen yardımcı olun.

    http://www.cetasoft.com.tr/ofispro/index.html

    500-600 ytl ye kadar limit var.....



  • Bir muhasebe öğretmeni olarak sana sektörün lideri Eta'yı tavsiye edeceğim ancak biraz pahalı gelir fakat senin istediğin 3 modül için fiyat öğren muhasebe istemediğin için oldukça ucuza kapatabilirsin. Hemde Eta'nın müşteri hizmetleri çok iyidir. Merkezlerini ve çalışanları iyi biliyorum. Gerçekten müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar. En eski sürümlerine bile destek veriyorlar.

    Eğer İstanbuldaysan her hafta merkezlerinde bedava kurslarıda var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erbilge

    Bir muhasebe öğretmeni olarak sana sektörün lideri Eta'yı tavsiye edeceğim ancak biraz pahalı gelir fakat senin istediğin 3 modül için fiyat öğren muhasebe istemediğin için oldukça ucuza kapatabilirsin. Hemde Eta'nın müşteri hizmetleri çok iyidir. Merkezlerini ve çalışanları iyi biliyorum. Gerçekten müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar. En eski sürümlerine bile destek veriyorlar.

    Eğer İstanbuldaysan her hafta merkezlerinde bedava kurslarıda var.




    hem ben aldığım zaman gelip eğitim veriyorlardı yerindeee ve çok işlevsel bi program
  • bizde mikro var... en son sürümünü almıştık gelip eğitimini bile verdiler.. nasıl kullanılacağı hakkında...

    http://www.mye.com.tr/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 13 Mart 2006; 2:40:10 >
  • Eta Meta Logo Falan Urasma ßunlarla ßende Netsıs Kullanıyordum Ama Değiştirdik SOLON Dıye ßır Program Gayet Guzel.. Telını Vereßılırım Istersen Irtıbata Gecmen Icın..

    Yada Adresınden ßakwww.solon.com.tr
  • http://www.zetyazilim.com/demo/cari.exe
    bunu bir dene istersen bir ara bakmıştım güzel özellikleri var programın fiyatıda 400 ytl di en son



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerq -- 25 Nisan 2006; 2:52:46 >
  • netsis programınız halen durmata ise satın alabilirim
  • link yeni nesil önerebilirim. baya indirim yapıyorlar. daha önce kullandım sonra etaya geçtim. kullanan arkadaşlarım fiyat ve gelişmeleri için önerdiler tekrar baktım ve gayet iyi gibi. e-defter yönetmeliğine geçen ilk firmalardan. zaten link bilgisayarın deneyimi inanılmaz. iş yoğunluğu azalsın geçeceğim.

    link yeni nesil için buraya bir bakın derimhttp://www.link.com.tr/TR-tr/urunler/yeni-nesil
  • selamlar arkadaşlar, logo ve microsoft bayisiyim. büyük ölçekli özel yazılımlar da yapıyoruz. konu hakkında sorunularınız olursa bana ulaşabilirsiniz. elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otherworld

    selamlar arkadaşlar, logo ve microsoft bayisiyim. büyük ölçekli özel yazılımlar da yapıyoruz. konu hakkında sorunularınız olursa bana ulaşabilirsiniz. elimden geldiğince yardımcı olurum.

    Logo alinterinden geçiş konusunda fiyat ile ilgili bilgilendirirmisiniz ?start veya go geçişi icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coupe96


    quote:

    Orijinalden alıntı: otherworld

    selamlar arkadaşlar, logo ve microsoft bayisiyim. büyük ölçekli özel yazılımlar da yapıyoruz. konu hakkında sorunularınız olursa bana ulaşabilirsiniz. elimden geldiğince yardımcı olurum.

    Logo alinterinden geçiş konusunda fiyat ile ilgili bilgilendirirmisiniz ?start veya go geçişi icin.

    PM
  • Merhaba,

    http://tabim.net/on-muhasebe/ öneririm. Ücretsiz deneyebilirsiniz.

    Sorularınız olursa bana ulaşabilirsiniz.

    http://tabim.com.tr/
  • Merhaba arkadaşlar;
    Forumlarda gezerken bulduğum bir alıntıyı paylaşmak istedim

    Merhaba Sevgili Okurlar…


    Bu yazımda sizlere işlemenize muhasebe kayıtlarınızı tutmak için satın almayı düşündüğünüz ticari program da nelere dikkat etmeniz gerekir, bu konuda sizleri aydınlatma hakkında olacak.


    Günümüzün, teknoloji çağı ya diğer adıyla bilişim çağı olduğunu göz önüne alındığındairili ufaklı her türlüişletmenin (şahıs, şirket vb.), muhasebe ile ilgili kayıtlarını bilgisayar üzerinden, kullanacağı bir paket program aracılığıyla yapması kaçınılmazdır. Bunun aksini düşünmek çağın gereklerine pek uygun olmasa gerek.


    Dolayısıyla ticari paket programlar artık her işletmenin olmazsa olmazları arasında yerini çoktan almış durumdadır.


    Peki işletmemize ticari paket program alırken nelere dikkat etmeliyiz.


    1. Ticari paket program satın alırken dikkat etmemiz gereken en önemli husus, satış sonrası servis hizmetleridir. İşletmelerin en çok yakındığı konuların başında satış sonrası hizmet gelmektedir. Bu nedenle ticari paket program satın alırken önceliklesatın alacağınız programın bulunduğunuz bölgede servis hizmetinin olup olmadığı araştırılmalıdır. Eğer var ise bu servisin yeterli olup olmadığı araştırılmalıdır. Bu konudaki en önemli husus da bölgedeki kullanıcılardan servis konusunda bilgi almaktır. En sağlıklı bilgiyi ticari paket programın o bölgedeki kullanıcılardan alabileceğinizi asla unutmayın derim.


    2. Satın alacağınız ticari paket programda bir diğer dikkat etmeniz gereken önemli bir husus daticari paket programının, işletmenizin ihtiyaçlarına ne denli cevap verebildiğidir. İşletmeniz için olmazsa olmazların, ticari paket programda olup olmadığı iyice araştırılmalıdır. Eğer var ise kullanıcı olarak programın kullanım kolaylığının olup olmadığı diğer önemli bir husustur. Eğer kullanım kolaylığı yok ise bunun sizlere ilerde zorluklar doğurabileceğini göz ardı etmemelisiniz. Çünkü ticari paket programı satın aldıktan sonra, alacağınız eğitim saati sınırlıdır. İleri işe başlayabilecek yeni elemanlarınızın programı bilmemesi durumun datekrar eğitim almanız söz konusu olacaktır. Bu da size yeni bir maliyetin çıkmasına neden olacaktır. Fakat programın kullanımının kolay olursa her gelen yeni kullanıcı da programı rahatlıkla kullanabilecektir.


    3. Son olarak dikkat edilecek husus da satın alacağınız ticari paket programın fiyatıdır. İşletmenizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, ticari paket programda bulunması gereken özelliklere göre uygun fiyat araştırması yapılmalıdır. Fakat unutulmaması gereken en önemli hususun fiyatın asla ilk sırada değil, son sırada değerlendirilmeye alınmasıdır.


    Unutmayalım ki işletmenize bir seferliğine ticari program satın alıyorsunuz. Bu nedenle yanlış bir program tercihi yapıp sonrasında tekrar yeni ticari paket program satın almak hem günümüzdeki önemli hususların başında gelen zamanımıza hem de bütçemize zararı olacaktır.
    SMMM YILMAZ ÖZER


    Benim tavsiyem isehttps://www.ofisassist.com/muhasebe-programi.html incelemenizde fayda var..
  • Muhasebe programında dikkat etmeniz gereken tek husus kullandığı veri tabanı ve kullanım kolaylığıdır.

    Muhasebe programında en çok başımıza gelen aksiliklerin sonucunda kaybettiğimiz paralardır. Bunları birkaç madde ile sıralar isek;


    1-) Her format attığımızda lisans parası ( etkinleştirme bedeli )!
    2-) Her güncellemede para talebi!
    3-) Her yıl ödediğimiz devir ücreti!
    4-) Telefon teknik destek ücreti!
    5-) Ulaşamadığımız bilgisayarcı!
    6-) Bilgisayarcıya ödediğimiz teknik servis ücreti!

    Her tıkta para ödemek zorunda olmadığınız kaliteli ve kolay muhasebe programı denilince tek kelime ile onelee akıllı muhasebe programını incelemenizi şiddetle tavsiye ederim.
  • Noyax muhasebe programını satın aldık bir kaç ay oldu gayet memnunuz. Kurulum, lisanslama vs vs gibi dertleri yok program zaten internet üzerinden çalışıyor sadece internet bağlantınızın olması yeterli evden işten heryerden kullanabiliyorsunuz ayrıca android uygulaması da var cep telefonuna yükleyerek sürekli işinizi takip edebilirsniz. Noyax.com internet sitelerinden ücretsiz deneme hakkıda veriyorlar.
  • şimdiye kadar bulduğum en iyi muhasebe programı onelee
    özellikle raporlama konusunda mükemmel gerçekten. iki yıl oldu hala ücret ödememiş olmama şaşıyorum bence lisansına ve her güncellemeye para ödeyerek aldığımız programlardan çok çok daha ileri seviye de. yapanların ücretsiz olarak kullanıma açmış olmaları şaşırtıcı doğrusu.
    http://www.zerogle.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanyurtoglu -- 23 Kasım 2016; 18:46:13 >
  • Aaro Muhasebe Programı bulut tabanlı bir muhasebe programıdır.
    Böylece masaüstü bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan kullanabilirsiniz.
    Sunucu barındırma, bakımı veya güvenliği gibi masraflarınız olmaz.
    Üstelik şu an 1 yıl ücretsiz kullanım kampanyası da mevcut.
    Ücretsiz Kayıt için:https://www.aaro.com.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isaemre -- 20 Nisan 2017; 7:37:59 >
  • Bence Kursoft KRS serisini de göz önünde bulundurun güzel bir program kullanımı kolay ve pratik :)
  • Merhaba,

    Eğer genel muhasebe istemiyorsanız, yalnızca kolay ön muhasebe programı ihtiyacınız varsa Planports tavsiye ederim. Yerli firma ve destek konusunda son derece başarılılar. Web tabanlı olduğu için ücretsiz üye olup deneyebiliyorsunuz. Adresini paylaşıyorum: www.planports.com
  • Sadece ticari kısım (ön muhasebe) yeterli ise size https://www.kobifit.com tavsiye ederim.
    Kolay kullanımlı ve ucuz. Destek çok iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekasal -- 24 Kasım 2017; 17:15:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.