Şimdi Ara

sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar..bende intel p4 lga 775 işlemci var..sıcaklık normal çalışırken 48 lerde işlem yapınca 57 lere çıkıyor..ve fan devri 1630 dan yukarı çıkmıyor..yeni bir fan alsam bu sorunu çözebilirmiyim..veya sizin tafsiye edeceğiniz fan markaları veya fanlar..lütfen bana yardım edin bu ısı sorunu canımı çok sıkıyor..teşekkür ederim..



  • ustunde kendı fanımı var yan sanayı bır fanmı???
    kendi fanıysa alma
    yan sanayiyse eger git bi zalman al
    10 derece rahatlatır senı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zaralii

    merhaba arkadaşlar..bende intel p4 lga 775 işlemci var..sıcaklık normal çalışırken 48 lerde işlem yapınca 57 lere çıkıyor..ve fan devri 1630 dan yukarı çıkmıyor..yeni bir fan alsam bu sorunu çözebilirmiyim..veya sizin tafsiye edeceğiniz fan markaları veya fanlar..lütfen bana yardım edin bu ısı sorunu canımı çok sıkıyor..teşekkür ederim..




    kardeş fandan önce bir de termal macunu dene..bende de ısı sorunu vardı..cpu boşta 55 derece , yükte 60-62 lerde geziyordu.... mx-1 kullandım şu anda cpu 44-46 derece arası..........yorum senin
  • nasıl yani
  • Kardeş Üzerindeki orjinal Fan PIV 3.0 Lga 775 işlemci bu configarasyon için ne tavsiye edersin ve devri düşük fanın bunu nasıl aşabilirim önerilerini bekliyorum şimdiden saol
  • O ısı değerlerinde o devir normal. Benim P4 3.2 prescott da seninkiyle tam olarak aynı değerlerde ve fan 1776 devir ortalamayla çalışıyor. (prescott işlemciler daha çok ısınır). Bunun yanında ısı değerleri pek de arzulanır gibi değil elime para geçer geçmez derhal Zalman CNPS9500Led alıyorum. Şu anda en ileri CPU fanı olduğuna şüphe yok. 28db gürültü oranı, 6 Heatpipe komple bakır gövde, 12cm fan pervanesi, makul ebatlar, sıcak havayı direkt egzos fanına veren tasarım, hafiflik, fan kontrol ünitesi ve bu nevi özelliklerle aklımı ve kalbimi kazandı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.