Şimdi Ara

307 tavsiye edermisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 307 hdi sıfır almak istiyorum tavsiye edermisiniz? 90 mı 110 mu alayım.
    aslında corolla d-4d ve c4 de listemde yardımlarınızı bekliyorum
    teşekkürler



  • 307'nin ilk çıkan banttakilerde baya bir sorun yaşanmış. Bende forumda öğrendim. Fakat bu sağlam 307 yok anlamınada gelmiyor. Son çıkanlarda hataların bir çoğu giderilmiş diye okudum. Mağdem listenizde C4 var. 307'den daha iyidir diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .C.O. -- 18 Mart 2006; 21:18:31 >
  • bir 307 1.6 comfort sahibi olarak,arabamı severek kullanıyorum... forumu takip ettiysen,bunu hep dile getirmişimdir. tek beğenmediğim şey,ses sistemi... onu da yazıyorum zaten...
  • bence c4 al, ford focus 1.6 tdci aslinda ikisinden de iyi
  • 90 bg pejo ilaç mümessili arkadaşlarda var üzmüyor diyorlar ama 110 performansının zevki tabi farklı. ben ucuz olsun diye 90 bg olabilir diye düşünsem üçü arasında toyotayı alırım, çok daha güven verici bir marka sorunsuzluk, servis vs.. ancak performanslı olsun, 110 olsun diyorsan 307 daha eski ve kronik sorunlarından arınmış bir araba ve bana citroenden daha güvenilir geliyor. artı seni bilmem ama ben c4 ün iç dizaynını hiç sevemedim.
  • Golf var astra var focus var toyota hb var ben olsam bunlar arasında tercih yapardım
    Hele ki toyota hb 1.4 d-4d olsa daha güzel olur ya da 1.6 tdci focus hb...
  • Bir 307 kullanıcısı olarak aracın en önemli sorununun gazlı ve kısa stroklu amortisörlerden kaynaklanan gürültü olduğunu söyleyebilirim. Ancak yol tutuş önemliyse bu sesler duymazdan gelinebilir. 307 iç mekan genişliği ve aracın yarını açısından c 4 ile, malzeme kalitesi açısından da focus ile kıyas bile kabul etmez. 40,000 ytl para istedikleri focus tdci'nin kapı içi plastik kaplamaları şahin, doğan ayarında, ayrıca perde hava yastıkları ve esp için ekstra para talep ediliyor, 307 donanımında bir focus 407 parasına geliyor yani anormal pahalı.
    Araç kolay arıza yapmıyor, yol tutuş gayet iyi, iç mekan rakiplerinin hepsinden daha ferah, malzeme kalitesi yüksek ama işçilik kötü (aracımın bazı parçalarını ben monte etmek zorunda kalmıştım) ve sert girilen kasislerde arabanın içinde sanki bomba patlıyor.
    Saygılar
  • Bende bir 307 kullanıcısı olarak git toyota al derim. Lanet 307 nin tipi falan çok düzgün ama kötü işçilik ve kötü süspansiyon bezdirdi. Özkoçak'ın dediği gibi bazı yerlerini ara ara kendim monte ediyorum. Dizel olmasa 30 defa satmıştık. Dizel olduğu için iş görüyor kullanıyoruz. C4 de de aynı süspansiyon var sanırım. O yüzden benim tercihim toyota'dan yana olurdu bu seçeneklerin arasında.

    Selamlar.
  • yeni kasa bir 307 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim , alacaksan 110 hp lik modeli al. Çok memnunuz hiç bir problem yaşamadık ... tekno paketi mutlaka al , araç xenonla hasta oluyor
  • c4 al bence. Gayet iyi bi araba.
  • ben olsam C4 ü düşünürdüm. yeni 307 lerde baya şık aslında iyi makyajladılar.
  • aslında 307 yi kesinlikle alma derim nedenmi : kalite arıza şu bu hepsini geç çok eskiyen bir model ve yeni kasası çıkacak yakın bir zamanda sonra yeni kasası çıkınca 307 ikinci elde fiyat kaybedicek sende ben naptm diceksin git yeni çıkan araçlardan al son kasalardan
  • aslında 1.6 dizel istiyorsan aynı motor focusda var 1-2 milyar daha ver, hem güçlü, hem sağlam, hem ikinci eli iyi olan, hem yeni kasa.
  • sorunun cevabı bu aracın markasında gizli-----




     307 tavsiye edermisiniz
  • PEKİ ARKADAŞLAR 307 YERİNE TOYOTA DEMİŞSİNİZ .SİZCE TERRAMI YOKSA SOLMU TAVSİYE EDERSİNİZ
  • terra sol tercihi tavsiyeye değil paraya bakar . paran varsa tabii sol araba bir defa alınır..
  • frannsızın, italyanın yemeğini ye, parfümünü kullan arabasını alma.

    aman diim.

    benim yıllardır görüğüm, yaşadığım şudur:

    japon alan --------------->


    fransız alan ----------------->
  • HErkes kendince yorum yapmış ama objektif olarak sana şunları söyleyebilirim. Daha 2 hafta önce yeni 307 alanlardanım HDI 110 hp olanından. müthiş fiyata. kampanya dahilinde.

    1. Bence fiyat konusuna iyice değinmek lazım ben 307'yi 33 milyara aldım suroof taktırdım metalik renk dahil. Hangi model arabayı bu fiyata alabilirsin!
    2. C4 denilmiş gittim tüm bahsi geçen arabalarla test sürüşü yaptım 307, C4, toyota, Golf, Opel sadece ford ile yapmadım zaten katalog değerine göre çok benzin yaktığı aşikar. yada mazot.
    3. Test sürüşünce begendiğim arabaların başında golf geldi ancak o fiyata çok pahalı bir araba 5-6 milyar daha verip BMW 116 alırdım.
    4. Ben gidip yeni kasa peugeot 307 aldım. şimdi gelelim bununla ilgili görüşlerime;
    a. Araba 110 hp kesinlikle canavar. (eski arabam 2005 model honda civic) karşılaştırmam bile...
    b. Sokaktaki çoğu arabayı tokatlarsın...
    c. az yakar çok kaçar...
    d. İçerisinde ki malzeme kalitesi çok hoşuma gitmedi lambalar filan biraz basit geldi...
    e. Süspansiyonlarda çok fazla sorun hissetmedim. Ancak arabanın zıpaldıgını ve içeriye çok ses aldıgını zannetmeniz normal zira jantlar 205 oda normal.

    Forumda herkes kötülemiş doğru hatta bende tüm bunları okdugumda tereddütle yaklaştım ama gidip karşılaştırma yaptıktan sonra aldım. Şimdi o fiyata verirlermi bilmiyorum ama ozaman ay sonuydu ve kotayı doldurmak adına vermişlerdi bide tanıdıktı tabii... özel izinle vermişlerdi arabanın kendi ederi 41 milyar.




  • arkadaşlar bilgileriniz için çok teşekkür ederim.çok fikir verdiniz.307 hdi 90 lık ile 110 luk comfort arsında yakıt farkı varmıdır acaba.birde 110 comfort kaça alınsa iydir yakınlarda alanlar var mı
  • dizel alın sorun yok laf olsun diye degil cidden..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.