Şimdi Ara

asda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mafia



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 19 Haziran 2017; 10:15:32 >



  • Haritada belirtilen yere gidince ön kapıda bir gorilin olduğunu görüyorsunuz. Binanın sağ tarafına gidin ve oradan arka kapıya ulaşın. Burada ilk olarak yapılması gereken kapıda arkası dönük olarak duran adama beyzbol sopasıyla en sert şekilde vurmak. Eğer en sert şekilde vurmazsanız (Action tuşuna kırmıza bar dolana kadar basın) adam bayılmaz ve biranda kendimizi bir çatışmanın içinde buluruz. Adamı bayılttıktan sonra molotov kokteyllerini arabalara birer birer atıyoruz. Molotov kokteylimiz bitince işe beyzbol sopasıyla da devam edebiliriz. Unutulmaması gereken şey, arabalar maksimum hasar aldıktan hemen sonra araçların yanından uzaklaşmak. Yoksa arabalarla birlikte sevgili Tommy de havaya uçar.
    Kaynak : Merlinin kazanı
  • arkadaşım senin bahsettiğin bölüm oyunun başı diyebiliriz senin almış olduğun ilk görev zaten sueldem nickli arkadaşımız gerekli açıklamayı yapmış ben sana o bölümü nasıl geçtiğimi anlatayım istersen ben ilk etapta garajda duran adama sağlam bi şekilde çarpıyorum adam öldükten sonra onun üzerinden çıkan sılahı alıyorum daha sonra barın kapısını açıp molotof kokteyilini barın içine fırlatıyorum zaten bir yada ikisi yanarak can veriyor sağlam adam kalıpta peşimden adam gelirse adamın geldiği yöne doğru ikincisini fırlatıyorum ondan sonra garajdaki 3 adet arabayı beyzbol sopasıyla hallediyorum en sonunda garajın içinde kapalı biryer var ve ordaki o güzel arabayıda aldıktan sonra tekrar görevi aldığım yere dönüyorum ayrıca oyun gerçekten harika bi oyun şahsen o ıoyunu 3defa bitirdim daha kurtlar vadisi modunu alıp onuda bitirdim çok zevkli oyundyur iyi eğlenceler
  • İşte bir nokta daha, demek güzel bir araba varmış, bunu farketmemiştim. Mafiayı işte bunun için seviyorum, ne kadar oynanırsa oynansın değişik birşeyler çıkıyor.
  • Yasin sen de biliyorsunki hiç bir zaman mafia yı bitiremedin.İçinde bir boşluk var biliyorum.Ama büyüyünce unutursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.