Şimdi Ara

PHİLİPS 6000 Serisi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
14
Favori
66.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 47PFL6877 modelini aldım ben de. Dün geldi televizyon o yüzden tamamen inceleme fırsatım olmadı televizyonu. Televizyonu kurcalarken kanalları sildiğim için bu model televizyonu olan arkadaşlardan uydu kanal listesi dosyasını paylaşmalarını istiyorum. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arc7376

    Tamam seni anlıyorum. İşlemci önemli ama forumu baya bir okudum herkes menüleirn yavaşlığından bahsediyor. Hatta insanı çıldırtacağını söyleyenler var. Bu işlemci niye burada devreye girmiyor peki.
    İyi forumlar...

    6000 Kullanmadığım için menü yavaşlığını bilemem; 2011 model 7000 serisi kullanıyorum ve onda da LG panel var sözde ama LG TV ile kıyas edilemeyecek kadar üstün bir cihaz olduğu için ve alırken aylarca araştırıp karşılaştırmalar yaptığım için bunu diyebiliyorum. Menü yavaşlığı şundan olabilir: Mağazada gördüğüm kadarı ile yeni 6000 cihazlarda TV menüsü ve çoğu şey değişmiş, yani Philips sıfırdan yeni bir şeyler yapmış ve gördüğüm menü resimleri-renkleri-yazıları çözünürlük daha fazla ve renkli...Eskilerde düz metinler görüyorduk. Şimdi, bu şekilde daha görsel bir menü yapınca herhalde yavaşlama oldu ama yine forumda takip ettiğim kadarıyla yazılımla bu iş de çözülmüş...Ben de yakından takip ediyorum 6000 serisi, çünkü her an 6877 modelini alabilirim :)
  • 6007 kullanıcısıyım..
    Geçen Gece TV kendiliğinden Açıldı.
    Sabah Haberleri izleyip Tv yi kapamıştım. akşam eve geldiğimde TV açıktı.
    Bu neden olabilir ? Menülerde farkında olmadan yanlış bişimi seçtim?
    Fabrika ayarlarına döndüm düzeldi. ama merak ediyorum. neden kendi kendine açıldı. Hangi menüde olmuş olabilir. tekrar aynı hatayı yapmayayım.
    TV den memnunum.
  • 55PFL6007K modeli DTS ve altyazı desteği varmı televizyonu bugun aldık pazartesi getirecekeler ama yoksa lg55'' modellerinden alıcam?
    yada son cıkan guncelleme yazılımıyla bunlar geldimi, menular yavaşmı, test etme durumu olmadı mağazada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 5 Ocak 2013; 22:56:48 >
  • dts desteği yok.altyazıyı ben hiç denemedim.ama sırf dts yok diye tvyi geri verme.çünkü birkaç sorun dışında çok iyi televizyon.ayrıca lg ile kıyas bile kabul edilmez.şikayetvara girmen yeter.o sorunları 100 liralık player çözer.hem bilemezsin yarın hangi format videoların çıkacağını.her format için yeni tv alamayacağımıza göre
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuattoksoy

    dts desteği yok.altyazıyı ben hiç denemedim.ama sırf dts yok diye tvyi geri verme.çünkü birkaç sorun dışında çok iyi televizyon.ayrıca lg ile kıyas bile kabul edilmez.şikayetvara girmen yeter.o sorunları 100 liralık player çözer.hem bilemezsin yarın hangi format videoların çıkacağını.her format için yeni tv alamayacağımıza göre

    sence philipsin görüntüsü yada kalitesi dahamı iyi hocam, ben cok kararsız kaldım LG 55LM660S ile ikisi arasında mağazada bi turu secim yapamadım ,philips aldım ama dts desteklemiyor birde menuler yavaş falan demişler anlamadım, birde ben başka bir philips modeli denedim orda dts oynattı avenger oynuyordu tvde bende bu aldığım modelde dts vardır heralde dedim ama bilmyorum neyapsam
  • kardeş dts bir ses dosya formatı.görüntü oynasada ses oynamaz.ben aylarca tekno mağazalarda araştırma yaparak bu tv ye karar verdim.youtube dışında sorunu kalmadı.onuda çözecez inşallah.menüler yavaş falan değil.ben tvnin kendi uydu alıcısını kullanmıyorum.dsmart takılı bende.o yüzden uydusunu bilemem.lg ile değilde samsungla karşılaştırabilirsin kalite olarak.samsungda gözlük sıkıntısı var.philipsin gözlüğünü sinemalarda verilen gözlük bile tutuyor.bende 10 taneye yakın gözlük oldu.ayrıca ödüllü bir tv seninkisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuattoksoy

    kardeş dts bir ses dosya formatı.görüntü oynasada ses oynamaz.ben aylarca tekno mağazalarda araştırma yaparak bu tv ye karar verdim.youtube dışında sorunu kalmadı.onuda çözecez inşallah.menüler yavaş falan değil.ben tvnin kendi uydu alıcısını kullanmıyorum.dsmart takılı bende.o yüzden uydusunu bilemem.lg ile değilde samsungla karşılaştırabilirsin kalite olarak.samsungda gözlük sıkıntısı var.philipsin gözlüğünü sinemalarda verilen gözlük bile tutuyor.bende 10 taneye yakın gözlük oldu.ayrıca ödüllü bir tv seninkisi

    en düşük watt harcadığı için ödül almış başka bir dalgası yok,varsada sen söyle, birde philipsin gözlükleri daha kaliteydi siyah, lg nin gozlukler bana ufak geldi ve renki cocuk gozluğu gibi pek hosuma gitmedi, basite kaçılmış, birde ordaki eleman ekran olarak arada fark var dedi biri mat biri bilmem ne dedi philips daha iyi dedi ama bilmiyorum, çunku LG de 500l' cd/m2 parlaklık, kontrastta 7.000.000:1 olarak değerler ama philipste 400cd/m2 500.000:1 eleman düşük olduğuna bakma philisin ekran farklı dedi ne kadar doğru bilmiyorum.
  • valla ben görüntü ve 3d performansından memnunum.fakat philips türkiyedeki teknik servisin smart tvler ile ilgili ilgi ve bilgi eksikliğinden muzdaripim.özelliği çok olan bir televizyon bendeki.yeni yeni kullanabiliyorum çoğu özelliğini.ps3 teki oyunlarda bile ekranı 2ye bölmeden herkes kendi ekranını görüyor.bu bile yeniliktir
  • merhaba arkadaşlar bende uzun araştırmalar sonucu bu 6000 serisinde karar kıldım fakat aralarında ki farkları tam olarak anlayamadım hemen hemen hepsi özellik olarak aynı gibi fakat en ilgi çekici 6877 gibi ambiligt spectra 3 ten dolayı herhalde ama bu model çercevesiz mi bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim philipsin müdürü eniştemin arkadaşı geçenlerde telefonla görüştüm kendisiyle çercevesiz model bakıyorum dedim bana pfl6097 yada pdl6907 önerdi bende ona 6877 yi beğendimi söyledim işimin yoğundan dolayı fazla konuşamadık ama fiyat alıp beni arayacaklar bekliyorum...bilen var mı 6877 ile 6097 aynı kasaya mı sahip yani ikiside çercevesiz mi???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cycladol_2624

    merhaba arkadaşlar bende uzun araştırmalar sonucu bu 6000 serisinde karar kıldım fakat aralarında ki farkları tam olarak anlayamadım hemen hemen hepsi özellik olarak aynı gibi fakat en ilgi çekici 6877 gibi ambiligt spectra 3 ten dolayı herhalde ama bu model çercevesiz mi bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim philipsin müdürü eniştemin arkadaşı geçenlerde telefonla görüştüm kendisiyle çercevesiz model bakıyorum dedim bana pfl6097 yada pdl6907 önerdi bende ona 6877 yi beğendimi söyledim işimin yoğundan dolayı fazla konuşamadık ama fiyat alıp beni arayacaklar bekliyorum...bilen var mı 6877 ile 6097 aynı kasaya mı sahip yani ikiside çercevesiz mi???

    6000 serisinde sadece 6907 çerçevesiz. Diğerlerinde az biraz çerçeve mevcut. Aslında 6097 de çerçevesiz diye satılıyor fakat onda da çerçeve içinde bir nevi. LG LM960 ve samsung 7-8 bin serileri gerçek çerçevesiz. LG lm960 da çizgi gibi bir çıta var ve hemen içinde görüntü başlıyor. 6907 de ise ince çıtadan sonra 2 cm lik siyah bir boşluk var sonra görüntü başlıyor. Ama dışarda çerçeve görünmüyor. Karanlıkta baktığında 6000 serisis tüm tv lerde 2 cm lik bir çerçeve varmış gibi görünüyor. Aynı durum LG nin lm600 ve 700 serilerinde de var. Fiziksel çerçeve yok ama panelin içinde siyah boşluk var. Kısacası görüntüden başka birşey görmek istemiyorum diyorsan philips 6000 seni kesmez. Ambilight seviyorsan 6877 tek geçmelisin.
  • saol dostum bilgin için en iyisi gidip yerinde görmek hangisi kafama yatacak bakalım yinede 6877 alıcam gibi ama hiçbir yerde yok galiba
  • Merhaba arkadaşlar. Philips 6877 47" modelini yaklaşık 4 gündür kullanıyorum. Menü ve kanal geçişleri biraz yavaş. Televizyonun kendi uydu alıcısını kullandığımda Türksat uydu yayın sinyali %32'leri geçmiyor. Aynı yere harici bir uydu alıcısı taktığımda ise sinyal %90'lara çıkıyor. Philips servisini arayıp durumu bildirdim. Bana sinyal seviyesini ölçtürün tv'de bir sıkıntı yoktur dediler. Ama dediğim gibi harici bir uydu alıcı ile denediğimde sinyal seviyesi %90'lara çıkıyor. Bunu anlatamadım bir türlü servise. İlla sinyal seviyesini ölçtürün diyorlar. Herkes de bu sıkıntı var mı acaba merak ettim?
  • Merhabalar;
    Dün teknosadan 55pfl6097 aldım, akşam görüntüde gözüme bir husus takıldı ayarları da fazla kurcalayamadım sebebini ve çözümü bilen var mı acaba?

    Görüntüde bazı karanlık / siyak renk görüntülerde, veya bazı kamera açılarında nokta nokta yanıp sönen parlamalar, nokta nokta beyaz noktacıklar oluşmakta mesela akşam yetenek sizsiniz de (hdsmart-starhd) özellikle seyircilerin gösterildiği kamera açısında parlak parlak beyaz yanıp sönen noktacıklar oluştu ama her görüntüde olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuftaner

    Merhabalar;
    Dün teknosadan 55pfl6097 aldım, akşam görüntüde gözüme bir husus takıldı ayarları da fazla kurcalayamadım sebebini ve çözümü bilen var mı acaba?

    Görüntüde bazı karanlık / siyak renk görüntülerde, veya bazı kamera açılarında nokta nokta yanıp sönen parlamalar, nokta nokta beyaz noktacıklar oluşmakta mesela akşam yetenek sizsiniz de (hdsmart-starhd) özellikle seyircilerin gösterildiği kamera açısında parlak parlak beyaz yanıp sönen noktacıklar oluştu ama her görüntüde olmuyor.

    keskinligi 7 seviyesine getirin ve parazit gidermeyi acin. probleminiz muhtemelen cozulecektir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hipnouz

    Merhaba arkadaşlar. Philips 6877 47" modelini yaklaşık 4 gündür kullanıyorum. Menü ve kanal geçişleri biraz yavaş. Televizyonun kendi uydu alıcısını kullandığımda Türksat uydu yayın sinyali %32'leri geçmiyor. Aynı yere harici bir uydu alıcısı taktığımda ise sinyal %90'lara çıkıyor. Philips servisini arayıp durumu bildirdim. Bana sinyal seviyesini ölçtürün tv'de bir sıkıntı yoktur dediler. Ama dediğim gibi harici bir uydu alıcı ile denediğimde sinyal seviyesi %90'lara çıkıyor. Bunu anlatamadım bir türlü servise. İlla sinyal seviyesini ölçtürün diyorlar. Herkes de bu sıkıntı var mı acaba merak ettim?

    evet ne yazikki uydusunun sinyal gucunu az gormesi gibi bir problemi var. diger dahili receiverli tvlerde hassas ama philips kadar kotu degil. diger tvim sony ex715 ona uydu kablosunnu takiyorum sikinti yok ayni kabloyu 55pfl6007 ye takiyorum sikintilar baslio sinyal 32 lerde gezio. eger merkezi uyduysa durum boyle direk uydudan hat alirsaniz sikinti yok. ben tum odalara giden uydulari iptal edip sadece philipse uyduyu baglayarak sinyali 55 e kadar cikarabildim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrica menu hizlandi diyenlere sasiyorum. menu ve kumanda tam bir rezillik. menu cok agir ve takiliyor. kumanda 90lardaki kumanda gibi tikir tikir ses cikariyor basinca.smart tv o yavaslikta tam bir rezillik. insani sinir eden bir hantallik. lg nin menuler ucuyor hizdan keza smart tv side oyle. philipsin tek artisi panel bence canli olgun ve keskin goruntu. tekrar bastan sifirdan bir menu yazilmasi icin baski yapiyoruz philipse yabanci sitesisden bir kac arkadas. herkes altta verdigim phlilps forumuna uye olup 2012 tv yazilim bolumune sikayetini bildirirse sorunlarimizi cozeceklerini umuyorum.cunku program yazilimcisi yeni yapacagi guncellemeleri buradan takip ediyor.
    http://www.supportforum.philips.com/en/forum.php



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metedoruk -- 9 Ocak 2013; 1:47:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuftaner

    Merhabalar;
    Dün teknosadan 55pfl6097 aldım, akşam görüntüde gözüme bir husus takıldı ayarları da fazla kurcalayamadım sebebini ve çözümü bilen var mı acaba?

    Görüntüde bazı karanlık / siyak renk görüntülerde, veya bazı kamera açılarında nokta nokta yanıp sönen parlamalar, nokta nokta beyaz noktacıklar oluşmakta mesela akşam yetenek sizsiniz de (hdsmart-starhd) özellikle seyircilerin gösterildiği kamera açısında parlak parlak beyaz yanıp sönen noktacıklar oluştu ama her görüntüde olmuyor.

    Bende ilk aldığım tv de buna benzer bir sıkıntı yaşamıştım.Sorun hdmi kablodaymış.Kabloyu değiştirince parlayan beyaz noktalar koybolmuştu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hipnouz

    Merhaba arkadaşlar. Philips 6877 47" modelini yaklaşık 4 gündür kullanıyorum. Menü ve kanal geçişleri biraz yavaş. Televizyonun kendi uydu alıcısını kullandığımda Türksat uydu yayın sinyali %32'leri geçmiyor. Aynı yere harici bir uydu alıcısı taktığımda ise sinyal %90'lara çıkıyor. Philips servisini arayıp durumu bildirdim. Bana sinyal seviyesini ölçtürün tv'de bir sıkıntı yoktur dediler. Ama dediğim gibi harici bir uydu alıcı ile denediğimde sinyal seviyesi %90'lara çıkıyor. Bunu anlatamadım bir türlü servise. İlla sinyal seviyesini ölçtürün diyorlar. Herkes de bu sıkıntı var mı acaba merak ettim?

    Sinyal seviyesi düşük demişsin ama kanal araması yaptırdın mı? Arkadaşta 6097 modeli var.Uydu yayını merkezi sistemden geliyor.Ondada sinyal seviyesi düşüktü.Türksatı tarattık, 300 küsür kanal buldu ve gösterimde sıkıntı yoktu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manolpan


    quote:

    Orijinalden alıntı: hipnouz

    Merhaba arkadaşlar. Philips 6877 47" modelini yaklaşık 4 gündür kullanıyorum. Menü ve kanal geçişleri biraz yavaş. Televizyonun kendi uydu alıcısını kullandığımda Türksat uydu yayın sinyali %32'leri geçmiyor. Aynı yere harici bir uydu alıcısı taktığımda ise sinyal %90'lara çıkıyor. Philips servisini arayıp durumu bildirdim. Bana sinyal seviyesini ölçtürün tv'de bir sıkıntı yoktur dediler. Ama dediğim gibi harici bir uydu alıcı ile denediğimde sinyal seviyesi %90'lara çıkıyor. Bunu anlatamadım bir türlü servise. İlla sinyal seviyesini ölçtürün diyorlar. Herkes de bu sıkıntı var mı acaba merak ettim?

    Sinyal seviyesi düşük demişsin ama kanal araması yaptırdın mı? Arkadaşta 6097 modeli var.Uydu yayını merkezi sistemden geliyor.Ondada sinyal seviyesi düşüktü.Türksatı tarattık, 300 küsür kanal buldu ve gösterimde sıkıntı yoktu.

    Sinyal seviyesi düşük ama hemen hemen tüm kanalları izleyebiliyorum. Benim sıkıntım diğer bir tv'de aynı anda uydu yayını izlemeye çalıştığımda başlıyor. Philips'in uydu alıcısının sinyal seviyesi düşük olduğundan diğer tv'yi açtığımda bir iki kanal dışında yayın gidiyor Philips tv'de.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.